Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 74.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΑν χρειάζεσαι συσκευή , παίρνεις τώρα (344€ το 68αριαπό bangood με πληρωμένο το priority direct). Την έσκασα και εγώ την παραγγελία γιατί η τιμή αυτή είναι λιώμα. Στην αναμονή, ίσως πέσει κι άλλο η τιμή όταν βγει το mi mix 3
-
Έτοιμη η global dev. Κλείδωσε ο bootloader και όταν πάω να τον ξεκλειδώσω μου λέει couldn't verify device. (στα συνήθη σφάλματα για αυτό το μνμ έχει ότι συνδέθηκα με διαφορετικό λογαριασμό στο κινητό κ άλλον στο unlock, δεν ισχύει όμως). Επεξεργασία: Νομίζω είχα το παλιό unlock tool. Περιμένω να τελειώσει το update που έβαλα να γίνει καταλάθος και ξανά δοκιμάζω.
-
Καλησπέρα παιδιά! Φοράω αυτήν εδώ την Ρομ από τότε που πήρα το κινητό και λόγω χρόνου και εμπειρίας, λίγος χρόνος ελεύθερος - 0 εμπειρία, δεν μπήκα στον κόπο να την αναβαθμίσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54706/Τί μου προτείνεται να κάνω; Τελευταία ενημέρωση για τα Note 3 pro είναι τα MM ?
-
Εύκολα πρώτοι..
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ Σε εγρήγορση περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι τα ποιο ενεργά Ελληνική Κοινότητα Xiaomi-Miui Hellas. Ετοιμάζει κάτι μεγάλο και δυνατό. Δείτε το teaser ” Διορθώστε το παρακαλώ γιατί βραχυκύκλωσα Παράθεση από pavlidisc: “ΩΧ! Έκρηξη βλέπω στο τέλος...μήπως θα προσθέσετε κώδικα από Note 7 ” Επικό σχόλιο! χαχαχαχαχαχα Άντε λίγες είναι οι μέρες, ανυπομονώ!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Καλησπέρα MIUIers, πέρασα κι εγώ την νέα GTV 6.9.22 πριν από λίγο, απευθείας με καθαρή εγκατάσταση από την τελευταία stable, πάμε τώρα για δοκιμή και τα λέμε λίαν συντόμως !!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19926/ ” Συγγνώμη, γιατί αυτό που λες με ενδιαφέρει (επειδή μου φαίνεται το πιο εύκολο) από GTV 8.0.1.0 (που αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία stable) μπορώ να κάνω κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση 6.9.22; Έτσι απλά; Ευχαριστώ
-
Είστε τρελός μόνο και μόνο που το κάνατε και το αποτέλεσμα είναι και αυτό από μόνο του τρελό. Πιστεύω πως γενικά κανένας χρήστης συσκευής xiaomi δεν πρέπει να έχει παράπονα από την μπαταρία της συσκευής του. 2-3 εβδομάδες που έχω το RN3 pro με GTV 8.0.1.0 η μπαταρία είναι σκυλί (ειδικά σε σύγκριση με προηγούμενα κινητά που είχα). Κάνω μέτρια χρήση (δλδ χωρίς gaming) και μέσα στη μέρα γενικά δεν σκέφτομαι ποτέ το πόση μπαταρία έχω.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠολύ καλός οδηγός. Η "stable" σε marshmallow θα αργήσει;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Ebay (πωλητής: toy0726 ) - Την Διεύθυνσή της (URL) : http://www.ebay.co.uk/usr/toy0726 - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro (prime όπως το αναφέρει ο πωλητής) - Την ημερομηνία αγοράς: 08 / 08 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 32 ημέρες (από την ημέρα που έκανα την παραγγελία) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παράγγ…
-
Ευχαριστώ, βρήκα και αυτόν τον οδηγό οπότε κομπλέ.
-
Παράθεση από NasDriver: “@Michael CB, αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την MIUI 8, κάθε εφαρμογή μετά έχεις και τις δικές τις ρυθμίσεις εσωτερικά, από εκεί είναι όλα ΟΚ ? ” Σήμερα πάντως λειτουργούν κανονικά. Ίσως επειδή το είχα βάλει αθόρυβο? Ίσως ήθελε τον χρόνο του ? Δεν ξέρω. Το miui 8 πάντως δύναμη
-
Αν σας πω πως τα έχω κάνει όλα και ακόμη δεν μου έρχοντε notifications? ελληνική 8.0.1.0 stable