Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Βοήθεια σε μπρικαρισμένο Mi8
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, τελικά μετά από πολύωρες προσπάθειες οι οποίες πέσανε στο κενό η λύση δόθηκε από τον jimxai με φλασάρισμα σε edl mode . Πλέον έχω ένα mi8 λειτουργικότατο με global rom και ξεκλείδωτο bootloader, γύρισα δηλαδή στην αρχική κατάσταση χωρίς να μπορώ να πληρώσω με google pay, γεμάτος όμως με γνώσεις που συγκέντρωσα όλες αυτές τις μέρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον jimxai για την υπομονή του και σε όλους όσους αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους στην περίπτωσή μου.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για το χρόνο σου καταρχάς, θα κάνω μια προσπάθεια και με to miflash pro και θα μιλήσουμε
-
ΜήνυμαΜένω Μυτιλήνη, Εκανα τη διαδικασία με το xiaomitoolv2 και έψαχνε Κινέζικη rom, πόσο αξιόπιστο είναι; Συνέχισα τη διαδικασία κολλάει στην εικόνα που επισυνάπτω κάποια ιδέα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71294/ Θα μπορούσα να κατεβάσω τοπικά την έκδοση που θέλει και με κάποιο τρόπο να την φορτώσω; Επίσης σήμερα έκλεισε μια εβδομάδα από τότε που ζήτησα να μπορώ να ξεκλειδώσω bootloader αλλά ακόμα παίρνω το ίδιο μήνυμα
-
ΜήνυμαΜόλις διαπίστωσα ότι μου βγάζει κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος που λένε (This MIUI version can't be installed on this device), αυτό γίνεται όταν πάει να τρέξει το MIUI, βγάζει το λογότυπο δηλαδή και μετά κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε recovery mode. Το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο και είχε αγοραστεί από εξωτερικό απ' ότι μου είχε πει ο πωλητής μου είχε έρθει με global rom και τα 2 χρόνια που το δούλευα απροβληματιστα έπαιρνε κανονικά αναβαθμίσεις αυτόματα. Τώρα απλά χρειάστηκε να χρησ…
-
ΜήνυμαΜε ποιον τρόπο θα μπορούσα διαφορετικά να κλειδώσω τον bootloader; Όταν λες πιστοποιημένο λογαριασμό εννοείς mi account που να μπορεί να ξεκλειδώσει bootloader ή κάτι διαφορετικό; Υπάρχει τρόπος να δω πόσες μέρες χρειάζονται ακόμη για να μου δοθεί δικαίωμα ξεκλειδώματος;
-
ΜήνυμαΝαι έχω δοκιμάσει και wipe data χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης δοκίμασα με το Mi Assistant και pc suite χωρίς όμως να μπορεί να συνδεθεί το κινητό.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, Έχω ένα Mi8 το οποίο φόραγε την global official 12.0.3.0 και είχε ξεκλείδωτο bootloader από τότε που το πήρα. Όλο αυτό τον καιρό έκανα απροβλημάτιστα πληρωμές με nfc και την εφαρμογή alpha wallet, ώσπου φέτος υπήρξε η ανάγκη με τα pass που δόθηκαν να χρησιμοποιήσω google pay. Δεν μπορούσα να περάσω κάρτα μέσα στο google pay γιατί μου έλεγε ότι έχω κάνει root το κινητό ή κάτι άλλο (δεν είχα πειράξει ποτέ τίποτα το κινητό δούλευε απροβλημάτιστα τα 2 χρόνια που το έχω και έπαιρνε upd…