Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Xiaomi M4 Mi4 2GB 4G LTE Phone Snapdragon MSM8974AC Quad Core 2.5GHz 5inch 1920*1080 FHD Screen 2GB RAM 16G Single Sim 13.0MP Android SmartPhone
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από Bodai: “Για το Redmi Note 4G δεν μιλάμε @m@devill ?? ” Ειναι το Xiaomi Redmi Note 1S LTE (4G Dual Sim)
-
Παράθεση από Bodai: “Ορίστε εδω υπάρχει ενα πολύ καλό TWRP απο τον δικό μας @michael => TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ” δεν έχει μέσα το Gucci TWRP και πώς θά το περάσω αφού δεν μπορώ να μπω σε recovery mode
-
Παράθεση από m@devill: “Παράθεση από Bodai: “Μάλλον αυτό είναι το προβλημα @m@devill , δεν υπάρχει πλέον recovery. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πρώτα το TWRP μέσω fastboot ή του flashify και μετα ξαναδοκιμάζεις το φλασαρισμα της rom. ” εβαλα το flashify άλλα δεν μπορούσα να βρω το TWRPΜε fastboot περνάς το TWRP??? Και πώς γίνεται?? ” Το TWRP πού μπορώ να το βρω για τό συγκεκριμένο μοντέλο Sorry για τις πολλές ερωτήσεις που κάνω
-
Παράθεση από Bodai: “Μάλλον αυτό είναι το προβλημα @m@devill , δεν υπάρχει πλέον recovery. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πρώτα το TWRP μέσω fastboot ή του flashify και μετα ξαναδοκιμάζεις το φλασαρισμα της rom. ” εβαλα το flashify άλλα δεν μπορούσα να βρω το TWRP Με fastboot περνάς το TWRP??? Και πώς γίνεται??
-
Παράθεση από Bodai: “Με ποιό τρόπο προσπαθείς να την περάσεις την 6.5.5 @m@devill ?? ” και μέσω αναβάθμισης βγάζει συνέχεια το mi και επανακινηση μέσω recovery από αναβάθμιση το ίδιο Power button και volume up δεν μπαίνει σε recovery
-
HM note 1s
ΜήνυμαΚαλησπέρα ένας φίλος έχει αυτό το κινητό πήγα να του περάσω την τελευταία 6.5.5 εμφανίζεται το mi και κάνει επανακινηση και εμφανίζεται πάλι το mi και κάνει συνέχεια το ίδιο
-
Mi3
ΜήνυμαΚαλημέρα σας και χρόνια πολλά στην 6.5.5 δεν δουλεύει το 3g βάζω δεδομένα και δεν κάνει τίποτα
-
μηπως ξέρει κανείς νά με βοηθήσει με το πρόβλημα πού έχω γράψει λίγο πιο πάνω ??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από m@devill: “Τη ρομ που πήγα να βάλω είναι 6.3.31 Και όταν πάω να κατεβασω το σωστό αρχείο στην πρώτη σελίδα γράφει Xiaomi Redmi Note 1S LTE (4G Dual Sim) ” Ναι το RedMi Note 1S είναι η Gucci συσκευή (RedMi Note 4G Dual Sim Cards) ” δέν μού περνάει την ρομ εμφανίζεται το mi και μετά κάνει επανακινηση και βγάζει πάλι το mi και κάνει το ίδιο πράγμα συνεχώς Και όταν μπαίνω σε επανακινηση λειτουργία recovery κάνει επανακινηση δείχνει το mi και δεν μπαίνει σε recove…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από m@devill: “καλησπερα έχει ένας φίλος Xiaomi Redmi Note 1S LTE πήγα να του περάσω την καινούργια ρομ Επιλέγω το πακέτο αναβαθμισης κάνει επανακινηση δείχνει το mi μετά από λίγο ξανακάνει επανακινηση δείχνει πάλι το mi Και κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα Ηρομ πού φοράει είναι 6.3.10 ” Υποθέτω ότι έχεις το redmi note 4G to 1S δεν ξέρω τι σημαίνει.1. Είχες την GTV 6.3.10 και δοκίμασες να βάλεις ποια ROM; 2. Κατέβασες την σωστή ROM για το κινητό σου; ” Τη ρομ που πήγα …
-
καλησπερα έχει ένας φίλος Xiaomi Redmi Note 1S LTE πήγα να του περάσω την καινούργια ρομ Επιλέγω το πακέτο αναβαθμισης κάνει επανακινηση δείχνει το mi μετά από λίγο ξανακάνει επανακινηση δείχνει πάλι το mi Και κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα Ηρομ πού φοράει είναι 6.3.10
-
Παράθεση από Nikos_mi3: “Καλησπέρα στη κοινότητα, Εγώ παιδιά στο mi3w που έβαλα τη νέα ρομ εχω πρόβλημα με τις συνδέσεις wifi & 3g που δεν είχα με την προηγούμενη ρομ. Για παράδειγμα, ενώ φαίνεται ότι είμαι συνδεδεμένος σε ενα wifi δίκτυο, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε σε browser ούτε πουθενά. Εάν κλείσω το wifi και ανοιξω 3g συμβαίνει το ίδιο κι εκεί! Εαν κάνω reset το τηλέφωνο και μπω εκείνη τη στιγμή θα έχω ίντερνετ, τι λέτε να παίζει; Έκανα update τη ρομ από τον updater όπως κάθε φ…
-
Παράθεση από drillerkiller: “Εγώ αντίθετα στο Mi3 παρατήρησα ότι με το Dolby atmos ο ήχος έχει γίνει χάλια ενώ με την προηγούμενη Ρομ ήταν τέλειος. Στην προηγούμενη βέβαια είχα παρατηρήσει οτι ο ήχος του ηχείου του τηλεφώνου είχε χάσει σε ένταση με το Dolby atmos, αλλά στα ακουστικά ο ήχος ήταν τέλειος. Με την τελευταία Ρομ με το Dolby atmos ο ήχος στα ακουστικά με τέρμα την ένταση παραμορφωνεται άσχημα όπως στις δύο πρώτες marshmallow. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;;; ” Εγω πιστεύω ότι από με…
-
Μια από τα ίδια και τίς γυναίκας μού πήγα να περάσω την ρομ και μού έβγαλε αυτό Είναι 20140813
-
Καλησπερα καί από εμέναμε τήν καινούργια ρομ στό mi3 καταργήθηκε από την κάμερα ένα εικονίδιο Καί εξακολουθεί ακόμα να μήν έχει καλό ήχο
-
Καλησπερα και από εμενα πέρασα και εγώ τη ρομ 6.3.3 νομίζω ότι ο ήχος είναι πολύ χαμηλός στο mi3. Στο redmi 2 pro ο ήχος με το Dolby atmos έχει μεγάλη διαφορά έχει πολύ καλό ήχο. Τι μπορεί να φταίει στο mi3 που έχει χαμηλό ήχο??
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΈνας φίλος έχει το note pro καί έκανε την αιτηση γιά unlock Του ήρθε μύνημα ότι εγκρίθηκε Μπορώ να βάλω το id kai το password σε άλλο κινητό που δεν είναι note pro Πχ σε redminote 3????