Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Παράθεση από makisfz: “toni90 κάνε ένα wipe dalvik Cache, Cache και αν δεν γίνει κάτι στην επόμενη Rom που θα περάσεις κάνε factory reset ” Δεν έγινε τίποτα τελικά. θα περιμένω την επόμενη ΡΟΜ
-
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την gallery με αυτή και την προηγούμενη version. (.14) Μπαίνω και μετα απο λίγο (2 secs) κρασάρει και δε με αφήνει να μπω καθόλου. Καμία λύση? Edit (Με Redmi note 3 Pro)
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Stoni90 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοινότητα που με γλίτωσε από ένα μικρό καρδιακό σήμερα. Χάρις στα σχόλιά σας εδώ κατάφερα και επανέφερα το κινητό μου.
-
Παράθεση από Souits: “@Stoni90 Είσαι rooted; Εάν ναι απενεργοποίησέ το και δες αποτελέσματα. Επίσης απενεργοποίησε το NUplayer από developer option. Εάν είσαι με rooted ρομ θα σε προέτρεπα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με no rooted ρομ.” Είμαι με την 7.2.1.0 LHOCNDA dev greek. rooted. απεγκατεστησα το supersu μπας και δω αλλαγή. υπάρχει ακόμη αλλα πέφτει σε ποσοστό. για να δουμε.
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
Stoni90 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣήμερα παλι τα ίδια. shell 81% και τρελο drain. sot 1 ωρα και battery percentage left 40%. wth is happening.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Stoni90: “to άφησα άδειασε τελείως και πάλι τα ίδια 52% shell ” Όταν λέμε τελείως εννοούμε να κλείσει από μπαταρία και να το ανοίγεις μέχρι να μη μπορεί ούτε MI να γράψει Μετά του δίνεις μία φόρτιση 100% και είσαι μια χαρά ” Έκανα ότι είπες και νόμιζω έφτιαξε. Δε μου το βγάζει τώρα. Βέβαια έκανα και 30 apps uninstall. θα τα ξαναβαλω και θα σου πω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Stoni90: “Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει? ” Αν θες σου είπα... άφησε την μπαταρία να αδιάσει εντελώς και τελείωσες ” to άφησα άδειασε τελείως και πάλι τα ίδια 52% shell
-
Καλησπέρα παίδες. Άγγλος ασθενής και γω. Κάτοχος redmi note pro 3 official. Ξεκλείδωμα, και φλασαρισμα την ελληνική dev. την πρώτη μέρα πολύ ευχαριστημένος. sot περίπου 4-5 ώρες. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα το installation των apps που χρησιμοποιώ . Του βαλα φορτωμα καπου 100. από τότε το shell ειναι πρώτο και σημερ sot είχα 2,30 ώρες μόνο. Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες. Άγγλος ασθενής και γω. Κάτοχος redmi note pro 3 official. Ξεκλείδωμα, και φλασαρισμα την ελληνική dev. την πρώτη μέρα πολύ ευχαριστημένος. sot περίπου 4-5 ώρες. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα το installation των apps που χρησιμοποιώ . Του βαλα φορτωμα καπου 100. από τότε το shell ειναι πρώτο και σημερ sot είχα 2,30 ώρες μόνο. Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει?