Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
ενα περίεργο πραγμα μου έτυχε πριν λιγο.πηγα να βαλω σε φορτιση το κινητο(στο pc) κανει κατι τρελα στην μπαταρια(απο 56% την παει 100% και μετα 56%) και καποια στιγμη κανει ενα reboot.απο τοτε το μονο που αναβοσβηνει ειναι ενα κοκκινο λαμπακι και τιποτα αλλο.ουτε boot μπορω να κανω ουτε τιποτα.τι επαθε στα καλα καθουμενα?brickare απο μονο του?rom ειχε την τελευταια Greek GTV.τι λετε να εγινε και πως διορθώνεται?
-
ανακάλυψα ότι το supersu έχει χαθεί,πηγα μεσα από το twrp και έκανα install το αρχείο που βρίσκεται μεσα στην rom με ονομασία supersu.zip αλλα και πάλι δεν εμφανίζεται πουθενά...τι μπορεί να συμβαίνει? έκανα και root check και μου γραφει "root access is not properly installed on this device" edit:το έκανα εγκατάσταση μεσα από το play store,επανεκκίνηση και τώρα παίζει μια χαρά...
-
Παράθεση από theodosis23: “Καλησπερα στο foroum εχω προβλημα με το τελωνειο εκανα τη λαλακια για να το παρω πιο γρηγορα και διαλεξα να μου ερθει με EMS.Το αγορασα απο To2c.com εβαλα καποιον γνωστο απο ΕΛΤΑ να δει γιατι καθυστερει και μου ειπε οτι δεν εχει μεσα τιμολογιο και ζητανε 70 ευρω απο τελωνειο μου βγαινει η ολη ιστορια 250ευρω .Συμφερει η να το στειλω πισω και να το ξαναπαρω με ΕΛΤΑ ? Η αγορα εγινε με paypal ” φιλε μου το ίδιο πράγμα έπαθα και εγώ ενώ έχω παραγγείλει αρκετές φορές απ'εξω…
-
την πέρασα και εγώ σε redmi note 3,ολα καλά μέχρι στιγμης...
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από Dynamitis: “με την καμμία δεν έχει 4G ” έκανα μέτρηση στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που υποθετικά πρέπει να έχει άριστο σήμα και έδωσε ταχύτηα για 2G.Aσε που το speedtest με 45 μετρήσεις σε 20 ημέρες έφαγε 686ΜΒ.” Ε ναι...για να πιάσεις σήμα 4G πρέπει να είσαι σε απόσταση μέτρου στα σημεία που έχουν γίνει οι μετρήσεις και αυτό πάλι (αν περάσει ο καιρός) δεν ειναι σίγουρο!!! Κατα αλλα ξέρουμε να διαφημίζουμε και ταχύτητες 4G+!!!ειμαστε πολύ μπροστά...με 4G θα ασχ…
-
Παράθεση από themakos66: “οι περιοχές κάλυψης 4G της vodafone στη θεσσαλονίκη είναι : Τον Δήμο Θεσσαλονίκης και περιοχές των Δήμων Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Καλαμαριάς, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας, Θέρμης !!!!!!” Να μας πούνε και τα σημεία για να μην ψάχνουμε γιατί σε όλα τα σημεία του δήμου με την καμμία δεν έχει 4G
-
+1 like και απο εμενα chris lazaridis(facebook)