Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 560.
-
Παράθεση από scorpio3: “τα σπάει αυτήν λίγα κ καλά τις έσβησα όλες τις άλλες μιδαμινες διαφορέςβγάζεις κ πυροβολεις με το iso πάντα χαμηλά να κοροϊδεύει την στοκ ” το ξερω εχει δειξει και απο τις προηγουμενες εκδοσεις της οτι βγαζει χαμηλο iso σε σχεση με τις αλλες και γενικα σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλη ενταξη χανει λιγο σε λεπτομερεια αλλα δεν βαριεσαι για να ανεβασεις φωτογραφιες στα social media μια χαρα κανει την δουλεια της και με το παραπανω
-
Παράθεση από w1r3d: “Καλημέρα, μου ήρθε και εμένα εχτές η ειδοποίηση για το 10.3.1 αλλά αργούσε παρα πολύ το download (2 ώρες στο 40%) και το σταμάτησα. Όταν πήγα να το ξαναδοκιμάσω δεν μου το εμφανίζει... Ξέρει κανείς τι παίζει; Ευχαριστώ ” καλημερα φιλε μου εχει βγει η 10.3.2.0 την 10.3.1.0 πριν ενα μηνα την ειχαν παρει λιγα ατομα και μετα την απέσυραν απλα τωρα εσυ πως πειρες 10.3.1.0 δεν ξερω δοκιμασε να αλλαξεις region στην συσκευει βαλε ινδια κανε ενα restart και τσεκαρε για ενημερωσεις μπ…
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από vag74: “Ακυρο; Δεν ρωτησες γιατι να αγορασω καινουριο τηλεφωνο; Σου εδωσα την πιο λογικη απαντηση. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ” αντε να την τροποποιησω την ερωτηση μπας και την καταλαβειςποιο καινουριο κινητο εχει καλυτερη καμερα απο αυτην? ” iphone 8 plus
-
χωρις φλας απογευματινη ληψη ειναι εχει αρκετο φως απο τον ηλιο που δύει ναι η φωτογραφια απο την μαμα καμερα ειναι με ai εκεινη την στιμγη φλας δεν χρησιμοποιώ ποτέ ακόμα και βράδυ χαλάει τις φωτογραφίες τις βραδινές θεωρώ για εμενα οπως λεει και ο @foxy4270 το φλας είναι για 2 3 μετρα το πολυ περισσοτερο για να βγαζεις ανθρωπους οχι για τοπία
-
wifi calling καλησπέρα παιδεία ειδα την λιστα την καινουργια της cosmote εβαλαν καποια κινητα xiaomi μεσα Full σήμα τώρα και στο υπόγειο! Mόλις ξεκίνησε η νέα εποχή κινητής τηλεφωνίας! Για σένα που θες να μιλάς ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, φέρνουμε πρώτοι την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου. Με την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, τώρα μπορείς: - να πραγματοποιείς κλήσεις κινητής ποιοτικότερα, ταχύτερα και χωρίς διακοπές - να πραγματοπ…
-
@james. συνήθως οφείλετε στο Hdr + εαν το εχεις ενεργοποιημενο σε φωτισμούς τέτοιου τύπου κάνει τις φωτογραφίες ποιο σκοτεινές για βοηθια ασε το μεσαίο hdr ενεργό σε τέτοιους φωτισμούς και όχι το plus το plus θα το χρησιμοποιεις σε εντόνους φωτισμούς κυριος εγω την gcam την χρησιμοποιώ την ημερα μονο σε έντονο φως εκει δηλαδη που το xiaomi τα κανει ασπρουλιαρικα δηλαδη και το βραδυ το night mode οπως επισης και την μπροστινη το βραδύ λογο οτιι εχει φλασ οθονης και εχει ποιο καθαρο αποτέλεσμα στη…
-
και λοιπόν επανέρχομαι οπως σας ειπα και ποιο πανω και εχω να πω τα εξής οσον άφορα τις κλήσεις σε εξωτερικους χωρους με πολυ θορυβο τα μικρόφωνα είναι τραγικά απο τα ακουστικά παραμορφομενη φωνή και αρκετός θόρυβος στην κλη ση σε ενδιάμεσο θορυβώδες περιβάλλον τα πάνε καλύτερα για κάποιο λόγο κάποιες φόρες ακόμα και μέσα σε σπίτι χωρίς θόρυβο δεν με ακούει καλά ο συνομιλητής μου οχι παντα καποιες φόρες επισης οταν συνδέονται κάποιες φόρες στο κινητό μπορεί να εχουν διαφορετική ένταση στον ήχο κ…
-
ναι οκ συμφωνω μαζι σου σε αυτα αλλα καποιες ρυθμισουλες extra Θα ηθελα οπως τα frame , μια ρυθμισει που ειχε στην προηγουμενη για σταθερη ληψη απο τρυποδο για Night mode , και να μην συμπιεζει τοσο πολυ την εικονα σε μεγεθος οπως κανει ισως γιαυτο χανεται η καθαροτητα στην εικονα απο την συμπιεση που γινεται στο τελικο αποτελεσμα και εδω μια δοκιμη time laspe youtube.com/watch?v=mIa66gQ34J…3DB6u6DhJMglSCRKrv4AukNSM το κουνημα στο τελος του βιντεο ειναι επειδη κουνησα εδω την καμερα πανω στο τρί…