Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
Σε ευχαριστώ!
-
Γεια σε όλους! Έχω κάνει εδώ και 2-3 μέρες mi account ώστε να μπορώ να μπαίνω στο επίσημο φόρουμ. Όμως δεν μου καταμετράει τις ώρες που είμαι είτε Online είτε active στο φόρουμ τους. Επίσης, δεν μου δείχνει μετάλια (π.χ. για τα social media που έχω κάνει follow). Υπάρχει ήδη ένα thread στο επίσημο Miui forum, όπου και έχω γράψει αλλά καμία απάντηση από κάποιον Mod.. Καμία βοήθεια;
-
Εμένα στο post NL δεν εμφανίζει κάτι. "The shipment barcode was not found." ενώ στο SF- express λέει: Destination: Greece Parcel status: item was picked up/posted Incidents: 2016-08-09 10:32:17 Electronic information has been received Αυτό σημαίνει ότι το 'χει πάρει η sf στην Κίνα (δλδ το έδωσε ο μαγαζάτορας) και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ακόμη; Έχω ψηλομπερδευτεί χαχαχ
-
Παράθεση από pavlidisc: “Τελευταία θέση στις οπτικές ίνες, πρώτη θέση στις χρεώσεις. ” Η φάση είναι Κορέα, 1Gbps στα 20$ τον μήνα! Και εμείς πληρώνουμε 24άρα, πιάνουμε 13 download με το ζόρι και 1 mbps Upload.
-
Κάθησα και διάβασα όλες τις σελίδες. Έκανα παραγγελία από έναν κινέζο στο ebay το Σάββατο βράδυ 6.8.16. Την Τρίτη μου έστειλε track Id ***NL. Επειδή είναι η πρώτη μου μεγάλη παραγγελία από Κίνα έψαχνα να το βρω στα trackers, μάταια όμως. Από ότι κατάλαβα και από τα προηγούμενα posts, τα NL posts θα ενημερωθούν μόλις περάσει Ολλανδία (?) Το έψαξα και στην SF, που είδα στα comments εδώ, και δείχνει ότι το έχουν παραλάβει: item was picked up/posted 2016-08-09 10:32:17 Electronic information has bee…
-
Καλώς ήρθατε!
-
Χαιρετώ την "γερουσία" και όλο το community του φόρουμ! Είμαι ο Μιχάλης, φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας, τμήμα τεχνολογίας τροφίμων και ελπίζω σύντομα πτυχιούχος! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Στα 24 μου και ξεκινάω και γω σιγά σιγά να μπαίνω στον κόσμο της Xiaomi και της Miui. Δυστηχώς, δεν έχω στα χέρια μου την Xiaomi συσκευή μου ακόμη καθώς πριν λίγες μέρες έκανα την παραγγελία, αλλά έκρινα απαραίτητο να γίνω μέλος του φόρουμ αρκετά γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως το φόρουμ το βρήκα αρκετό καιρό π…
-
Βλέπω να γίνεται ένας μίνι χαμός πάλι.
-
Like και από μένα!