Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Επιτελους και μια Κυριακη!!! Ειμαι σιγουρα μεσα!!!
-
-
Βεβαιως!!! Επρεπε να αλλαξω και το πρωτοκολλο APN σε IPv4 και τωρα ολα καλα!!!
-
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!
-
Καλησπερα παιδια, αλλαξα sim στο redmi note 3 pro με τον ιδιο αριθμο αλλα αλλο παροχο (cosmote) και βλεπω πως δεν λειτουργουν τα δεδομενα. εκανα reset τις ρυθμισεις APN αλλα παλι τιποτα..........καμια βοηθεια μηπως??? Εχω rom απο xiaomi.eu
-
Κι εγώ μέσα..... Αυτή τη φορά ελπίζω να τα καταφέρω....
-
Ποιο Βιετναμ ρε παιδια?????? ουτε καν τους βλεπω!!!!!!! Ακομα μια τελευταια και σημερα........
-
iamalex φυσικά και νομιζω πως την εχουμε στο τσεπακι την πρωτια!!!
-
Για redmi note 3 pro που περναει σε 6.0 απο 5.1 θα χρειαστει κατι παραπανω η δεν ξερουμε ακομη.......?
-
Αφού θα ασχοληθείς με linux μη φοβάσαι τίποτα!!!!! Καλά μαγειρεματα εύχομαι!!!!!!