Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 115.
-
υπάρχει κάπου το md5 για την 8.0.2 για redmi note 2?
-
υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το λινκ για το redmi note 2? κάθε φορά που μπαίνω είναι σε maintance και δεν έχει ταχύτητα.
-
μας κρατάνε σε αγωνία οι άτιμοι!!
-
τώρα πρόσεξα ότι βγήκε και η 8.0.2.0 για το note 2? έχει καμία διαφορά με 8.0.1.0 που έχω?
-
έγραψα και στο τοπικ του mi band 2 αλλά μάλλον είναι θέμα του Bluetooth. στην αρχή νόμιζα ότι το σφάλμα που πετούσε ήταν για το mi fit αλλά τώρα νομίζω ότι τελικά είναι του Bluetooth γιατί ανοιγοκλεινει μόνο του όταν το βγάζει. ss έβαλα στο τοπικ του mi band, δεν βάζω κι εδώ. πρώτη φορά συνδέω συσκευή με Bluetooth και άρα δεν ξέρω τι παίζει γενικά και βγάζει τόσα σφάλματα.
-
παρέλαβα κι εγώ σήμερα. το band δουλεύει καλά αλλά το mi fit στο κινητό βγάζει σφάλματα αρκετές φορές και κλείνει. (Hidden Content) ελληνική stable miui 8 σε redmi note 2. έχει κι άλλος θέμα?
-
για μένα μια χαρά αναβάθμιση είναι πάντως από το note 2 που έχω. θέμα με την μπαταρία δεν πιστεύω να έχω,μιας και δεν έχω ούτε με το note 2 που όλοι λένε ότι είναι ένα από τα μειονεκτηματα του. αν η έκδοση 3/64 πέσει κάτω από 200€ τότε θα προσπαθήσω να την τιμήσω κατά τα Χριστούγεννα.
-
δυστυχώς πάνω που είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις θέμα με τις ειδοποιήσεις, τώρα που έβαλα την ελληνική stable miui 8 επέστρεψε το πρόβλημα. έκανα όλες τις ρυθμίσεις για μπαταρία κλπ, να μην κόβει διεργασίες στο παρασκήνιο αλλά πάλι αρκετές φορές αν δεν μπω στο viber, τα μηνύματα δεν έρχονται. ελπίζω να σιαξει σε μελλοντικό update γιατί είναι λίγο σπαστικό.