Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Μισό λίγο γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τις οδηγίες. Εγώ κατέβασα την έκδοση 11.19 κατευθείαν στο κινητό και μέσα από το updater διάλεξα το zip αρχείο που κατέβασα. Όμως όταν μπούταρε σε recovery μόνο του μου΄εβγαλε σε μια φάση ότι το md5 δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά η εγκατάσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Έκανα κάτι λάθος?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mihalisvolos: “ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ κατάλαβα καλά για τι πράγμα μιλάς, αυτό νομίζω ρυθμίζεται από κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, το να απενεργοποιούνται (kill) Οι εφαρμογές όταν το κλειδώνεις (όχι Power off εννοείται φυσικά). Εγώ τώρα έβαλα την τελευταία (11.19) και νομίζω πως δεν έχω αυτό το θέμα. Κάτι πρέπει να παίζει με οικονομία στην μπαταρία ή πιο γρήγορη φόρτιση. Σόρρυ αν σου απαντώ σε κάτι ξεκάρφωτο και αν ναι πλζ διαφώτισέ με να το ψάξω κι εγώ μπας…

• ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟ 11.12 σε 11.19 δεν έκανα wipe/factory reset αλλά την έκανα upgrade απλά. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αν παίζει να πάρω ένα backup και να την wipeαρω.... Mια τελευταία ερώτηση: Αναβαθμίζοντας από Miui v6 σε v7 δεν θα έπρεπε να αλλάξει και η βάση android απο 5.0.2 σε 5.1? Aυτό θα γίνει? Σορρυ αν πετάω κοτσάνες δεν τα ξέρω τόσο καλά. Παίζει ποτέ να βγει miui βασισμένη σε android 6? Ευχαριστώ παίδες!

• Παράθεση από johnny2000: “Παράθεση από TheoV: “Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω ” Καλημέ…

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από mihalisvolos: “Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ? ” Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα. ” Ευχαριστω...σερνεται τραγικα αλλα ερχεται

• Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ?

• Ευχαριστώ! Πάει κομμάτια και πολύ καλή ποιότητα το κινητό δεν το περίμενα.

• Κάτι άλλο, παίρνει gestures μιας και είναι lollipop? Wake και τέτοια.. Επίσης παίζει wake με double tap?

• Έβαλα την τελευταία v7 στο xiaomi redmi note 2 prime Που ήρθε προχθές από Minideal stock in greece. Καλά τα σπάει και το κινητό και η ελληνική rom... Πετάει και βελτιώθηκε πολύ το UI από 6 σε 7... τώρα θα ανανεώνεται αυτόματα?

• Τελικά εγώ δεν κατάλαβα. Η wind δεν υποστηρίζει γενικά 4g για καμία συσκευή ή τα xiaomi δεν πιάνουν 4g με sim της wind? Αν είναι έτσι είναι βλακεία γιατί στο προηγούμενό μου δίκαρτο είχα wind και q και σκοπεύω να τις βάλω στο xiaomi που περιμένω.... απογοήτευση

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mihalisvolos: “Μπορώ να φλασάρω την ελληνική τελευταία miui 7 μέσα από το updater app? ” Ναι βεβαια. Αλλα αν αυτή που έχεις τώρα είναι dev πρέπει να κάνεις Factory Defaults πριν απο το φλασάρισμαΠαράθεση από mihalisvolos: “Eπίσης δεν παίρνει αυτόματα Updates από μόνο του? ” Υπήρχε προβλημα με την ταχύτητα των κινέζικων server και γι'αυτό απενεργοποιήθηκαν οι OTA updates. Αλλα ευελπιστούμε να διορθωθεί αυτό..Παράθεση από mihalisvolos: “Υπάρχει περίπτωση να κάνει …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mihalisvolos: “Ευχαριστώ πολύ, καλως σας βρήκα! ” Αφιέρωσε λίγο χρόνο να ενημερωθείς σχετικά με τις συσκευες, τις διαδικασίες (φλασαρίσματα κλπ) και θα είσαι μια χαρά.. ” Μπορώ να φλασάρω την ελληνική τελευταία miui 7 μέσα από το updater app? Εννοώ χωρίς να αλλάζω το recovery κτλ. Eπίσης δεν παίρνει αυτόματα Updates από μόνο του? Η ελληνική έκδοση θα παίρνει αυτόματα updates ή πρέπει να κάνεις όλη τη μανούρα κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση? Υπάρχει περίπτωση να…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mihalisvolos: “Εγώ σήμερα παρήγγειλα το prime από minideal, stock in greece. Με γεια μου και ελπίζω να βρω πολλά resources εδώ μέσα για να το καλυτερέψω σαν συσκευή. Μια ερώτηση. Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω ” Με το καλό να παραλάβεις και καλοσόρισες το φόρουμ!Όχι δεν χαλάς την εγγύηση αν βάλεις άλλη ρομ... Αυτό μας έλειπε να καθόμασταν με την αγγλοκινέζικη ρομ, για ένα χρόνο που κρατάει η εγγύηση! Μαζοχιστές θα …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mihalisvolos: “Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω ” Καλως ήρθες, εφόσον περάσεις την ελληνική δεν έχεις κανένα προβλημα εγγύησης .. ” Ευχαριστώ πολύ, καλως σας βρήκα!

• Εγώ σήμερα παρήγγειλα το prime από minideal, stock in greece. Με γεια μου και ελπίζω να βρω πολλά resources εδώ μέσα για να το καλυτερέψω σαν συσκευή. Μια ερώτηση. Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω