Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mikhailbakurin: “Σιγά μην κάτσω να ψάχνω ανάμεσα στους σωρούς σπαμ κάθε βλάκα νεοέλληνα που δεν ξέρει να συνδέσει ένα κινητό με το πισί του και μέχρι πέρσι αγόραζε ό,τι πούλαγε ο γερμανός και το πλαίσιο. ” Είσαι και τυχερός βρε μπαγάσα....Γλύτωσες τα χειμερινά μπανάκια και πέτυχες τα εαρινά .... Μαγιό λοιπόν και βουρ για BANιο 14 μερούλες με δικά μας έξοδα... (Σε όλα υπάρχει και ένα όριο ανοχής) ” Θα το πουντιασεις το παιδι.....ακομα κρυο εχει!!!!! Και βρισκω…
-
Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από iamalex: “εμενα πάντως έτσι δούλεψε....... Σύν τού ότι χρειάστηκε κατά ένα περίεργο τρόπο νά ξανα-ξεκλειδωσω τον bootloader!!!!!!! Απίστευτο........ ” τα καταφερες. αντε παλι καλα. προφανως δεν ξεκλειδωσε με την stable ? ” Με την china developer το ξεκλειδωσα αλλα ΑΝ καταλαβα καλα..........κλειδωσε με την stable eu?????? Λεω εγω τωρα.........
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαδεν απαντησε κανεις σ αυτο που εγραψα πριν........φιλε μου πρεπει να γνωριζεις οτι ακομα κι αν ξεκλειδωσεις τον bootloader δεν θα δεις διαφορα στην recovery mode! τα ιδια α@@@δια περνεις παλι γιατι δεν υπαρχει official recovery rom απο την xiaomi........πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε δικια σου.....
-
Μήνυμαγαμω τα windows!!!! θελεις driverw mallon φιλε
-
ΜήνυμαΝα επισημανω κατι που καταλαβα σημερα.......ξεκλειδωνοντας τον bootloader δεν υπαρχει official recovery rom που να μας επιτρεπει το φλασαρισμα οποιασδηποτε rom, οποτε ουσιαστικα το ξεκλειδωμα ειναι "τυπικο" για να μας αφησει να βαζουμε custom recovery rom!!! Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με....... Και κατι τελευταιο......η GTV δεν μπορει να βγει σε μορφη source code ωστε να μπορουμε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να την κανουμε εγκατασταση μεσω sp tools??? (περιμενοντας την xiaomi να βγαλει την official recovery …
-
ΜήνυμαΑυτο ψαχνουμε να βρουμε.....αν ξεκλειδωθηκε ο bootloader! Μου εβγαλε το μηνυμα "your phone is unlocked" στο miflash unlock tool αλλα δεν μπορω να μπω στην recovery mode
-
ΜήνυμαΛαθος δικο μου φιλε Gal.....ολα δουλεψαν καλα αλλα κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με σενα.........βοηθεια καποιος??????????????????????????
-
ΜήνυμαΤο συνδεεις και το ξεκλειδωνεις απο το mi flash unlock tool φιλε! Αλλα κι εγω εχω κολλησει.....συνδεω το τηλεφωνο και δεν μου κανει εγκατασταση τους MTP usb drivers......τι διαολοοοοο????
-
Revolut
iamalex - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜα δεν είναι ελληνική κάρτα.....εγώ την έχω ήδη, και σε φύσική μορφή κι έχω κανει ήδη αγορές μέσω Paypal χωρίς κανένα πρόβλημα!