Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-183 από 183.

• ΜIUI Stable ή developer rom?

georgezaf - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν πέρασες την Ευρωπαίκή από το Xiaomi.eu θα σου έρχονται ειδοποιήσεις για ΟΤΑ Updates με καθυστέρηση, αλλά δεν είναι η Ελληνική ROM. Μπορείς αν θες να περάσεις από επάνω την Ελληνική ακολουθώντας αυτόν τον τρόπο. => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)” Εχει ελληνικα αυτη η εκδοση που περασα....Αρα ειναι η ευρωπαικη? Πως μπορω να το δω? Φιλε μου θελω να εχω την ευρωπαικη....Δεν θα βαλω την ελληνικη γιατι ετσι και αλλιως το κινητο στα …

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Καλορίζικη η συσκευή σου και καλά φλασαρίσματα σου εύχομαι, αφού όπως δηλώνεις θέλεις να συνεχίσεις με developer roms. Η συντριπτική πλειοψηφία των "μόνιμων" μελών του φόρουμ είμαστε fans της Ελληνικής developer GTV, αφού κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε νέα έκδοση να αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας. Οπότε ΝΑΙ, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα έτσι και έχει σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον... Αυτό που δεν εξηγείς παραπάνω, είναι το τρόπο που πέρασες από την Stable στη Developer.…

Μήνυμα

Γεια σας... Αγορασα το Xiomi mi4c απο ενα κινεζικο site....μου ηρθε με stable rom 7.0.4 νομιζω...(2-3 εκδοσεις πισω). Ετρεξα το updater αλλα δεν βρηκε κατι. Ετσι αποφασισα να περασω στην latest dev rom με τι λογικη να εχω παντα οτι ποιο νεο βγαινει και πως θα κοιταω τα changelog πριν τα update... Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα ετσι? Γενικα θελω ενα γρηγορο κινητο που να μην crasarei με το παραμικρο....