Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΉδη φοράω την ελληνική ROM
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “Παράθεση από alxdjo: “1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Δεν κατάλαβα που ακριβώς πρέπει να το βάλω ” στην ενσωματωμενη καρτα μνημης. (δεν ξερω αν το τηλεφωνο σου παιρνει extra sd, αν ναι, οχι σε αυτην) ” Να είσαι καλά το ξεπεράσα ήδη thnks στον @gkalen τώρα παλέυω το TWRP
-
Κοιτά τρέχω adb reboot bootloader και τρώω αυτό το error reboot bootloader is disabled Μπήκα Fastboot μόνος μου Κατέβασα το twrp-3.0.2-0-ido.img από τo Site της TWRP και έτρεξα το flash c:\adb>fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-ido.img target reported max download size of 268435456 bytes sending 'recovery' (13934 KB)... OKAY [ 0.525s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.300s] αλλά όταν μπαίνω Recovery δεν έχω TWRP αλλά μόνο το recovery της Official Edit: 'Οσο για την Kenzo είναι που πήγα κατα γραμα…
-
Μου έσκασε αυτό εδώ όταν πάω να περασω TWRP c:\adb>fastboot flash recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img target reported max download size of 268435456 bytes sending 'recovery' (34358 KB)... OKAY [ 1.321s] writing 'recovery'... FAILED (remote: size too large) finished. total time: 1.326s EDIT: Άκυρο συνειδητοποιησα ότι πάω να περάσω Kenzo σε Ido. Πήγα στο Site της Team Win και κατέβασα την τελευταία έκδοση για Ido και της πέρασε μαι χαρά c:\adb>fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-ido.img target report…
-
Μήνυμα1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Δεν κατάλαβα που ακριβώς πρέπει να το βάλω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βρε είδες καλά ? Αυτό τι είναι => Πως να αυξησετε τον χρόνο στο Forum του en.miui.com χωρίς να κάνετε τίποτα Απλά το Post σου για λόγους ασφαλείας ήταν σε Review Mode και περίμενε την έγκρισή μας. Όσο για το VIP τώρα λάβαμε το mail από την Paypal, και σε λίγο θα αναβαθμιστείς.. ” Α κομπλέ. Απλά το έγραψα πήγα έκανα μερικές δουλείες και δεν το έβρισκα μετά και λέω Wtf. Όσο για το VIP cool Edit: και VIP
-
Έγραψα έναν οδηγό στην ενότητα οδηγούς και τώρα δεν υπάρχει και επίσης πλήρωσα για VIP και είμαι ακόμα Newbie
-
Όσο περιμένω να παραλάβω το Redmi 3 μου είπα να κάνω τις διαδικασίες να πάρω έγκριση ξεκλειδωματος. Έκατσα και βρήκα ότι θέλει περίπου 10 ώρες Online Παρουσία Με βάση τις πληροφορίες που βρήκα εδώ και εδώ έκατσα και έγραψα ένα Script στο Tampermonkey να αυτοματοποιήσει την διαδικασία σαν καλός βαρεμάρας. Το Script αυτό διαβάζει αν το παράθυρο σας είναι σε μια οποιαδήποτε σελίδα του Xiaomi MIUI Official Global Site . Αν ναι σας κάνει Redirect μετά από ένα λεπτό στο Xiaomi MIUI Official Forum. Μετ…
-
Απο πιο μαγαζί να πάρω το RedMi 3 (οποιαδηποτε εκδοση 3/3S Pro etc) και να έρθει σχετικα αμέσα;
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alxdjo: “Μάλλον θα πάρω από Honorbuy. Αλλά είδα μερικές αγγελίες που λένε Service & επισκευή στην Ελλάδα, τι φάση; ” Με τέτοιες τιμές που περιέχουν εκτελωνισμό συν τα χρυσά μεταφορικά, καλύτερα να δοκιμάσεις την τύχη σου με το τελωνείο και αγορά από Κίνα. Ετσι και αλλιώς σε θέματα εγγύησης (που μπορεί να ήταν ένα θετικό στοιχείο) ξεγλυστράνε σαν χέλια biggrin.png Πάνω από όλα πρέπει να έχει υπομονή και ας κάνει και 20 μέρες να έρθει στα χέρια σου, φτάνει να κ…
-
Απο πιο μαγαζί να πάρω το RedMi 3 (οποιαδηποτε εκδοση 3/3S Pro etc) και να έρθει σχετικα αμέσα;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν γνωρίζω να σου πω ” Μου έκανε εντύπωση από όσο ξέρω αν χαλάσει πας για άλλο γιατί δεν συμφέρει να το στείλεις πίσω
-
ΜήνυμαΜάλλον θα πάρω από Honorbuy. Αλλά είδα μερικές αγγελίες που λένε Service & επισκευή στην Ελλάδα, τι φάση;
-
ΜήνυμαΘέλω να πάρω ένα RedMi 3 αλλά οι Ελληνες στις αγγελίες εδω το βαράνε απαράδεκτα και έχω χαθει με τα κινεζομάγαζα. Θέλω να το παραλάβω asap. Btw ωραία δουλειά έχετε κάνει με το forum