Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 221.
-
Ακόμα να μπει στο ota updater! Αυτά προς απάντηση μερικών που λένε γιατί δεν βάζουμε την ελληνική ρομ. Η κινεζική εχει κανει ηδη ota update και χωρίς να κατεβαίνει όλη η Ρομ, αλλά τα απολύτως απαραίτητα όχι πανω απο 50-60mb τη φορά και πολυ λιγότερο μερικές φορες. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ποτε θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής OTA updater; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Παντα κινεζική βάζω... Δεν με ενδιαφέρει η ελληνική μετάφραση απο τη στιγμη που διαβάζω και γράφω και ελληνικα Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Έβαλα την 4.10.11 κινεζικη ΟΤΑ στο mi3w πριν απο λιγο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μου χάλασε τα ελληνικά φοντς! Βγαινανε πολύ αραιά! Γύρισα στην 4.9.26 παλι... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Χαμηλή ένταση ήχου
fanatic - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔείτε εδώ: Speaker volume is quite low - Xiaomi Mi 3 - MIUI Official Forum και εδώ: Increase Headphones Volume of Mi3 | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums
-
Χαμηλή ένταση ήχου
Μήνυμαmi3w η συσκευή. Το πρόβλημα λύθηκε με καποιο αρχείο xml που άλλαξα μέσα στο system/etc
-
Χαμηλή ένταση ήχου
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση πως η τελευταια αναβάθμιση 4.9.26 χαμήλωσε την ενταση του ηχου. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
fanatic - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΆδεια μνήμη, κρύο τηλ. Αν είναι δυνατό και σε κρύο πεειβαλλον, το τηλ εκτός θήκης και aeroplane mode. Το 36000 είναι εφικτό. Μιλαμε με κιτ κατ παντα. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Re: Antutu score από τα xiaomi
fanatic - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi 3W με 4.6.27 9yna6e7e.jpg Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Αναβάθμιση σε 4.4.2 και antuntu
ΜήνυμαΣαφέστατα...
-
ΜήνυμαΔεν εννοώ τόσο χαμηλά... Εννοείται οτι έχει ρυθμιστεί σε high performance. Απλα απο 36500 που έβγαζε με την 4.3, τώρα με την 4.4.2, βγάζει 35000-35200. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση οτι οι επιδόσεις στο antuntu έπεσαν με τις νέες 4.4.2 σε σχέση με τις παλιότερες 4.3. Το έχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος αυτό; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Error αναβάθμισης OTA
ΜήνυμαΌχι, δεν έχω περάσει κανένα κέρνελ, μόνο το Philz CWM που κατέβασα από τους οδηγούς του forum.
-
Error αναβάθμισης OTA
ΜήνυμαΈχω samsung galaxy s3 και μου παρουσιάζεται πρόβλημα όταν προσπαθώ να κάνω update OTA. Να πω εδώ ότι έχω την κινέζικη/αγγλική version και όχι την multilang. Όταν πάω να κάνω update ΟΤΑ, κατεβαίνει κανονικά το patch για την νέα έκδοση, αλλά μόλις μπαίνει σε CWM recovery και αρχίζει η διαδικασία update βγάζει error και κανει επανεκίνηση. Το πρόβλημα εμφανίζεται σε κάθε ρομ, όπως και στην τελευταία, δηλαδή αναβάθμιση σε 3.11.22 από 3.11.15. Αν κατεβάσω από το site της miui το patch (προσέξτε το pat…
-
Καλημέρα, Εγκατέστησα την 3.10.11σε galaxy s3 και παρατήρσα ραγδαία αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την 3.9.27. Ξαναπέρασα την 3.9.27 αλλά το πρόβλημα παρέμεινε (μάλλον κάτι παρέμεινε από την προηγούμενη ρομ στο κινητο). Μιλάμε πάντα για τις multilang εκδόσεις. Το θέμα αφορά το δικό μου s3, καθώς και ενός φίλου που παρουσίασε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα κάνοντας τις ίδιες ενέργειες. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Ελπίζω στην επόμενη έκδοση να λυθεί το πρόβλημα.