Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 189.

• Πρόβλημα με εναλλαγη Rom

Astrolabe - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Για παράδειγμα άμα κάνω αυτό στο ημερολόγιο, θα χαθούν οι σημειώσεις που έχω? Επίσης άμα κάνω wipe θα χαθούν όλες οι εφαρμογές μου?

• Πρόβλημα με εναλλαγη Rom

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θέλοντας να ενημερώσω τη συσκευή μου με τη νέα Rom xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable47-GTV-5.1.5 και αφού την εγκατέστησα με επιτυχία μετά από λίγη πλοήγηση μέσα στη συσκευή παρατήρησα ότι οι ρυθμίσεις και η κάμερα ήταν στην αγγλική γλώσσα ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν στην ελληνική γλώσσα και επειδή ήμουν ευχαριστημένος από τη παλαιότερη έκδοση Rom xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.11.14 αποφάσισα να τη κάνω εγκατάσταση. Κατέβασα τη GTV- 4.11.14 στον υπολογιστή μου, ά…

• Οκ, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

• Εννοώ ότι δε μπορώ να δω από τη συσκευή μου τα mails που έχω στείλει.

• Φίλε Caeser, σε έχω ζαλίσει με τις απορίες μου. Λοιπόν τώρα παρατήρησα όταν μπαίνω στο mail της Miui που έχω προσθέσει ΄έναν λογαριασμό POP3 και πηγαίνω στα απεσταλμένα μου βγάζει ένα μήνυμα οπού λέει ' χωρίς mails ' ενώ όταν μπαίνω από το pc στο συγκεκριμένο λογαριασμό, βλέπω κανονικά τα απεσταλμένα μηνύματά μου.

• Όντως δε με βόλεψες, λοιπόν θα ' κλέψω ' την ιδέα σου και θα χρησιμοποιήσω το mail της Miui για τους λογαριασμούς POP3 και το Gmail για τους υπόλοιπους. Επίσης για το Gmail υπάρχει κάποια εφαρμογή όταν μου έρχονται mail να μου βγάζει τον αριθμό των mail πάνω από το εικονίδιο Gmail όπως γίνεται με το mail της Miui? Μάλλον ζητάω αρκετά.

• Ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις σου!

• Παράθεση: “ ​Να σημειώσω μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά ο συγχρονισμός που σου είπα πιό πάνω: Μέσα στις ρυθμίσεις, , εκεί που λέει "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ", στις "ρυθμίσεις εισερχομένων" στο "Διαγραφή email απο τον διακομιστή" πρέπει να επιλέξεις την επιλογή, "Οταν διαγράψω απο Εισερχόμενα" ” Αυτό που έχεις προ αναφέρει νομίζω γίνεται μόνο για λογαριασμούς mail με πρωτόκολλο POP3.

• Thanks a lot.

• Για παράδειγμα, όταν διαγράφω ένα μήνυμα από το κινητό μου, μετά όταν μπω στο mail μου από το pc να μη μου εμφανίζεται το μήνυμα που είχα διαγράψει από το κινητό.

• Στο mail της Miui υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού των ενεργειών? Βασικά θέλω να σβήνω τα μηνύματα μου από το κινητό ή τον υπολογιστή μου και να συγχρονίζεται αυτή η ενέργεια μου. Ευχαριστώ.

• Bunny Earplugs

Astrolabe - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Θα κάνω μια βόλτα από τα μαγαζιά και ελπίζω να βρω κάτι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

• Bunny Earplugs

Astrolabe - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω ακουστικά της Crystal Audio αλλά επειδή απομακρύνονται από τα αυτιά μου με τη παραμικρή κίνηση, θα ήθελα να αγοράσω διάφανες σιλικόνες που τοποθετούνται στα headphones ονομαζόμενες και ως bunny earplugs αλλά δε μπορώ να βρω. Μπορεί να μου προτείνει κάποιο από που μπορώ να προμηθευτώ ένα ζευγάρι? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Υ.Γ. Για να γίνω πιο κατανοητός παραθέτω ένα link όπου φαίνονται στη τέταρτη φωτογραφία τα bunny earplugs. Άμα δεν επιτρέπεται και θεωρείται ως διαφήμιση, παρακ…

• Συγχαρητήρια σε όλη την κοινότητα!!!

• Νομίζω ταιριάζουν αλλά άμα θέλεις να είσαι 100% σίγουρος/η μπορείς να συγκρίνεις τις διαστάσεις των παραπάνω κινητών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Xiaomi.

• Συγχαρητήρια σε όλους για την απλόχερη στήριξη που προσφέρουν σε όλη την κοινότητα.

• Redmi 1S & Mi Band

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σκέφτομαι να το παραγγείλω.

• Τότε ας προσπαθήσουμε περισσότερο και εγώ δεν είχα μέχρι πρότινος λογαριασμό στο en.miui.com. Τον έκανα εκείνη τη στιγμή για να ψηφίσω, γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λοιπόν ξανά από εμένα, καλή επιτυχία στη κοινότητα μας.

• Για τη δυναμικότητα της χώρας μας, πιστεύω τα πάμε αρκετά καλά!!!