Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
καλημέρα και από εμένα. Έχω περάσει την 8άρα την stable (8.0.1.0 LHMCNDG). Το κινητό ή καλύτερα η ρομ μου κάνει τα εξής νούμερα στο bluetooth συγκεκριμένα: Ενώ έχω bluetooth headset για να μιλάω, που και που αποσυνδέεται το headset και έχω καταλάβει ότι έχει κολήσει το bt (σαν υπηρεσία) του κινητού/ρομ. Και πρέπει να απενεργοποιήσω το bt του κινητού και τότε είναι που επιβεβαιώνω το κόλημά του όταν παραμένει "γκρι" το εικονίδιο και δεν μπορείς να το πατήσεις για να ενεργοποιηθεί (και να προχωρήσ…
-
coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 καλή επιτυχία
-
χρησιμότατο. ευχαριστούμε!
-
μόλις ψήφισα username: gritz (και στην ψηφοφορία του .com)
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
gritz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμε το πακέτο προγραμμάτων μπόρεσα και άνοιξα το flash χωρίς το πρόβλημα του dll που μου έβγαζε και την έκανα κανονικότατα την εγκατάσταση
-
gritz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαόλα κομπλέ, ευχαριστούμε για τον οδηγό σου και την συνεισφορά σου στην κοινότητα!
-
gritz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του qcCoInstaller.dll δεν είναι δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη λειτ. μονάδα Ξανακατέβασα το MiFlash, το έτρεξα και με διαχειριστή και το ίδιο μου βγάζει. Και δεν μου βγάζει την επιλογή του "ΟΚ" αφού μετά το browse διαλέξω το hermes_images
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gritz: “έβαλα την τελευταία .27 μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση μετά από αρχική καθαρή εγκατάσταση της .18 για τον λόγο ότι είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση της .18 δεν έκανα με καθαρή την .27 για να μην ξαναπερνάω από την αρχή όλες τις εφαρμογές” Σωστά... Μια φορά κάνουμε καθαρή εγκατάσταση και μετά απλά αναβαθμίζουμε... Το πρόβλημά σου δεν το γνωρίζω. Αν το είχα εγώ θα δοκίμαζα το εξής: Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->MiHome -->Καθαρισμός δεδομένων... ΟΜΩΣ, θα σου χαλά…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gritz: “Έχω και εγώ το πρόβλημα με την σβηστη οθόνη. Μετά από ώρα αδράνειας κινητού η οθόνη δεν ανάβει καθόλου. Όταν καλεί δεν δείχνει ποιος είναι, όταν κουδουνιζει το ξυπνητήρι δεν μπορείς να το κλείσεις ούτε με τα κουμπιά έντασης κλπ. Είχα το go launcher που μου το έκανε συχνότερα και μετά από την απεγκατάσταση του για αρχή εγκαταλείφθηκε το πρόβλημα αλλά πλέον το συνεχίζει. Είναι γνωστό; Υπάρχει λύση;” Απο που προέρχεται το κινητό σου? Τι rom φόραγε και τι φ…
-
Έχω και εγώ το πρόβλημα με την σβηστη οθόνη. Μετά από ώρα αδράνειας κινητού η οθόνη δεν ανάβει καθόλου. Όταν καλεί δεν δείχνει ποιος είναι, όταν κουδουνιζει το ξυπνητήρι δεν μπορείς να το κλείσεις ούτε με τα κουμπιά έντασης κλπ. Είχα το go launcher που μου το έκανε συχνότερα και μετά από την απεγκατάσταση του για αρχή εγκαταλείφθηκε το πρόβλημα αλλά πλέον το συνεχίζει. Είναι γνωστό; Υπάρχει λύση;
-
Remote Controll app
gritz - - MIUI Store
Μήνυμακαλημέρα. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως λειτουργεί η σύζευξη χειριστηρίων; Ένα βίντεο κυκλοφορεί στο yοutube που είναι για το Mi4 αλλά δεν δείχνει την διαδικασία προσθήκης συσκευών. Αν το έχει λειτουργήσει σωστά κανείς έως τώρα ας πει πως αν πρέπει να πατάς κουμπιά του τηλεχειριστηρίου όταν λέει "πατήστε κλικ για έναρξη" ή τι εννοεί με το device desponded