Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
Παράθεση από billphone: “Καλό, αλλά περίμενα καιρό ένα καλό tablet με 9,7" αλλά η Xiaomi με απογοήτευσε ” Γιατί το λες αυτό?
-
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
Stoni90 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαMe factory reset stop twrp ok
-
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
Stoni90 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαμετα απο εγκατάσταση της 9.5.4.0 στο jason εχω κολλήσει εδω. αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο. Προηγουμένως με την fastboot stock δε μπορουσα να βαλω το password kai να συνδεθω sto wifi. εδω δε μου δινει καν τη δυνατοτητα να συνδεθω στο wifi. πως θα γινει activate από τη στιγμή που δειχνει να μην ειναι συνδεδεμενο στο internet?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Stoni90 - - Recoveries
ΜήνυμαΤι κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε κολλήσει σε twrp bootloop?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Από xiaomi.eu 8.3.1 beta σε XTRV stable μπορώ να περάσω κατευθείαν ή θέλει factory reset?
-
Παράθεση από NasDriver: “Φίλε μου και με όλον τον σεβασμό, έχεις μία ρομ που παρουσιάζει προβλήματα, για την οποία όσο και να θέλουμε να βοηθήσουμε δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε τις παρεμβάσεις των δημιουργών της ή τα bugs που μπορεί να έχει Ίσως θα ήταν καλύτερο και σωστότερο να κάνεις το ίδιο ποστ στο φόρουμ της eu ώστε να σου απαντήσουν οι άμεσα γνωρίζαντες Γιατί δεν βάζεις την ελληνική να ξεμπερδεύεις ? Να έχεις πλήρη υποστήριξη αλλά και απαντήσεις σε πιθανά bugs των ρομ από άλλα παιδιά που…
-
Παράθεση από makisfz: “Το κινητό το έχεις root Redmi n3pro ” ναι. Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stoni90: “MIUI 9, 8.3.8 beta by xoiaomi.eu. ” Στο φόρουμ eu κοίταξες αν υπάρχει σχετική αναφορά για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ή πιθανό bug της eu rom ? ” όχι. αναβαθμίζω τώρα σε 8.3.15 και θα δω αν υπάρχει διαφορά
-
Ερώτηση. Τελευταία κάτι δε πάει καλά με την μπαταρία. Συγκεκριμένα στο battery use το android system ειναι στα υψη 70+% με αποτέλεσμα να πεφτει πολυ γρηγορα. Σήμερα είχα μονο 2:30 sot και είμαι στο 17%. Any ideas?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51689/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51690/
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από Stoni90: “θέλω αυτή με την οποία θα μπορέσω να περάσω την Gcam. Στο Κενζο είχα παντα τις XTRV. ” Ωραίος, περιμένουμε εντυπώσεις και ειδικά στην νυχτερινή λήψη Εχουμε βλέπω την ιδια οθόνη οπότε TWRP βάλε αυτό που δίνει ο @geoanto555 παραπάνω λειτουργικό 100% Τwrp_jason_3.2.1-2_mi-gr ” Αν μπορούσα να καταλάβω ποια απ' όλες τις εκδόσεις της να βάλω Edit: Δοκίμασα αυτή αλλα κρασαρει GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V5
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stoni90: “Καλησπέρα ξανά. Επιβεβαίωση για να δω αν το εχω καταλάβει καλα. Έκανα bind mi account με το vpn. .Εκανα unlock με το miflash και όλα καλα. Είμαι σε miui global 9.1.4.1 stable. Τωρα για να βαλω developer θα πρεπει να βαλω κινεζικη Ρομ σταβλε και μετα dev? ή πρεπει να βαλω fastboot rom πρωτα? ” Εξαρτάτε πια θέλεις Κινεζικη,global ή την XTRV του φόρουμ? ” θέλω αυτή με την οποία θα μπορέσω να περάσω την Gcam. Στο Κενζο είχα παντα τις XTRV.