Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 221.
-
RE:
fanatic - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από fanatic: “Υπάρχει τρόπος ή δυνατότητα διόρθωσής του; ” Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών (αυτό βρίσκεται κάτω χαμηλά. Ένα εικονιδιάκι σαν "γρανάζι")-->Βίντεο-Προεπιλεγμένα-->Επιλέγεις εσύ με ποια εφαρμογή θέλεις να ανοίγουν By defautl τα βίντεο σου.” Εννοουσα να βγάζει καθε φορα το μενού επιλογής και να διαλεγω την εφαρμογή που θελω κατα περίσταση, οχι να ορισω απλα μια αλλη εφαρμογή. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, Στις τελευταίες developer roms όταν κάποιος προσπαθεί να παίξει ένα video από τον file explorer το ανοίγει κατευθείαν με την default video app της miui, άσχετο αν υπάρχουν και άλλες video app εγκατεστημένες και έχοντας κάνει clear default στην default video app. Αυτό το έχω τσεκαρει στο mi3 και το mipad που διαθετω. Δεν σου δινει δηλαδη την δυνατότητα επιλογής ποιας app video θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Συμβαίνει μόνο με το video app και όχι με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Το έχει προσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από spideman3: “Για τα παιδιά που τους ενοχλεί η ένταση της δόνησης όπως και εγώ πρέπει να το συνηθίσουν γιατί αν πάμε στην lollipop και εκεί δεν έχει ρύθμιση έντασης. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Tο καθαρό Android πχ cyanogenmod δεν έχει και πολλά ενσωματωμένα. Υπάρχουν όμως εφαρμογές στο google play όπως και για την δόνηση.” Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή στο google play που να αυξομειώνει τη δόνηση; Έψαξα λίγο, αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφ…
-
Επίσης στο mi3 δεν υπάρχει η option για ρύθμιση του vibration intensity οπως στις προηγουμενες roms. Ειναι σεταρισμενο στο μεγιστο επιπεδο δόνησης. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Στο mi3 η δόνηση στο πάτημα των κουμπιών είναι πλέον εντονότερη. Στο mipad είναι στο ίδιο επίπεδο με πριν. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Στα links για downloading της 5.8.27 βγαζει bad gateway 502!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Η μπαταρία στο mi4 πάντως χάλια.. Μέσα σε 10 ώρες με ανοιχτά δεδομένα μισή ώρα ομιλία και 1 ώρα οθόνη έπεσε στο 8%.. Τώρα έκανα ένα calibration και αύριο θα ποσταρω νεότερα.” Πως κάνετε calibration της μπαταρίας ρε παιδιά; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Στο mipad η 5.7.31 έχει πρόβλημα με το location ή αυτό συμβαίνει μόνο στο δικό μου; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
To link για download της 5.7.26 για το mipad βγαζει "502 bad gateway". Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από clawfang: “Καλημέρα Η 5.7.26 στο mipad κολάει στην αρχική οθόνη (mi android)” Το επιβεβαιωνω κι εγώ. Αναγκαστηκα να μπω στο recovery και να περάσω ξανά την 5.7.16. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Δυο μέρες προσπαθώ να κατεβασω μέσω ota και οι servers σέρνονται. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Και εμένα βγαζει αυτό το μήνυμα... 0b8655e012727aee3029d6229530d186.jpg Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Πέρασα την 5.4.24 μέσω του updater της miui. Στην αρχή κατέβασε το patch των 48mb, αλλά μετα κατέβασε και ενα μεγαλυτερο αρχείο (μάλλον την φουλ ρομ) και έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Επειδή δουλεύω αγγλικά σαν γλώσσα, ελπίζω να κατέβασα την ελληνική ρομ (gtv) και όχι την αγγλοκινεζικη. Σωστα; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Έχω mi3 και μου έβγαλε να κάνω update και μέσω μαμά updater και μέσω ota updater. Ποιο απο τα δυο να επιλεξω; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Στο mipad διορθώθηκε το πρόβλημα με το location; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Να αναφέρω ξανά το πρόβλημα με το location που υπάρχει στο mipad με την 5.4.3. Θα υπάρξει κάποιο fix αντίστοιχο με αυτό των mi3 και mi4; Έχω πάντως την εντύπωση πως το mipad είναι παραμελημένο σε θέμα software απο την xiaomi. Κρίμα γιατί έχει καταπληκτικό hardware... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Να ενημέρωσω κι εγώ οτι στο mipad δεν δουλεύει το location. Θα υπάρξει κάποιο fix για αυτό, όπως σε mi3 και mi4; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
MiPad προβληματάκι.
ΜήνυμαΗ Ρομ του mipad δεν είναι rooted. Sent from my MI PAD using Tapatalk