Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 229.
-
Παιδιά αυτή η τηλεόραση κοστίζει στο AliExpress 1128 ευρώ. Που τη βρήκατε 450;
-
Παιδιά κι εγώ γύρισα στην 4.10.31. Χάλια η STABLE...
-
Καλημέρα παίδες ! Τελικά εγώ χθες έκανα το μεγάλο βήμα και βάρεσα factory defaults και άρχισα να περνάω τις 150 εφαρμογές που είχα μέσα (με titanium). Βέβαια, έχω αρχίσει να το μετανιώνω και θα γυρίσω το Σάββατο στην επόμενη weekly. Οι τύποι πήραν μία συγκεκριμένη ROM (πιθανά και από Σεπτέμβριο μεριά) τη σταθεροποίησαν όσο μπορούσαν και τη λενε STABLE. Έχει ένα κάρο ελλείψεις και bugs. Π.χ. όταν σε καλεί άγνωστος, μετά αυτό το log δε σβήνεται ποτέ. Το είχαν λύσει στην 4.10.31. Τσάμπα ο κόπος χαχ…
-
Παράθεση από Deus164: “πέρασα τη ν6 stable και δεν χρειάστηκε να κάνω wipe data/factory reset και format ή wipe dache σε εφαρμογές μέσα από miui ίσως έχει να κάνει ότι πριν είχα τη V5 4.8.22 το μονο που έκανα από cwm πριν το install είναι wipe cache και wipe dalvik cache συχαρητήρια στο team για την εξαιρετική και άμεση μετατροπή της rom !” Κι εγώ τα ίδια έκανα αλλά τρώω FC σε διάφορα σημεία όπως π.χ. στο Τηλέφωνο και τις επαφές που όσο και να καθαρίζω τα δεδομένα τους συνεχίζω να τα τρώω. Το ex…
-
Τότε αλλάζει το πράγμα είναι πιο απλό, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε μου!
-
Μα άμα κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις σβήνονται όλα, λογαριασμοί και δεδομένα, μένουν οι εφαρμογές αλλά τι να το κάνεις άμα πρέπει να τις εγκαταστάσεις από την αρχή
-
Δυστυχώς παιδιά σκάνε διάφορα, έκανα καθαρισμό δεδομένων στη διεργασία τηλέφωνο αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να σκάει και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω , σκάνε και οι επαφές. Factory default δεν μπορώ να κάνω έχω πολλές εφαρμογές επομένως θα μείνω στην 4.10.31. Παρόλα αυτά η δουλειά είναι τέλεια ευχαριστώ πολύ για όλα παιδιά!
-
Αναμένουμε με χαρά!
-
... αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνω και εγώ το bug ότι δεν λαμβάνω SMS από τράπεζα. Συγκεκριμένα πήγα να πάρω ένα SMS από την τράπεζά μου με έναν κωδικό για ebanking και έσκασε το process, δεν έλαβα ποτέ το μύνημα, αναγκάστηκα να βάλω τη sim σε άλλο κινητό για να το βάλω. Τα filtering είναι απενεργοποιημένα, καθάρισα δεδομένα, δυστυχώς το ίδιο. Αυτό τώρα έγινε μετά το fix του location ή πριν επομένως να στείλουμε στη xiaomi για fix ? EDIT 1 : Έβαλα το Textra σαν default εφαρμογή SMS και δουλεύει μία χ…
-
Πωπω παιδιά η μπαταρία με τη νέα rom απλά δεν τελειώνει !!! Έχω πάθει πλάκα, όλη τη νύχτα αναμμένο έφαγε 1% !! Και με ομιλία χθες κάνα μισάωρο συνολικά έχει φτάσει 98% !! Ντάξει, ολ δε μάνευ που λέμε, παίζει και το location, μεταφράσεις super, με βλέπω να μη ξεκολλάω από την 4.10.31 χαχαχαχαχα !! Συγχαρητήρια ρε μάγκες είστε φοβεροί !!
-
Επιβεβαιώνω πανηγυρικά ότι τώρα το location είναι ΟΚ! Ευχαριστούμε που το ψάξατε και δεν το παρατήσατε όταν επιμέναμε ότι δε λειτουργεί... Τελικά το πρόβλημα από ότι είδα οφείλεται στο λανθασμένο framework res έτσι; Άρα να υποθέσουμε ότι στα επόμενα roms η λύση θα είναι ενσωματωμένη ή θα πρέπει να τη φλασάρουμε κάθε φορά από πάνω; Ευχαριστούμε πολύ για όλα, respect!
-
Ευχαριστούμε πολύ!
-
Δε θέλω με τίποτα να φανώ πιεστικός αλλά έχουμε καμμία εκτίμηση για το πότε θα είναι έτοιμο το Fix; Αν όχι κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από alonso_7: “Δοκίμασε κανεις αν λύθηκε το θέμα με την τοποθεσία που δεν δούλευε στην 4.10.26 στο mi3?” Οχι φίλε μου δε διορθώθηκε δυστυχώς...” Θα σας δωθεί σύντομα FIX καθώς βρήκαμε την πηγή του προβλήματος... ” Δηλαδή πόσο θεούληδες παίζει να είστε, ευχαριστούμε πολύ!
-
Παράθεση από alonso_7: “Δοκίμασε κανεις αν λύθηκε το θέμα με την τοποθεσία που δεν δούλευε στην 4.10.26 στο mi3?” Οχι φίλε μου δε διορθώθηκε δυστυχώς...
-
Και τώρα στο site της xiaomi κατέβασαν τα links λέει not found η 4.10.31 μου μυρίζει ανάκληση έκδοσης...
-
Παράθεση από fanatic: “Γιατί συμβαίνει αυτό; είναι bug της ρομ; Το έχει και η κινεζική αυτό το πρόβλημα; Sent from my MI PAD using Tapatalk” Δεν έχω εντοπίσει ακόμα που βρίσκεται το πρόβλημα, και μαλλον δε θα λυθεί εφόσον δεν ασχολείται κανένας που το έχει τουλάχιστον να ψηφίσει στο bug request που έχω βάλει στη xiaomi.... Attachment (ID: 1917)
-
Παράθεση από fanatic: “Λύθηκε το πρόβλημα με το location? Sent from my MI PAD using Tapatalk” Οχι δε λύθηκε... Εγώ ξαναγύρισα στην 4.10.17
-
Βγήκε η 4.10.31 !! Γιούπι !! Αναμένουμε μαγείρεμα χαχαχαχα !
-
Παράθεση από mass22: “Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs” Η καλύτερη version μέχρι στιγμής για το Mi-3W είναι η 4.10.17