Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Δοκίμασε κανεις αν λύθηκε το θέμα με την τοποθεσία που δεν δούλευε στην 4.10.26 στο mi3?
-
Αν περασω κατευθειαν την 4.10.17 ας πουμε πρεπει να κανω μεσω recovery με wipes και μετονομαζοντας τη σε update.zip ή μπορω μεσω του updater να την περασω χωρις μετονομασια και wipes?το mi4 μου φοραει 4.6.20 αρα v5 σωστα?
-
Παιδια εχω στα χερια μου το mi4!φοραει 4.6.20 και εχει updater!του περναω πρωτα 4.8.22 και μετα οποια miui v6 θελω?εχουμε καποιο λινκ απο την 4.8.22 για το mi4?να τις περασω και τις δυο με τον updater?ετσι ειχα κανει στο mi3!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
-
Θα μου φέρει ένας φίλος ενα mi4 που αγόρασε απο xiaomishop!πρεπει να του περάσω πρωτα την 4.8.22 που είναι v5 και μετα την τελευταια ελληνική 4.10.26 v6 όπως εκανα και στο mi3w?
-
πωληση mi3w
ΜήνυμαΑγορασμενο 27/09 απο xiaomishop.com!Χρωμα λευκο.64gb,tempered glass και tpu θηκη λευκη πισω απο την πρωτη μερα!εχει το προβλημα με το να μην αναγνωριζει Καρτα sim λογω σπασιματος καποιας επαφης!ακουω προτασεις απο καποιον που πιανει το χερι του και θα το φτιαξει!
-
Ναι φιλέ μου σπασανε όπως το έβγαλα χρησιμοποιώντας χαρτονι καποιες ακίδες νομιζω παντως όχι όλες!σε ποιο καταστημα πηγες εσύ να ξέρω και εγώ!έχω σκάσει φιλέ!
-
Παιδιά επαθα αυτό με την κάρτα sim!ξέρει κανένας που μπορω να το επισκευασω στην Αθήνα?
-
Η τοποθεσία ρε παιδιά με wifi η δεδομένα σας δουλεύει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αύριο τα Mi-3W & Mi-4 WCDMA θα λάβουν νέα ROM. Οπότε ίσως γίνει Fix και το πρόβλημα που έχεις... :D” Για το θέμα με την τοποθεσία έννοεις οτι θα διορθωθεί?ποτε θα είναι διαθέσιμες για κατέβασμα?
-
Κανένας παιδιά καμια απάντηση για την εύρεση τοποθεσίας μέσω wifi ή δεδομένα?επανήλθε το bug γιατι με την 4.10.17 είχε φτιάξει! Πρεπει να κάνω κάτι wipe?ευχαριστω για τις απαντησεις!
-
Παιδιά ενω στην 4.10.17 δουλευε η ανίχνευση τοποθεσίας μέσω wifi ή δεδομένων τώρα στην 4.10.24 ξαναχαλασε!αν περάσω την 4.10.17 μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης θα μου κανει wipe τα πάντα?
-
Πάντως η 4.10.17 είναι πολύ σταθερή με καλη διαχείριση και μνήμης και μπαταρίας,πανω απο όλα ελληνικά και διορθώθηκε και το bug με την μη εύρεση τοποθεσίας με δίκτυο wifi ή δεδομένα!αναμένουμε την καινούρια ενημέρωση!
-
Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση?έχω την 4.10.17 που είναι miui v6!,τα wsm tools είναι συμβατά με την v6 ή θα έχω κάνα bootloop???,ξέρει και έχει δοκιμάσει κανεις???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alonso_7: “Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!” Για ποιά συσκευή αναφέρεσαι, γιατί στο προφίλ σου βλέπω Samsung Galaxy Note 2.” Για το mi3 λεω!στο προφίλ ξέμεινε το note!θα το διορθωσω!
-
Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
-
Παιδιά το γεγονος οτι όταν έχεις κλειστό το gps δεν σου βρίσκει την τοποθεσία σε mi3 που απο οτι μου είπανε είναι bug και έχει αναφερθεί στην xiaomi γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιο update σύντομα?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαOk φιλέ μου σε ευχαριστώ πολύ αρα περιμένουμε τη διόρθωση!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝα ρωτησω και εγώ κάτι οποίον μπορεί να βοηθήσει με τη σειρά του? Έχω ανοιχτη τη ρύθμιση για ευρεση τοποθεσίας αππ εφαρμογες google κλπ και για οικονομία μπαταρίας την έχω στο ανίχνευση με χρήση wifi και δεδομενων !έχω το weather and clock widget kai όταν αλλαζω Οχ περιοχή και έχω δεδομένα ανοιχτα δεν αλλάζει παρα μόνο αν ανοιξω τη ρύθμιση υψηλής ακρίβειας!μήπως γνωρίζει κάποιος καμια λύση για αυτό?επίσης όταν βγει stable v6 θα βελτιωθεί και η κατανάλωση της μπαταρίας?
-
αποριες για το mi3
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φιλέ μου!στις επόμενες εκδόσεις λες να υπάρχει η περίπτωση να ταξινομούνται οι εφαρμογές?εσείς που φτιαχνετε την ελληνική υπάρχει περιπτωση με ενα script να γίνει αυτό ή ζητάω παρα πολλά?anyway σε γενικές γραμμές πολύ καλη δουλεια και συνεχίστε αυτήν την προσπάθεια που κάνετε!
-
αποριες για το mi3
Μήνυματο ειχα ελεγξει με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε μου και μου ελεγε οτι δεν ηταν οκ και το εφτιαξα με το supersu flash via recovery και ολα καλα τωρα!Ελπιζω να εχω μονο οτα updates και να μην χαλασα κατι και αναγκαζομαι να τα βαζω χειροκινητα,βρηκα και το θεμα με το mp3 αλλα το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να βαλω τις εφαρμογες σε μια αλφαβητικη σειρα!Εχεις κατι να μου προτεινεις?κατα τα αλλα ολα power με την v6!