Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.
-
Ένα μικρό δωράκι! - 1
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrose: “παιδιά η παρουσία της σημαίας δεν είχε καμία πολιτική ή κοινωνική χροιά. Μπήκε σαν κοινό σημείο αναφοράς για όλα τα μέλη της κοινότητας. Δεν είναι δική μου ιδέα. Παρόμοια έχουν κάνει και οι Ινδοί, οι Τούρκοι αλλά και άλλοι. Έχουν βέβαια άλλα Mi bunnys και σε διαφορετικές μορφές με την σημαία τους πίσω. Έτσι και εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο για να δηλώσουμε οπτικά την ελληνική κοινότητα. Απώτερο σκοπό είχε να φαίνεται σαν signature στο official forum της Xiaomi αλλά και σε …
-
Δεν μπορούσαν να το βγάλουν ένα μήνα νωρίτερα;
-
Παράθεση από koulouras: “Ενδιαφέρον, να φανταστώ επειδή εμένα στο άρθρο φαίνεται κάπως κομμένο ότι η έκδοση με 6Ram k 128ROm είναι αυτή που κάνει 423$. Μήπως πάνε να χτυπήσουν το ONE PLUS 3 ? ” Από ότι φαίνεται ναι. Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα..
-
Δηλαδή η διαφορά τους η κύρια θα είναι το android 6? Έλα νινί στον τόπο σου...
-
Παράθεση από aporos: “καλησπέρα στην κοινότητα... 600 σελίδες... (όχι δεν τις διάβασα... οχι όλες... αλλά θα γίνει σε μπόλικο καιρό... μέχρι να παραγγείλω και να έρθει...) έχω κάποιες ερωτήσεις ... είμαι με rom .. flash.... κτλ σχετικά άσχετος... (και ελπίζω με καλή προσπάθεια να μάθω όσα μπορώ περισότερα) (με Η/Υ όχι όμως... δεν είμαι άσχετος) Μου πρότειναν φίλοι το Xiaomi... σε τεχνικά με εντυπωσίασε. όπως όλους... (πάμε στα "αλλά") 1ο. με βάζει σε σοβαρές σκέψεις/ενδοιασμούς η "non removable …
-
Λοιπόν, όπως είχα προαναφέρει έκανα μια παραγγελία από ebay 2 redmi note 3 pro (ένα μαύρο και ένα χρυσό). Ο κινέζος μας έδωσε tracking number και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά μέχρι που βρήκα σε αυτό το νήμα για την sf-express. Εκεί έλεγε (μέχρι και σήμερα δηλαδή) Electronic information has been received. Έστειλα στον κινέζο και του λέω όπα φιλαράκι τί γίνεται; γιατί δεν "κουνιέται" η παραγγελία; Μου λέει όντως δεν έχει ξεκινήσει η παραγγελία λόγο του ότι έχει τελειώσει το stock στο μαύρο και θ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ευχαριστώ πολύ .. Είναι τιμή μου... Θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο της ομάδας.. ” Από τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, διαβάζοντας βέβαια αρκετά posts και threads, φαίνεται ότι γίνεσαι δικαιοματικά! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Ήδη κάνεις ότι μπορείς για το καλύτερο όλων!
-
Παράθεση από johny_p: “όχι δεν είναι τόσο ωραία, με χάλασε πολύ στο note 7 που το περίμενα.αν και σε αυτό αν με ικανοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα δεν θα είναι deal breaker η κυρτη οθόνη.η τιμή και η κάμερα θα είναι τα βασικά ζητήματα. ” Εγώ προσωπικά, κάθε φορά που βλέπω ένα s6 κτλπ με κυρτή οθόνη, πραγματικά τα θαυμάζω. Είναι δηλαδή στην δική μου αισθητική πολύ όμορφο! Η τιμή για μένα είναι το βασικότερο.. καλύτερα να πάρω ένα pc με τα ίδια λεφτά..
-
Βάλτε κυρτή οθόνη επιτέλους σε όλα κινητά! Τί πιο όμορφο;
-
Ερώτηση αρχαρίου
Μήνυμασωστός ο παίκτης
-
Ερώτηση αρχαρίου
ΜήνυμαΠάντως αυτό με το αναποδογύρισμα, που ήθελες να βγάλεις (και λογικά το έκανες), εγώ δεν μπορώ να ζήσω, που λέει ο λόγος, χωρίς αυτό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον στρατό και την σχολή μου ήταν πολύ χρήσιμο αν και στα περισσότερα κινητά μπένει και σε σίγαση με το Volume-
-
Ότι καλύτερο! Είχα αρχίσει εδώ και μέρες να κάνω ένα text file ώστε να έχω μαζεμένους όλους τους οδηγούς για το κινητό, ώστε με το που έρθει να είμαι έτοιμος! Ευτηχώς, υπάρχετε εσείς που μας λύνετε τα χέρια. Θενκ γιου!
-
Γεια σου Χρήστο! Παράθεση από GR_Macedon: “ Παράθεση από pechr: “Καλώς ήρθες Χρήστο !! Τι γίνεται εκεί στον Εύοσμο;;; Έχετε κάνει αδελφοποίηση με την Xiaomi. Νομίζω ότι αν ποτέ δημιουργηθεί επίσημη υποστήριξη στην Ελλάδα.. τότε το πρώτο κατάστημα θα πρέπει να γίνει στον Εύοσμο Συνάδελφος μηχανολόγος εν ενεργεία κι εγώ Χρήστο ” Μη ξύνεις πληγές. Έχω σκεφτεί πολλές φορές, πώς θα είναι το κατάστημα και που θα είναι, αν πάρω την απόφαση και φέρω μια παλέτα με 500 κομμάτια xiaomi...... ” Πάρε την από…
-
Παράθεση από osalonikios: “Και τα μετάλια δεν είναι μετάλια Ολυμπιακών αγώνων. Δεν σου προσφέρουν κάτι. ” Έτσι για τον χαβαλέ και την φάση μωρέ. αφού είμαι που είμαι Online..