Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Ωραία, οπότε το αφήνω ως έχει. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.
-
Λοιπόν τελείωσα, κατέβασα την global dev ωστόσο βλέπω και ελληνικά στο μενού. Φαντάζομαι έβαλα τη σωστή... 375baca0afe8136c7d060c79719a55e2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H σύνδεση στο pc πρέπει να γίνει απαραίτητα με το δικό του καλώδιο; Γιατί σα να χάνει την επαφή κάποιες φορές.
-
Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα. Θέλω να βάλω την official dev (androin 6 marshmallow, δε με ενδιαφέρει να γυρίσω πίσω) οπότε ποιον οδηγό ακολουθώ; Τον παρακάτω; Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ή αυτόν; Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Ωραία θα ακολουθήσω τον οδηγό απλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ROM. Πιο πάνω δηλαδή προτείνεται η Global dev και η 6.8.18 αλλά στον οδηγό γράφει να ΜΗΝ μπει η Global Dev οπότε τι βάζω; Τη Global Stable ή την 6.8.18 με τα ελληνικά που προτάθηκε πιο πάνω επίσης;
-
ΑBOUT phone 7ab034f4137cc481b092d7da13f16998.jpg και έλεγχος bootloader Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
2015112 αρα μιλάμε για το kenzo. Οπότε βάζω την official global developer ή την 6.8.18? Μιας και βλέπω ότι είναι πλήρης απλά bugs δε θέλω να χει. Και κάτι τελευταίο πρέπει απαραίτητα να περάσω TWRP ή κατευθείαν με το Mi suite φλασάρω;
-
Δε βλέπω κάτι στο αυτοκόλλητο αλλά αν με τις μεγαλύτερες διαστάσεις εννοείτε αυτό που έχει την επιπλέον κεραία για την 800αρα όχι δεν είναι, ούτε έχει ευρωπαικό φορτιστή μόνο αντάπτορα οπότε για ποιο μιλάμε;
-
Ιδέα δεν έχω. Πως το βλέπω;
-
Καλημέρα θέλω να φλασάρω το RN3 Pro με μια official αλλά δεν ξέρω με ποια από αυτές που είναι στη λίστα Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Stable Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Παράθεση από panos2171: “Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν έχω το cover της θήκης κλειστό στις εισερχόμενες κλήσεις δεν ανάβει η οθόνη ακόμα και αν ανοίξω το cover, αντίθετα όταν δεν το έχω κλειστό η οθόνη ανοίγει κανονικά. Να σημειώσω επίσης ότι το smartcover το έχω απενεργοποιημένο. Θέμα κάποιας ρύθμισης που δεν έχω δει ή κάποιο bug? ROM έχω την miui global 8.0.1.0.0 LHOCNDG” Ανέβασε screenshot το about phone να δούμε τη Rom έχεις γιατί αυτή που γράφεις είναι unofficia…
-
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν έχω το cover της θήκης κλειστό στις εισερχόμενες κλήσεις δεν ανάβει η οθόνη ακόμα και αν ανοίξω το cover, αντίθετα όταν δεν το έχω κλειστό η οθόνη ανοίγει κανονικά. Να σημειώσω επίσης ότι το smartcover το έχω απενεργοποιημένο. Θέμα κάποιας ρύθμισης που δεν έχω δει ή κάποιο bug? ROM έχω την miui global 8.0.1.0.0 LHOCNDG
-
Χαίρετε, έχω εδώ και κάποιες ώρες στα χέρια μου το κινητό οπότε θα αρχίσω να το στήνω σιγά σιγά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποια ROM είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Μου ήρθε με την 5.1.1 LMY47V, MIUI Glabal 8.0.1.0.0 (LHOCNDG). Έχει και ελληνικά μέσα οπότε φαντάζομαι είναι η international. Την αφήνω ως έχει ή βάζω κάποια άλλη official; Τα ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, αυτό που θέλω είναι ΟΤΑ και φυσικα gapps.