Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 560.
-
καλησπερα τελικα ολα πήγαν κατευχην βλέπω οτι έχει πολλά καλούδια η xtrv arωma σε σχεση με την Official rom stable και βλέπω πολλά πράγματα μπράβο στην ομάδα του φόρουμ μας που ασχολείστε με τις ρομ είναι πολύ καλές η gcam στο redmi note 3 δεν δουλεύει που έχει μέσα υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει?
-
Καλημέρα με αφορμή λόγο απειρίας περισσότερο πριν κάνω το ίδιο στο mi8 έβαλα το redmi note 3 που έχω σε xtrv arΩma ρομ stable ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά ευτυχώς το τηλέφωνο το έχω μόνο για πειράματα ελπίζω να έχω κάνει σωστή δουλειά 26461a4094a42e063ac4c069a2a8f1f6.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στο Mi 8 θα βάλεις την απλή XTRV...η ΑΡΩΜΑ έχει κάποια θέματα με android 8 & 9 Στο Redmi Note 3 Pro βάζεις όποια θες. Η διαδικασία είναι η ίδια, τα αρχεία TWRP & rom αλλάζουν :)” Σας ευχαριστώ τις επόμενες ημέρες θα πειραματιστω με το kenzo μιας και το έχω με σπασμένη οθόνη και πλέον το έχω στην άκρη για να το κάνω σαν εξάσκηση για να προβώ μετά στο mi8 σας ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδεία αρχικά σκεφτόμουν να περάσω official global beta rom αλλά σκέφτηκα να περάσω xtrv ή άρωμα ROM εσείς τι μου προτείνετε ?? Αλλά επειδη είμαι λίγο άπειρος θα ξεκινήσω με το πειραματόζωο μου redmi note 3 pro και εάν τα καταφέρω εκεί θα περάσω μετά και στο mi8 μου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από scorpio3: “Παράθεση από paylos mavroeidis: “Μόλις μου ήρθε 4CZJYM5.png” έβαλαν 60fps,dark mode??” Ελπίζω πώς ναιa4618b90d8afb4dd5e07e8a73a76777e.jpgc6791137b66f87dff63437c79a6fe5bf.jpg3cecd1da9b49b9432bf8c51ff4691d9c.jpgebda519902c22a3a8e5ba4b67cf128f3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Urnyx05 4.2 32538786127_7f2ace9a54_z.jpgUrnyx05 4.2 by giorgos ioannidis, on Flickr Xtreme beta 20 32538786307_ac2f0d1c1d_z.jpgXtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr” Εγώ νομίζω του xtrme είναι η καλύτερη γιατί δίνει λίγο την αίσθηση του κίτρινου χρώματος της ημέρας έναν ελάχιστο έξτρα τόνο γενικός άλλη διαφορά δεν βλέπω είναι πολύ καλές και οι δύο οι φωτογραφίες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικός παιδεία από τα πρώτα αποτελέσματα το mi9 οκ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μην ξεχνάτε από πού ξεκίνησε το mi8 και που έφτασε επίσης ένα αρνητικό είναι το ois γενικός σύμφωνω με αυτή την άποψη ότι το mi 8 είναι καλύτερο σε κάμερα και οι Κινέζοι έκαναν πατάτες στο mi9 όχι μόνο στην κάμερα αλλά και σε άλλους τομείς αντί να τι βελτιώσουν το έκαναν χειρότερα ναι το huaweii χρησιμοποιεί πρόγραμμα και φτιάχνει ωραία και εντυπωσιακά αποτελέσματα το βράδυ μιλάω για το p30 pro αλλά την ημέρα δεν μου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” το ίδιο γίνεται και στου san1ty παιδεια ” Παιδιά το ίδιο γίνεται και σε μένα στο mi8 pro με την τελευταία του xtrme !! Περίεργο ... ” Βάλε το hdr το απλό τραβάει πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το MI 8…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” το ίδιο γίνεται και στου san1ty παιδεια ” Παιδιά το ίδιο γίνεται και σε μένα στο mi8 pro με την τελευταία του xtrme !! Περίεργο ... :|” Βάλε το hdr το απλό τραβάει πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από shinig: “Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση? ” μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” το ίδιο γίνεται και στου san1ty παιδεια
-
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα, χρόνια πολλά. Εδώ η bug report για το 4k στα 60fps που δεν λειτουργεί η σταθερότητα εικόνας. Stabilization not working for 1080p 60 fps video recording - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλά και άμα το φτιάξουν ας κάνουμε κάποια προσπάθεια μπας και αλλάξει κάτι αλλά οι Κινέζοι δεν χαμπαριαζουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα Χρόνια Πολλά και από εμένα , γενικός η χιαομι με την σταθεροποίηση έχει θέμα δεν είναι καλή είτε είναι eis είτε είναι ois και δοκιμάστε έναν απλό τρόπο να τραβήξετε βιντεάκια μια με την εφαρμογή της κάμερας του χιαομι και μια με την gcam συμπεράσματα η σταθεροποίηση που προσφέρει η gcam είναι σαν να το έχεις βάλει το κινητό πάνω σε gimbal ενώ στην εφαρμογή της κάμερας φοβάσαι ακόμα και την παραμικρή κίνηση που θα κάνεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από spideman3: “Σήμερα ανέβηκε η 5a του san1ty mgc 6.1.021 XcamBase F1 Google Camera Port: san1ty apks Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σήμερα που μπήκα στο port εδω Google Camera Port: Developers δεν εμφανιζει τον san1ty τι εγινε ?? ξερει κανεις τιποτα ?” Δεν με ενθουσίασε να σε πω. Από εδώ δοκίμασε Google Camera Port: san1ty apks Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk fbb6388042ac107c31e7798c2e806e86.j…
-
καλήμερα ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ lumia 950xl vs Mi8 (xiaomi camera& gcam) lumia 950 xl hdr on 32498551717_5332ddd530_b.jpgWP_20190322_10_55_21_Rich_LI by papaflessas, on Flickr mi 8 gcam by MGC_6.1.021_XCAMBase_F1_v5a.apk hdr+ on 46525127885_e8417e4434_b.jpgIMG_20190322_105613 by papaflessas, on Flickr mi8 xiaomi camera hdr on 47440369711_d8951fdec7_b.jpgIMG_20190322_105644 by papaflessas, on Flickr