Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από dinosmidis: “μεταξύ της Ελληνικής Stable και της Ελληνικής Dev ” Και όπως λέει και ο @caeser οι ρομ είναι γένους θυλικού οπότε κάνουν όλες τις τσαχπινιές που κάνει κάθε θυλικό στο πρώτο ραντεβού !!!!!!!!!!!!! ” bf7da054-fd2d-4504-8a9d-65d4982ec88e.gif.................. .............tania-ok-010.gif

• Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες οι διαφορές μεταξύ της Ελληνικής Stable και της Ελληνικής Dev; Moving-spinning-Greece-flag-picture-gif-animation.gif Και όταν λέω διαφορές εννοώ όχι μόνο στις λειτουργίες της συσκευής αλλά και την ευκολία στις μετέπειτα αναβαθμίσεις της ROM. Καλό είναι να ξέρω τις διαφορές πριν αντικαταστήσω την μία με την άλλη, έτσι θα είναι και πιο αντικειμενική η ψήφος. Moving-spinning-Greece-flag-picture-gif-animation.gif

• Παράθεση από komatoza: “Τι εννοείς ελληνικών. Εγώ στην κινέζικη κατέβασα Google installer και από εκεί play store Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εννοώ ότι έχω στο κινητό τα ελληνικά και στο Google installer έχω κινεζοαγγλικά.

• Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ελληνικών πώς θα περάσουμε το Google Play Store;

• Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υποστούμε τέτοιες ταλαιπωρίες για ένα ρημάδι κινεζοκινητό. Έλεος δηλαδή. Ένα εκατομμύριο post και απαντήσεις για να βάλουμε ένα ρημαδοκινητό να βλέπει Ελληνικά. Νούμερο 5 εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητών και το μόνο που κατάφερε είναι να δίνει στην Ευρώπη κινητά στα αγγλικά που και εκεί το 80% των εφαρμογών είναι πάλι στα κινέζικα !!! Άσε που για να το ξεκλειδώσουμε πρέπει να μάθουν πρώτα τι χρώμα βρακί φοράμε μαζί με όλα μας τα προσωπικά δεδομένα και μ…

• Παράθεση από lallasgr: “Άντε μπράβο. Τέλος καλό όλα καλά. Μήπως να αντικατασταθεί και στο πρώτο ποστ το TWRP με αυτό από τη σελίδα 6?? Οπότε την πέρασες την Ελληνική με επιτυχία και ξεμπέρδεψες ε? ” Όποιος το δοκιμάσει θα καταλάβει γιατί πέρασα τη νύχτα διαβάζοντας κινέζικα άνευ διδασκάλου παρέα με τα λαγουδάκια. 誰試圖理解為什麼我度過了一夜讀中國的學費。 WorkAndSleep.GIF 721950BootMIUIDroid1.gif

• Τελικά το αρχείο twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img δεν δουλεύει και αφού το πάλεψα με 4 διαφορετικά twrp αρχεία και κατέληγα σε διάφορα κολλήματα ή error. Τελικά από την σελίδα 6 του πιο πάνω φίλου και το drive.google.com/uc?export=dow…O4F5W7jWBlcE9tek5GSVpwVFk κατέβασα το αρχείο Kenzo_V6.3.17_boot.zip και αφού το αποσυμπίεσα μετέφερα το αρχείο redmi_note_3_twrp.img 39f534e6c81f463a934ecff0294e5fa4.png και το πήγα στο φάκελλο που ήταν το twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img και το αντικατέστησα. Ακολούθησα…

• Παράθεση από lallasgr: “@dinosmidis καλημέρες. Δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται το κινητό και τι έχεις κάνει μέχρι τώρα αλλά μια καλή λύση είναι να ακολουθήσεις πλέον (αφού δεν βρίσκεις λύση με αυτά που λέμε) τον οδηγό για Unbrick της συσκευής ώστε να περάσεις πχ την official dev και αφού ανοίξει και είναι όλα κομπλέ τότε να ξανακάνεις με προσοχή τη διαδικασία για να περάσεις την Ελληνική rom και να ξεμπερδεύεις! Οπότε έχουμε και λέμε: Αν ο υπολογιστής το βλέπει το κινητό τότε ακολούθα αυτόν εδώ το…

• Θα συνεχίσω αύριο πάλι. prosdokies.jpg

• Παράθεση από lallasgr: “Κάνω ένα ποστ και γω με όλα τα τελικά βήματα που ακολούθησα για την εγκατάσταση της Ελληνικής rom. Ξεκινάμε λοιπόν: 1) Ξεκλειδώνουμε τον bootloader (αν δεν το έχουμε κάνει ακόμα) οδηγίες εδώ 2) Κατεβάζουμε το αρχείο που έχω ανεβάσει εδώ και την Ελληνική ρομ 3) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste) 4) Κάνουμε extract τα αρχεία που βρίσκονται στο adb_with_twrp+boot_crack-RedmiNote3Pro.rar στο C:\adb 5) Ενεργοποιούμε στο κινη…

• Καταρχήν η συσκευή δεν κλείνει. Με Volume Down + Power πάει στο fastboot λαγουδάκι και το PC δεν βλέπει τη συσκευή. Με Volume Up + Power αναβοσβήνει το Mi logo για πάντα και το PC δεν βλέπει τη συσκευή. Αρά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα μου λέτε. Παράθεση από lallasgr: “Μην απογοητευεσαι. Στη χειρότερη θα περάσεις την official ROM εκ νέου με miflash και θα ξανακάνει την διαδικασία από την αρχή. Δοκίμασε αυτά που σου είπα και τον οδηγό που έχω στο ποστ 35 με τα εκεί αρχεία και πες μας τι έγινε…

• Πως να την βγάλω από τον φάκελο αφού πλέον το κινητό δεν ανταποκρίνεται? Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπορώ να δω το twrp. Τίποτε άλλο .

• Την ROM την έχω στην internal του κινητού και συγκεκριμένα στον φάκελο downloaded_rom του κινητού. Δεν κάνει install με τίποτα. απλά μου βγάζει error. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.

• Έχω ξεκλειδώσει bootloader. Έχω περάσει TWRP v2.8.7.0 (δείχνει ώρα Κίνας, μπαταρία 100%, θερμοκρασία cpu 31 βαθμούς C) και τα εξής κουμπιά install, wipe, backup, restore, mount, settings, settings, advanced, reboot. Έχω την ROM 7.6.3.24 και θέλω να βάλω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.24. Τι κάνω τώρα? προσπάθησα να κάνω install το zip αρχείο άλλα μου έβγαλε μήνυμα error flashing zip. το θέμα είναι ότι τώρα το κινητό δεν επιστρέφει καν στην προηγούμενη κατάσταση. εάν πατήσω το power τότ…

• Με το volume + και power δείχνει φωτογραφία το κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο USB και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αφού έχεις ήδη την δική μας Ελληνική ROM στην συσκευή σου, κάνουμε το Flash από το TWRP Recovery (το οποίο και προτιμώ), ή από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI (Updater). : ” Πως κάνουμε Flash από το TWRP Recovery; Έχω βάλει την Ελληνική Rom στο φάκελλο downloaded_rom του κινητού.

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool σουπερ

• Καλη μας επιτυχια XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool