Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
καλησπέρα στην κοινότητα καλή χρονιά σε όλους. Έχω Mi note 2 και μόλις σήμερα πέρασα την καινούρια Rom. Την πρώτη φορά που bootαρε η συσκευή άνοιξε κανονικά, στην προσπάθεια μου να κάνω εγκατάσταση το magisk μέσω recovery στο δεύτερο boot άργησε αρκετά άλλα μπήκε, ωστόσο παρατήρησα πολλά lag στη λειτουργία της συσκευής που δεν έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν όπως επίσης κρασαρε και η εφαρμογή mail. Μετά από ένα reboot κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, τα μόνα που παρατήρησα είναι πως στις ρυθμίσεις τ…
-
Καλησπέρα στην ομάδα και πριν κάνω την ερώτηση να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το έργω! Μπράβο σε όλους σας που μας προσφέρετε αυτές τις ποιοτικές ROM. Και τώρα η ερώτηση μου, είμαι με Mi note 2 και αυτή τη στιγμή έχω XTRV 8.2.1 Beta... κάπου το έχασα με τις αλλαγές στην 8.3.1.. για να πάω στην 8.3.29 τι κάνω τελικά; Χρειάζεται factory reset? ή απλα κατεβάζω , και μέσα από TWRP κάνω install. Και αν στην πρώτη περίπτωση πρέπει να κάνω factory reset, πως μπορώ να κρατήσω…
-
Ακόμη προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα, αλλά μάταια! Ωστόσο, στις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> 4χ Εσωτερική μνήμη , ανακάλυψα αυτό, αλλά μάταια πάλι, αφού έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε και τίποτα, απλά παρατήρησα στο Μi4 που έχω στο Υπηρεσία GSM μου βγάζει "Σε λειτουργία" , όπως επίσης στον τύπο δίκτυου μου βγάζει τον αντίστοιχο τύπο δίκτυου που είναι συνδεδεμένο εκείνη την στιγμή, ενώ το note μου βγάζει αυτά στις φώτο
-
Όχι παιδιά, κάτι άλλο συμβαίνει, δοκίμασα και με άλλες SIM (παρόχους) , ενώ μου βγάζει στις ρυθμίσεις το όνομα του παρόχου (πράγμα που με την Cosmote δε το έκανε) ωστόσο δεν έχει ποτέ σήμα και πλέον αναγράφει "Καμία υπηρεσία" ή "Μονο κλήσεις έκτακτης ανάγκης" Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο το κινητό σε κάποιο πάροχο? Άλλα ακόμη και έτσι να ήταν δε θα δούλευε με κάποιον από όλους όσους δοκίμασα?
-
Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε μία παλιότερη ρομ και πέρνα την από την αναβάθμιση, θα μας τρελάνει η συσκευή σου έτσι όπως πάει ” Χαχα , άστα να πάνε, και οχι τίποτε άλλο, είναι ταγμένο στην κοπέλα μου και με έχει τρελάνει !! Λοιπον, πρότεινε μου κάποια ROM, να το κάνω και αυτό να δούμε τι θα γίνει!
-
Παράθεση από NasDriver: “Κοίτα στο κουτί της συσκευής, έχει έναν κωδικό από πίσω στο ταμπελάκι με τα τεχνικά στοιχεία που γράφει σε ένα σημείο 2015112 ή 2015161, εσένα ποιο έχει ? ” Α οκ, από αυτό δυστυχώς δεν έχουμε . Την συσκευή την πήρα απο γνωστό σκέτη, χωρίς κουτιά και παρελκόμενα, και απ οτι τον ρώτησα το κουτί πετάχτηκε κατά λάθος σε κάποια μετακόμιση. οπότε , υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον αριθμό αυτόν κάπου αλλού?
-
Παράθεση από NasDriver: “Μην αλλάξεις ρομ, έχεις official, με πόσες κάρτες sim έχεις δοκιμάσει ? Να αποκλείσουμε δηλαδή πρόβλημα της κάρτας sim που έχεις, η ίδια κάρτα σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά ? ” Λοιπόν, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα σχόλια, για την SIM πήγα πρόσφατα στη Cosmote και έκανα καινούρια Nano-SIM για να εξαλείψω παν ενδεχόμενον δυσλειτουργιας SIM, η εν λόγω SIM δουλεύει κανονικά σε άλλες δυο συσκευές. Ωστόσο δεν έχω κάποια άλλη SIM διαφορετικού παρόχου για να δοκιμάσ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό ---> Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro ” Σε αυτό το σημείο θέλω να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση ... Και ναι, η επαναφορά των αισθητήρων έγινε κανονικά, ΑΛΛΑ τις SIM δε λέει να τις διαβάσει, ακόμη και μετά το φλασάρισμα του μόντεμ "fastboot flash modem NON-HLOS.bin". Τουλάχιστον κάναμε κάτι όμως, και είναι θετικό αυτό γιατί πίστευα πως είναι υλικό το πρόβλημα!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από SubStealer: “τι άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύπτει; ” Και αυτό μετά και από αλλαγή Fastboot? Μήπως σου/της έπεσε κάτω το κινητό? Επειδή εμένα που το έπαθε αυτό ήταν μέσα στη μητρική το θέμα και έφαγε χτύπημα μεγάλο ” Την συσκευή την πήρα από γνωστό με Global 8.1.1.0 με κλειδωμένο Bootloader, δοκίμασα να βάλω την SIM και μου έβγαζε (χωρίς δίκτυο) οπότε μπήκα στη διαδικασία να ξεκλειδώσω τον Bootloader και πέρασα την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.1.0 με όλα τα Wipe,…
-
Οκ, το δέχομαι, άρα το προσπερνάμε αυτό, ωστόσο δεν μου "βρίσκει" την Cosmote, αν δείς στη τελευταία φώτο , ενώ έχει σήμα (όσο έχει βρει δλδ) από δίπλα βγάζει ένδειξη (χωρίς δίκτυο) , έχω τρία Κινητά μπροστά μου αυτή τη στιγμή και κάνω "τράμπα" την SIM να δώ αν φταίει η SIM αλλά στα άλλα δύο όλα οκ, όταν τη βάζω στο Redmi δεν μπαίνει στο δίκτυο. Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παίζει! =============== Ιαν 14th 2017, 12:14pm =============== Παράθεση από NasDriver: “ Για το πρόβλημα με την δίνει …