Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Χάνει την sim
ΜήνυμαΜίνι Sim. Στην θέση 2. Η θέση 1 είναι για πιο μεγάλη κάρτα. Στο κατάστημα μου την είχαν κόψει. Δε μπορεί μετά από 4 χρόνια ξαφνικά να μη κάνει.
-
Χάνει την sim
ΜήνυμαΒοήθεια κάποιος. Ξαφνικά το κινητό χάνει την Sim και μου ζητάει pin για να ξανανοίξει. Το κάνει γύρω στις 10 φορές την ημέρα.
-
Καλημέρα, Μόλις χτες αγόρασα δώρο στη γυναίκα μου το garmin vivoactive 3s. Έχει το xiaomi redmi note 8 pro. Ενώ η εφαρμογή της garmin συνδέεται κανονικά, δεν καταφέρνει ποτέ να κάνει συγχρονισμό και δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του κινητού στο ρολόι. Έχω δώσει όλες τις άδειες στην εφαρμογή, την έχω βγάλει από την εξοικονόμηση μπαταρίας, έχω ενεργοποιησει τις έξυπνες ειδοποιήσεις και έχω δοκιμάσει και διάφορα τρικ που έχω διαβάσει από διάφορα site. Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω? Κρίμα τα 211 …
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΌχι φίλε, δε χάνει ποτέ την επαφή το βύσμα. Θα ακουγόταν πρώτα απ όλα και θα έφευγε και το σήμα φόρτισης. Το κινητό δείχνει κανονικά ότι φορτίζει αλλά το ποσοστό της μπαταρίας δεν ανεβαίνει ποτέ.
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΝαι, 4 διαφορετικούς φορτιστές και 6 καλώδια. Το μόνο που έγινε είναι να πάρει στα μπαμ ένα 10% και μετά στοπ.
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΔε θέλω ούτε να το ακούω για επαναφορά....
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Έχω το redmi note 4 mediatek και μου παρουσιάζει το εξής, μπαίνει σε κατάσταση φόρτισης κανονικά (ακούγεται και ο ήχος σύνδεσης του usb και πρασινιζει η μπάρα της μπαταρίας) αλλά δεν φορτίζει ή φορτίζει υπερβολικά αργά. Οποτε το θυμιθει ξεκολλαει από μόνο του και φορτίζει κανονικά. Όλα αυτά με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο. Δοκίμασα και άλλα και κάνει το ίδιο.
-
Αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΚαμία βοήθεια? Κάποιο link από κατάστημα που να έχει τη συγκεκριμένη οθόνη?
-
Αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΑυτό εδώ...
-
Αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΣτο skroutz ψάχνω. Δεν έχει βίδες απ όσο βλέπω πουθενά το κινητό.
-
Αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΜπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω γιατί το πρόβλημα μου είναι στο ότι στο κενό του ακουστικού όπως το κοιτάζω δεξιά του έχει ένα διάφανο κύκλο για την κάμερα και ακόμα πιο δεξιά είναι το led και δε βρίσκω πουθενά να υπάρχει.
-
Αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Τα φώτα σας για άλλη μια φορά παρακαλώ. Τσακισα την οθόνη και δεν ξέρω ποια πρέπει να παραγγείλω.
-
Καταγραφή βίντεο
ΜήνυμαΠου είναι αυτό φίλε μου?
-
Καταγραφή βίντεο
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα καταγραφής του βίντεο που παίζει η οθόνη του κινητό? Πχ όπως η καταγραφή στιγμιότυπου?
-
Εχασα το αποτύπωμα
ΜήνυμαΕλευσίνα
-
Εχασα το αποτύπωμα
ΜήνυμαΜέχρι χτες δούλευε μια χαρά.
-
Εχασα το αποτύπωμα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξαφνικά σήμερα το πρωί σταμάτησε το κινητό να ανοίγει με το δακτυλικο αποτύπωμα. Μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι έχει χαθεί η επιλογή ρύθμισης. Άνοιξα πίσω καπάκι μήπως είχε ξεκολλήσει τίποτα, έκανα reboot αλλά πάλι νεκρό. Καμία ιδέα κανένας? Ανταλλακτικά που παίζουν και τι χρειάζομαι?