Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 560.

• καλημερααα στην παρεα , μετα απο μικρα τεστακια και συγκριτκα ο san1ty εχεi βελτιωθει πολυ και φαίνεται στις φωτογραφίες αυτό πλεον ειδικά βράδυ βγάζει πολυ ωραιες φωτογραφιες με λιγο κοκο σε σχέση με του xtrme και παλιότερες εκδόσεις του san1ty πλέον νομίζω οτι κανει πολυ καλει δουλεια στην gcam του και πλεον θα την προτιμήσω σε σχέση με την xcam επίσης τις φτιάχνει για poco f1 και mi8 είναι ο μονος που αναπτύσσει την gcam για τα κινητα μας ενα συν παραπάνω για έμενα αυτό τελος εβγαλε νεα εκδοσ…

• Και εγώ την ίδια άποψη έχω για την ai λειτουργία στην κάμερα αλλά κάποιες φορές μπορεί να φανεί χρήσιμη εγώ για παράδειγμα για βραδινές λήψεις την χρησημοποιω βοηθάει την ημέρα νομίζω δεν είναι καθόλου χρήσιμη Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημερα σε ολους και καλη πρωτομαγιά λοιπον ενα μικρο τεστακι μεταξύ MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk(xtrme) vs GC6.2-F1-v3c-final.apk(san1ty) xtme night mode 47743707201_24907ea6b7_b.jpgIMG_20190430_213400 by papaflessas, on Flickr san1ty night mode 47743701361_fb6d2c7a72_b.jpgIMG_20190430_213338 by papaflessas, on Flickr ημερα xtrme 33870345688_5876d23d6f_b.jpgIMG_20190430_174804 by papaflessas, on Flickr ημερα san1ty 46957997054_1a533d7ee7_b.jpgIMG_20190430_174811 by papaflessas, on Flickr

• Παράθεση από Darap21: “Καλημέρα κάνει και για το pocof1? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα και καλη Πρωτομαγιά ναι κανει ειναι για mi8 και pocophone

• Καλημέρα παιδεία πάντως οι ταχύτητες στο speed test για 4g+ είναι πολύ χαμηλές εδώ με απλό 4g έχω ποιασει μεγαλύτερες ταχύτητες όπως μπορείτε να δείτε. Tο 4g+ έχει ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 100mbps κοινός το απλό 4g φτάνει μέχρι 100mbps άντε 120maxe1ee1a41828122b4bdd47ce8f75ffae1.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπερα ,Χρονια Πολλα για τις ημερες νεα καμερα απο san1ty με νεες προσθηκες στις ρυθμισεις καλες δοκιμες GC6.2-F1-v3c-final.apk Changelog: - Added HDR+ Config selector. - Added disable align option. - Fixed auto restart not working when device is nav being used. - Added more exposure time values (Thanks to Arnova and cstark). - Added DNG Compression option. - Added Night Sight shortcut (Thanks to cstark and backrider). Note: Probably final build of 6.2 cause the app is pretty much stable and …

• RE:

papaflessas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από GeorgeHtz: “Δεν έχω δει ποτέ το σήμα 4g+ αλλά φαντάζομαι ότι η ταχύτητα αυτή είναι” Για Ελλάδα είναι μια.συνηθες ταχύτητα τα 60 mbps έχω πιάσει και 120mbps τώρα το 4g+ είναι σχετικό συνήθως μιλάμε για ταχύτητες σίγουρα πάνω από τα 100mbps Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

papaflessas - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πότε κυκλοφορεί, να...περιμένω λίγο ακόμα!! :mrgreen:” Χαχαχχαα άσε θα περιμένουμε την xiaomi να βγάλει κανένα αντίστοιχο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

papaflessas - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα Ένα συνταρακτικό τηλέφωνο με συναρπαστική κάμερα για τις τέλειες φωτογραφίες 55ae806d0db4350c9e4296e3f16cef07.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• για Mi8 η καλυτερη συμφωνα με πολλα ατομα που την εχουν δοκιμασει MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk εδω στο πρωτο ποστ του νηματος θα βρεις τις ρυθμισεις σε xml Μορφη Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8

• καλημερα για αρχη πες μας ποια gcam εχεις βαλει στο κινητο σου σε καποιες gcam οι φωτογραφιες πιανουν λιγοτερο χωρο απο αλλες

• Παράθεση από dosis77: “Παράθεση από papaflessas: “καλημερα , σας νεα καμερα για poco f1 και mi8 απο san1ty gcam 6.2 GC6.2-F1-v3a.apk μπορείτε να την δοκιμάσετε ” Και είναι αρκετά καλή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ειναι η ποιο απλη καμερα σε gcam και πολυ καλη χωρις να παιδεύεσαι με xml

• καλημερα , σας νεα καμερα για poco f1 και mi8 απο san1ty gcam 6.2 GC6.2-F1-v3a.apk μπορείτε να την δοκιμάσετε

• καλημερα youtube.com/watch?v=4LaeCzEMEgw ενα συγκριτικό κάμερας mi9 vs huaweii p30 pro

• Η xiaomi ανάπτυση software για κάμερα τα τελευταία δύο χρόνια οι άλλες εταιρείες έχουν πολλά παραπάνω από πίσω για να κάνουν μια κάμερα να λειτουργεί και.να βγάζει ικανοποιητικά αποτελέσματα και πολύ ωραίες φωτογραφίες θέλει τεχνογνωσία και έρευνα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως νομίζουμε γενικός η Xiaomi κάνει πατάτες στα κινητά της αλλά οκ ο μόνος λόγος να πάρεις ένα mi8 mi9 είναι η τιμη και τα καλά χαρακτηριστικά τους βέβαια θα πρέπει να συμβημαζεις πράγματα αλλιώς οκ πας σε μια άλλη κατ…

• RE:

papaflessas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Για κάποιο λόγο η μαμά κάμερα μου αρέσει ποιο πολύ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαστε τα πειράματα της Xiaomi έχει αρκετές θεματακια γι'αυτό και δεν κυκλοφορισε 10.3.1.0σε όλους ιδιαίτερα με τις κλείσεις και το wifi και με την αυτόματη φωτεινότητα κάποιες φορές λειτουργεί σωστά κάποιες όχι αναμένουμε διορθωτικό update Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα ρε παιδεία το kenzo δεν έχει σταματήσει να παίρνει επίσημα από την Xiaomi αναβαθμίσεις ?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα τι ωραίες φωτογραφίες ανεβαίνουν στο φόρουμ τυφλά να έχουν οι dslr πραγματικά βλέπω πολύ ωραίες φωτογραφίες είμαι εντυπωσιασμένος με τα αποτελέσματα όλων Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από nick1967: “Με χαλάνε τα τετράγωνα λίγο, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλή όντως, έχει κάποια ρύθμιση γιαυτό? Μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το τετραγωνο τι εννοεις οτι η φωτογραφιες ειναι τετραγωνες 4:3 και θελεις να τις κανεις 16:9 ?