Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.

• Καλησπέρα ξανά. Επιβεβαίωση για να δω αν το εχω καταλάβει καλα. Έκανα bind mi account με το vpn. .Εκανα unlock με το miflash και όλα καλα. Είμαι σε miui global 9.1.4.1 stable. Τωρα για να βαλω developer θα πρεπει να βαλω κινεζικη Ρομ σταβλε και μετα dev? ή πρεπει να βαλω fastboot rom πρωτα?

• Ευχαριστώ

• Καλησπέρα παίδες. Μόλις Παρελήφθη. Ερώτηση: Θέλω να βάλω την gcam πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη rom? Υπάρχει γενικά κάποιος οδηγός για out of the box σεταρισμα?

• Καλησπέρα παιδιά, μπορώ να ρωτήσω αν αυτο έδω κάνει για την έκδοση ΚΕΝΖΟ? ΚΕΝΖΟ Επίσης, ποια η διαφορά του με frame και του χωρίς frame?

• Παράθεση από makisfz: “toni90 κάνε ένα wipe dalvik Cache, Cache και αν δεν γίνει κάτι στην επόμενη Rom που θα περάσεις κάνε factory reset ” Δεν έγινε τίποτα τελικά. θα περιμένω την επόμενη ΡΟΜ

• δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την gallery με αυτή και την προηγούμενη version. (.14) Μπαίνω και μετα απο λίγο (2 secs) κρασάρει και δε με αφήνει να μπω καθόλου. Καμία λύση? Edit (Με Redmi note 3 Pro)

• Καλησπέρα παιδες, Από τότε που έκανα αναβάθμιση από MIUI 7 σε MIUI 8.6 XTRV 7.6.10 BETA δεν καταγράφεται τιποτα. Προσπάθησα μεσω allow permissions αλλα και παλι τιποτα. Κάποια ιδέα?

• Καλησπέρα παιδες, Από τότε που έκανα αναβάθμιση από MIUI 7 σε MIUI 8.6 XTRV 7.6.10 BETA δεν καταγράφεται τιποτα. Προσπάθησα μεσω permissions αλλα και παλι τιποτα. Κάποια ιδέα?

• Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοινότητα που με γλίτωσε από ένα μικρό καρδιακό σήμερα. Χάρις στα σχόλιά σας εδώ κατάφερα και επανέφερα το κινητό μου.

• Καλησπέρα παιδες, Μετά από βροχή μια γραμμή ακριβώς στο κέντρο της οθόνης δε δουλεύει. Εκανα update στην τελευταία developer rom αλλά τίποτα. Λογικά πρέπει να είναι hardware problem. Έχει κανείς καμία ιδέα μπας και με software φτιάχνει? Έτρεξα το διαγνωστικό και δε δουλεύει ούτε εκεί

• εχω το redmi note pro 3 btw. πως το αλλαζω στην υπογραφή μου?

• Παράθεση από Souits: “@Stoni90 Είσαι rooted; Εάν ναι απενεργοποίησέ το και δες αποτελέσματα. Επίσης απενεργοποίησε το NUplayer από developer option. Εάν είσαι με rooted ρομ θα σε προέτρεπα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με no rooted ρομ.” Είμαι με την 7.2.1.0 LHOCNDA dev greek. rooted. απεγκατεστησα το supersu μπας και δω αλλαγή. υπάρχει ακόμη αλλα πέφτει σε ποσοστό. για να δουμε.

• Περίεργο Factory Reset - Shell

Stoni90 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Σήμερα παλι τα ίδια. shell 81% και τρελο drain. sot 1 ωρα και battery percentage left 40%. wth is happening.

• Σήμερα παλι τα ίδια. shell 81% και τρελο drain. sot 1 ωρα και battery percentage left 40%. wth is happening.

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Stoni90: “to άφησα άδειασε τελείως και πάλι τα ίδια 52% shell ” Όταν λέμε τελείως εννοούμε να κλείσει από μπαταρία και να το ανοίγεις μέχρι να μη μπορεί ούτε MI να γράψει Μετά του δίνεις μία φόρτιση 100% και είσαι μια χαρά ” Έκανα ότι είπες και νόμιζω έφτιαξε. Δε μου το βγάζει τώρα. Βέβαια έκανα και 30 apps uninstall. θα τα ξαναβαλω και θα σου πω

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Stoni90: “Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει? ” Αν θες σου είπα... άφησε την μπαταρία να αδιάσει εντελώς και τελείωσες ” to άφησα άδειασε τελείως και πάλι τα ίδια 52% shell

• Καλησπέρα παίδες. Άγγλος ασθενής και γω. Κάτοχος redmi note pro 3 official. Ξεκλείδωμα, και φλασαρισμα την ελληνική dev. την πρώτη μέρα πολύ ευχαριστημένος. sot περίπου 4-5 ώρες. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα το installation των apps που χρησιμοποιώ . Του βαλα φορτωμα καπου 100. από τότε το shell ειναι πρώτο και σημερ sot είχα 2,30 ώρες μόνο. Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει?

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες. Άγγλος ασθενής και γω. Κάτοχος redmi note pro 3 official. Ξεκλείδωμα, και φλασαρισμα την ελληνική dev. την πρώτη μέρα πολύ ευχαριστημένος. sot περίπου 4-5 ώρες. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα το installation των apps που χρησιμοποιώ . Του βαλα φορτωμα καπου 100. από τότε το shell ειναι πρώτο και σημερ sot είχα 2,30 ώρες μόνο. Τι προτείνετε? να περιμένω ή να βγάζω app μέχρι να βρω ποιο φταίει?