καλησπερα παρεα!!! Ενω το μικροφωνο στις κλησεις ακουγεται κανονικα στις βιντεοκλησεις μεσω viber messenger ktl η ενταση που με ακουν οι αλλοι εναι πολυ χαμηλη.. το εχω δοκιμασει και ο ιδιος με πανω απο εναν κινητο... Εκανα wipe cache+dalvik αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα...?? Φοραω την τελευταια δικη μας stable...
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από lallasgr: “Ενώ έχεις ανοίξει την κάμερα σύρε με το δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω ή και το ανάποδο και θα αλλάξει στην άλλη κάμερα αυτόματα! ” Ευχαριστώ @lallasgr απλα εγω ρωταω για το πως γινεται η φωτο της σελφι καμερα να εμφανιζεται κανονικα και οχι ανεστραμμένη.... Να σαι καλα!!
Παράθεση από geoanto555: “Για όποιον θέλει να αλλάξει λίγο την κλασική μπάρα του miui και να την κάνει κάπως έτσι.... Center Clock Mod Τροποποιημένα για τις Ελληνικές ρομ stable 7.5.1 και developer 6.7.7 και 6.6.30 To 7.5.1 είναι δοκιμασμένο από μένα... Τα υπόλοιπα τα δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη. Center_clock_kenzo_Gtv_7.5.1_enable Center_clock_kenzo_Gtv_7.5.1_disable ” Δουλεψε μια χαρα στην 7.5.1!!!! Ευχαριστουμε @geoanto555 .....
καλημερα στην παρεα... τριτη μερα με το τηλεφωνο... Πολυ μεγαλη διαφορα αυτονομιας σε σχεση με τον προκατοχο του... Ευχαριστω αλλη μια φορα τα παιδια του φορουμ για την υπομονη τους να γραψουν ολους αυτους τους οδηγους... με διαβασμα και αφιερωση λιγου χρονου θα τα καταφερετε ολοι... καλη συνεχεια λοιπον...
Συγχαρητηρια για τον διαγωνισμο...καλη τυχη σε ολους.... Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool