Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝαι εντάξει τελικά ήταν πιο εύκολο. μας αποπλάνησε η εφαρμογή volume down + power και κομπλέ. μετά έκανα πατάτα
-
ΜήνυμαΣτην εφαρμογή MI Flash Unlock λεει να πατησεις volume up και power button ενώ στον οδηγο λετε volume down. Ποιο είναι το σωστο και επισης σχετικα με τα drivers που χρειαζονται στον υπολογιστη
-
ΜήνυμαΠέρασα την china dev επειδή ήρθε με unofficial. Έχω πάρει εδώ και μέρες άδεια για ξεκλείδωμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το 1ο βήμα αυτού του οδηγού. Ποια είναι τα drivers που πρέπει να κατεβάσω για το επόμενο βήμα;
-
Παράθεση από kostasrose: “Φίλε μου λίγη προσπάθεια θέλει και επίμονη. Εγώ ήμουν με ένα κινητό ΝΟΚΙΑ 11 χρόνια και το πρόδωσε τελικά η μπαταρία. Πήρα xiaomi μη γνωρίζοντας όχι προγραμματισμό αλλά ούτε ότι δεν έχει ελληνικά μέσα. Το προσπάθησα και με την βοήθεια των παιδιών εδώ τα κατάφερα και σχετικά πιο εύκολα από ότι περίμενα. Τώρα για Εγγύηση ούτε λόγος αν βγάλει 2 χρόνια μια χαρά θα είμαι αν βγάλει λιγότερο τι είχα τι έχασα κίνα δύσκολα το στέλνω για επισκευή ή αντικατάσταση. Επίσης οι κορυφα…
-
Ωραία! Καλά που σημειώθηκε αυτό να το ξέρουμε, γιατί πήρα σήμερα άδεια για unlock από την xiaomi και είδα το πακέτο μου βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Αττικής, οπότε αν όχι σήμερα (που δεν πιστεύω) από Δευτέρα - Τρίτη θα το έχω.
-
@geoanto555 ααα δηλαδή εγώ άμα, λέμε άμα, χρειαστώ βοήθεια στο unlocking να σου στείλω Pm?
-
Παράθεση από demakhs: “Με unofficial δε θα σου ρθει, λάθος κατάλαβα?? Πρέπει να περάσεις την China stable, μετά China developer (αν κ κάποιοι ξεκλείδωσαν κ με την stable), ξεκλειδώνεις bootloader, βάζεις twrp και μετά την Ελληνική. Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) ” μην με μπερδεύεις καλά τα είχα καταλάβει εγώ Οπότε με τον οδηγό του νήματος περνάω china dev, και αφού πάρω άδεια για ξεκλείδωμα ακολουθώ ετούτον τον οδηγό (ξεκλείδωμα bootloader) και μετά αυτόν; (F…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ακολούθησε αυτόν τότε... Έχει σίγουρη επιτυχία.. ” Σε ευχαριστώ! Δηλαδή με το που έρθει μπουμπουνάω κατευθείαν china dev ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; (να το ανοίξω πχ και να συνδεθώ με το mi account μου;) (Το έκανα και edit στο προηγούμενο Post αλλά δεν σε πρόλαβα..)
-
Λοιπόν παιδιά σε μερικές μέρες θα έχω στα χέρια μου το RN3pro και θα έρθει με UNLOCKED rom. (ξέρω δικό μου λάθος). Χθες έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω με το καλό την Ελληνική. Οπότε με το που έρθει το κινητό σκοπεύω να περάσω την china dev! Για να περάσω λοιπόν την china dev, nα χρησιμοποιήσω τον οδηγό αυτού του νήματος; ή αυτόν; (Αν πω ότι αυτός ο οδηγός εδώ,ο μεγαλύτερος, μου φαίνεται ευκολότερος θα με πείτε μαζόχα;) edit: κάτι ακόμη, με το που μου έρθει το κινητό, το φορτίζω και μπ…
-
Παράθεση από tamtam: “εδω και γωωωωωω με ευχαριστα ..... νεα μου ηρθε ειδοποιηση σημερα για να παραλαβω το τηλεφωνακι μου ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 11/8 παρηγγειλα, και 30/8 ειναι εδω απο κινα παρακαλω τελικως το παρειγγειλα σφραγισμενο............. .............οσο για τα παιδια που ανεφερε καποιος φιλος πιο πανω απο εδω μεσα επειδη ειναι το δευτερο ΜΙ που παιρνω (RN2 το πρωτο που μου εσπασε) ειναι ενας και ενας και ετυχα αψογης βοηθειας, για αυτο και ειμαι ησυχος, ” Καλορίζικο φίλε! Αν σου φαίνεται εκπληκτικ…
-
Παράθεση από vrs5: “Επρεπε ηδη να την εχεις κανει ” Σε ευχαριστώ! Μόλις την έκανα!
-
Σε μερικές μέρες θα μου χει έρθει το κινητό, θα είναι με unofficial rom 100%. Σκοπεύω να περάσω κινέζικη developer με το που έρθει, ώστε να περάσω μετά την Ελληνική. Ερώτηση! Την αίτηση για unlock (επειδή λέτε διαρκεί 3-4 μέρες για να πάρεις το οκ) μπορώ να την κάνω από τώρα; Ή να βάλω πρώτα την κινέζικη dev και μετά;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: MiniDeal - Την Διεύθυνσή της (URL) : minideal.net/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Pro (minideal.net/eu-version-xiaomi…0mah-smartphone-gray.html) - Την ημερομηνία αγοράς:19 / 08 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10΄ - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 ημέρες !!!! - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ακόμη - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παρήγγειλα 2 κινητά από έναν κινέζο στ…
-
Δεν μπορώ να διαφωνήσω, η αλήθεια είναι αυτή!
-
Αρκετά απίστευτο και όμορφο, αλλά μοιάζει με πολύ μακρινό όνειρο. Αν καταφέρουν και μόνο να φτάσουν εκεί θα είναι τρελό! Πάντως τα 4,37 έτη φωτός σημαίνουν αρκετά μακρυά και αν αυτά τα "ηλιακά ιστία" ταξιδεύουν στο 20% της ταχύτητας του φωτός θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από 20 χρόνια.. Όσο και αν με συναρπάζουν όλα αυτά, πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο αυτά τα χρήματα να δαπανηθούν αλλού.