Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη επιτυχια!!!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από dikout: “παιδια καλημερα ξεκινω την διαδικασια ξεκλειδωματος ενος redmi note 3 pro και στην επιλογη του πακετου για την εγκατασταση της κινεζικης developer απο stable που εχει ,δεν ειναι η δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης μου λεει και σταματα η δουλεια εδω ..μηπως κατι μου ξεφευγει...εδω θελω να τονισω οτι η επιλογη της κινεζικης ειναι απο redmi note 3 δεν εχει κατι για pro ,σωστα δεν εχω ενεργησει΄: ” Στο redmi note 3 ειναι κι αυτο, απλα για το pro επιλεγεις εκει που λεει qualcom…
-
coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213
-
Παιδιά ψυχραιμία....... Αν καθησετε ήρεμα και ψάξετε όχι πάνω από 5 λεπτά, θα τα βρείτε όλα αυτά που ρωτάτε....... Τόσο απλά!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από greg_m: “27/02 sorry ” Ενταξει ακομα στην 9η μερα εισαι μην τρελενεσαι......
-
ΜήνυμαΠαράθεση από greg_m: “Έχω κάνει αίτηση για κωδικό από τις 27/03 και δεν έχουν στείλει μνμ ακόμα. Η αίτηση έγινε στα Αγγλικά, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον; ” 27/03????
-
ΜήνυμαΑυτα εινα ΚΑΛΑ νεα!!!!! Να στε καλα κυριε MIUI_ART!!!!! Μας καλομαθενετε!!!!
-
ΜήνυμαΝα ρωτησω ρε παιδια......εχω βαλει την gtv 7.1.8 stable κι εχω το twrp μονιμο πλεον! Αν δοκιμασω να βαλω π.χ την 7.2.3 eu stable θα εχω προβλημα με το twrp, θα το χασω?
-
Messenger!!!!
ΜήνυμαΔυστυχως δεν ειναι η μονη εφαρμογη που το κανει αυτο........!!!!!
-
Παράθεση από Joachim Tsintilas: “ αλλα μετά το σβησιμο της συσκευής, οταν το ξεκιναω σε recovery mode δεν ξεκιναει σε twrp, αλλα μενει στην οθονη fastboot. Ευχαριστω. ” Φιλε κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα εντελως τυχαια.......δοκιμασε να ξανακανεις unlock παλι με το ιδιο unlock tool που το εκανεσ την τελευταια φορα.....και μετα ξανακανε την διαδικασια