Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.

• ελα ρε nas φαρε !!! ))))))) οποτε συνεχιζω με τον οδηγο και απλα πιο προσφατο twrp (αν δεν πειραζει το arb τοτε μπορεις να κανεις downgrade με xtrv ???)

• αυτο θελω να κανω. twrp λαθος κατεβασα? η ρομ xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_9.3.14 ειναι η σωστη ? δε μπορω να δω το arb της ομως..δεν ειναι fastboot αυτη.. ειναι 4 ?

• η συσκευη εχει arb 4 νομιζω πως εχω κατεβασει λαθος ρομ? δεν ειναι fastboot ρομ αυτη? δε βρισκω το flash-all.bat μεσα και ειναι και zip... ποια πρεπει να κατεβασω ????

• κατεβαζω twrp whyred 3.2.3-4 τσεκαρω τα antirollback εχω ηδη κατεβασει μια ρομ (xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_9.3.14) αρχιζω εγκαταστασεις....

• ok τοτε προς το παρον.. ευχαριστω. ξεκιναω με τα υπολοιπα

• νομιζω πως σημερα ειναι η μερα.. τα twrp tools τι ειναι;; χρειαζεται να τα κατεβασω κι αυτα;

• καταλαβα πως ειναι διαδικασια δημιουργιας superuser account? οποτε με το root δεν ασχολουμαι λεει στο miui. οποτε με το που ξεκλειδωσω, βαζω twrp , factory reset (απ το τηλεφωνο θα το κανω αυτο φανταζομαι;) και κατεβαζω μια ελληνικη stable για redmi note 5. ? αυτα;;;

• λοιπον. περνανε οι ωρες και θεωρητικα θα ξεκλειδωσω τον bootloader. τι πρεπει να κατεβασω για να ειμαι ετοιμος να βαλω ελληνικη ρομ; ενταξει πρεπει το twpr αν το γραψα σωστα, αλλα κυριως ποια ρομ? αυτη τη στιγμη εχω την κινεζικη fastboot whyred (10.2.2.0|stable OEICNXM). η ελληνικη τι θα λεει; η συσκευη ειναι redmi note 5 αλλα με τοσες παραλλαγες μην κατεβασω καμια λαθος... επισης μια απορια που εχω. τι εννοειτε να κανεις root το τηλεφωνο;;;

• χαχαχα. τελεια!! αντε καλοριζικα ))))

• τελικα τι εγινε ρε μιχαλη με το τηλεφωνο; κανα νεο;;

• αν το ανοιξεις θα δεις την κλδοταινια των κουμπιων κολλημενη στο σασι και η πλακετα πατα με επαφες απο πανω. στις επαφες της κλδοταινιας. εκει μπορεις να βαλεις ενα χαρτακι για να μην κανει επαφη καθολου αλλα πως θα το ανοιξεις μετα για να δεις.. εδω αν μπορουν να βοηθησουν οι σοφτγουεραδες μας !!! αν βγαλεις το καπακι της μπαταριας μετα ειναι πολυ ευκολο. θυμησου πως πριν απ ολα αποσυνδεεις την μπαταρια.. αυτη εχει ενα καλυμα που εγω το στραβωσα λιγο για να μη βγαλω τον αισθητηρα αποτυπωματος. …

• αμα εμεινε τοση ωρα ανοιχτο για να φλασαρεις, αλλα συνεχιζει επανεκκινησεις στο μπουταρισμα τοτε δεν ειναι το κουμπι.. ψαξου αλλου μη χανεις χρονο.

• προλαβαινει να γραψει android με τις τελειτσες που φορτωνει; ειδα εγραψες μπαινει στο miui οποτε δε νομιζω να φταιει το κουμπι... δουλευει και το fastboot σου οποτε απ την εμπειρια μου τη φτωχη το αποκλειω το κουμπι... αποκλειω το να δινει το κουμπι μονιμα την εντολη του power. αν την δινει ορισμενες φορες τοτε δυσκολα θα το καταλαβεις σε fastboot mode γτ εκει χρειαζεται να μεινει πατημενο αρκετη ωρα για να δεις αλλαγη. αν εχει ηδη μπουταρει και τη δωσει τοτε λογικα θα δεις το μενουδακι με τις 4…

• τα υπολοιπα ηταν bug ας πουμε ? αν το ξανατρεξω σε μερικες μερες θα μου πει ποσες ωρες μενουν ή θα ξαναρχισει απ την αρχη ?? παντως φοβερος οδηγος αυτος.. αλλα κι εγω ε? πετυχα 3/6 ενδεχομενα !! :))))

• τωρα μου βγαλε. couldn t unlock after 357 hours of trying to unlock the device

• τι ειδους λογαριασμος ειναι αυτος; ο mi account δεν ειναι; εχω πχ 2 τηλεφωνα κι ενα ταμπλετ. δε με αφηνει να τα ξεκλειδωσω ολα;;

• οχι.. αλλα δε μπορω να εχω 2 ;

• καλα αν δε ρωταγες θα περιμενα το ουισκυ να ωριμασει ... μου γραφει current account cannot unlock this device

• δε θυμαμαι να ειδα κατι για μερες...να το ξανακανω;; ωχ.. δεν εκανα !!! θα το κανω σε λιγο!!!

• θεωρητικα εκανα το αιτημα ξεκλειδωματος. μου εβγαλε μηνυμα πως προστεθηκε η συσκευη στο λογαριασμο μου και να μη κανω sign out απ αυτον κτλ.. φανταζομαι τωρα περιμενω ε; ...