Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Redmi Napomena 2 Imao sam XTRV-8.3.1 uradio sam wipe dalvick cashe, system , cashe , data nisam radio wipe , restart u twrp i instal XTRV 8.3.8, sve je prošlo glatko nakon što je ponovno pokretanje sam čekao par minuta i uradio root sa super su. Sve je išlo normalno. primijetio sam da baterija traje duže, samo dvije male stvari sam primjetio, nakon što je ponovno se vraćaju na području grčke i teme ne mogu instalirati jer ne podržava region.Postoji način da umetnu teme iz TWRP ili s rootexplorer…
-
1Hello my friend , Please make a zip for my with Serbian region and will be change to Serbian. Thanks
-
RedMi Note 2 ( Hermes ) XTRV_8.2.1 not work regional always Grece
-
Da li će biti i engleski jezik pored kineskog?
-
All praise for his work, redmi note 2 , work, one small suggestion, installs with a double tap for on .
-
@ file015 Ne, to nije tako. Postavi na prethodni link, dečki tamo mora zna bolje. Gdje ste upisali ovo? Gdje si upisao?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29767/
-
@ file015 Ne, to ne radi kao što je to, svaki app ima svoju prijevod. Morate prevesti xml na svakom app. Pretraživanje za hrvatski jezik repo ... pogledajte ovdje ... hrvatski, srpski jezik - portanje momčadi - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Znam da svaka aplikacija mora se prevesti, mislio sam telefonski izbornika srpski .xml xiaomi.eu_multi_HM2XTDPro_6.9.15_v8-5.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
@ file015 To nije kao da morate pitati na službenim forumima o srpskim izvorima prijevod i kako sudjelovati na to ... iako nisam siguran je li to pravi put .. Mislim da nismo pravilno shvatili, jer je smisao priče je izgubljen u prijevodu. Trebam link: root / data / lenguage.xml Srbije, da sam mogao to učiniti i poslati natrag. Ne mogu ga pronaći u vašem ROM gdje je. Našao sam rješenje: Translating MIUI 8 to Serbian (Cyrillic) language
-
Παράθεση από gkalen: “@ file015 Mislim da je XML tipa structute jezične datoteke. Ništa teško za svoje vještinephatgrin.png ” Super, pošaljite mi file.mobile015 @ gmail.com Easier to tell me where the ROM to get it.
-
@ File015 I told you that the beta 2 Serbia will be included, I do not know the exact percent of the Serbian translation, but it is a global source of the rom , you may still be added to the following changes .. next update Friday, stay tuned. ., @gkalen If I can help in the translation, I know delphi, pascal, but if you send me a text file, I'll tell you all translate to Serbian just overwriting.
-
Readme 2 TD, today I put the update Xiaomi MIUI-Hellas-5.1_wt86047_V8_XTRVbeta2_7.1.19 and noticed a lot of improvements. Inserted in the Serbian language (not full), strengthening and decrease the volume during a call, such as a button +/- etc. .Teme big event. Thank you for your work for all of us.
-
Παράθεση από stamatisv: “@ File015 I would just disable notifications to Settings -> Installed Applications -> All the Xiaomi Services Framework Xiaomi SIM aktiviranje USLUGA my Cloud Moj Cloud backup Click on the application, customized notifications, disable all (Or with extra caution / copy would freeze them if you did not intend to use mI synchronizes / cloud at all). ” I found the system has apk MI activation SIM card .apk , I deleted it and I hope it will no longer offer international SMS …
-
Παράθεση από stamatisv: “@ file015 da su to Xiaomi čitljiv postupcima, ako ne koristite Mi poruka (vjerojatno ne), samo ga onemogućiti i ona će otići. Više informacija o Mi poruku ovdje: quora.com/I-use-the-Xiaomi-Red...ges-to-other-Xiaomi-users~~pobj. Isto vrijedi i za povijest sinkronizacije poziva, to treba aktivaciju. Ja bih pokušati onemogućiti sinkronizaciju povijesti poziva na moj MI račun. Za korištenje ove usluge, obično aktivacije treba biti učinjeno jednom u neko vrijeme otići na neku…
-
Takva poruka dobivam , 86047.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από file015: “Thank you for what you do for all of us. Each time it gets better. ” I'm glad to see you here too !!!Welcome!! ” Thanks for a beautiful welcome to you. I want to help as much as I can. Redmi 2 2/16Gb: Themes change is now quite ok, great. Locked Wallpaper can be changed if it is not Miui launcher. Nova Launcher use so if you need to change Wallpaper, back to miui launcher, changes, and then again in Nova Launcher. Does it have or error? When I got to …
-
Hvala ti za ono što radimo za sve nas . Svaki put postaje bolje .