Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Δηλαδή η επιλογή αυτή ( voLTE ) εμφανίζεται στις υπόλοιπες συσκευές εκτός από το Mi 9T Pro ?

• RE:

Koutsoukos Xristos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είναι ενεργό από τον πάροχο; Η κάρτα σου είναι καινούργια;” Ναι και στις δύο ερωτήσεις. Στην τελευταία developer λειτουργούν κανονικά και τα δύο. ( Διακόπτες vowifi , voLTE ) στη stable δεν εμφανίζεται καν ο διακόπτης voLTE παρότι δουλεύει. Και επίσης ο διακόπτης για το vowifi εμφανίζεται μέρα το install χωρίς να κάνω τίποτα. Μετά έκανα βέβαια και τα δύο disabled από το dialer αλλά δεν άλλαξε κάτι στους διακόπτες. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Και αυτό είναι που εμφανίζει στις πληροφορίες. Είναι ενεργά αλλά γκριζαρισμένα και όχι μπλε όπως θα έπρεπε β Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω κάνει τη διαδικασία με το dialer και έβγαλε το disabled αν εννοείς αυτό. Μιλάω για την XTRV STABLE για K20 PRO

• Για να είμαι απόλυτα ακριβής πάντως και για να δώσω και δίκιο στον μέλος @rascal το vowifi λειτουργεί όταν το βάζεις σε flight mode και ενεργοποιείς το wifi. Απλά δεν εμφανίζονται οι επιλογές για τη προτιμώμενη λειτουργία κλήσεων μέσο wifi. Μάλλον είναι επιλεγμένη η προτιμώμενη λειτουργία μέσο δικτύων κινητής τηλεφωνίας και πρέπει να πέσει κάτω από κάποιο όριο το σήμα για να γυρίζει σε κλήση μέσο wifi όταν είναι σε κανονική λειτουργία το τηλέφωνο. Το παρατηρώ να γυρίζει μόνο του κάποιες φορές κα…

• Παράθεση από rascal: “Παράθεση από Koutsoukos Xristos: “Παράθεση από GUZGUN: “@Koutsoukos Xristos εσύ με clean install έβαλες την 20.1.2? Πολύ πιθανόν με ένα clean install να στρώσει αλλά δεν μπορώ και κάθε βδομάδα να ξαναστηνω το τηλέφωνο από την αρχή. Θα μου πεις μην βάζεις την καινούρια έκδοση ή κράτα την stable να παίρνεις ενημέρωση μια στο τόσο. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την έβαλα με clean install και επαναφορά από backup. Και Google backup και xiaomi. Δε θα σου…

• Παράθεση από GUZGUN: “@Koutsoukos Xristos εσύ με clean install έβαλες την 20.1.2? Πολύ πιθανόν με ένα clean install να στρώσει αλλά δεν μπορώ και κάθε βδομάδα να ξαναστηνω το τηλέφωνο από την αρχή. Θα μου πεις μην βάζεις την καινούρια έκδοση ή κράτα την stable να παίρνεις ενημέρωση μια στο τόσο. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την έβαλα με clean install και επαναφορά από backup. Και Google backup και xiaomi. Δε θα σου πω τι να κάνεις , εγώ πάντως είχα βάλει τη τελευταία st…

• RE:

Koutsoukos Xristos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από GUZGUN: “θα περιμένω μέχρι το επόμενο update και αν δεν το διορθώσουν θα γυρίσω στην stable πάλι. Υποτίθεταθ ότι πάμε για καλύτερα και όχι για χειρότερα.” Εμένα πάλι λειτουργεί σωστά η gcam unix σε Mi 9T Pro Νομίζω πως με ένα clean install θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Πολλά από αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται σε rooted συσκευές από διάφορα modules που δε λειτουργούν το ίδιο. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό έγραψα πιο πάνω. Κι εγώ αυτό έχω αλλά δε μου κάνει τίποτα τέτοιο. Όλα δουλεύουν ρολόι. Εκτός από το πληκτρολόγιο που εξαφανίζεται ξαφνικά σαν να πατάς το home button ένα πράγμα αλλά εγώ έχω gestures σκέψου. Σαν να υπάρχει ενεργό το κουμπί home και να πατιεται ενώ πληκτρολογώ. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ; Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγάλατε για mi 9t αλλά ο φίλος έχει λέει mi9tpro Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κάποια διαφορά η xtrv developer από την developer του xiaomi.eu ? Φοράω την τελευταία από eu και θα ήθελα να περάσω τη δική μας αν έχει κάποια διαφορά. Ευχαριστώ

• Το VoLTE και το VoWiFi λειτουργούν σε αυτή την έκδοση παιδιά ; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απαντάω μόνος μου !! Μια χαρά δουλεύουν και τα δυο !!!

• Η rom λειτουργεί πολύ καλά για καθημερινή χρήση με μοναδικό fault ως τώρα την αδυναμία ενεργοποίησης του voLTE και του voWiFi. Tα οποία και λειτουργούν άψογα στην official 11 eea ROM. Για την ώρα επέστρεψα στην οfficial μια και χρειάζομαι οπωσδήποτε το voWiFi. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσε να φτιαχτεί αυτό το bug στην XTRV. Να φανταστώ πως γνωρίζετε το πρόβλημα σωστά; Ευχαριστώ πολύ παίδες !

• Παράθεση από NasDriver: “ Και είναι γνωστό bug το Vowifi στις 11άρες, είτε global roms, είτε από china source ” Αν είναι bug γιατί το εμφάνιζε στην official αλλά οχι στην XTRV ? Κάνω clean install την XTRV χωρίς να επαναφέρω backup και θα επανέλθω μήπως και το καταφέρω να το λύσω το θέμα μια και δεν έχω σήμα καθόλου εδώ που είμαι ! Αλλιώς με βλέπω για official fastboot πάλι! Edit Μετά από clean install την xtrv συνεχίζει να μη δουλεύει ούτε το VoLTE ούτε οι επιλογές το Vowifi. Έκανα εγκατάστασητ…

• Παράθεση από GUZGUN: “Σας ευχαριστώ και τους δύο σας για την άμεση απάντηση. Όλα καλά τώρα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην XTRV είσαι ;

• Πας στον dialer και πατάς *#*#869434#*#* Κανονικά σου εμφανίζει τις επιλογές κάτω από το VoLTE αλλά σε wind δε γνωρίζω αν παίζει.

• Παράθεση από amavroudis: “Μια φορά φτάνει. RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael) ” Ξέρω απλά θεώρησα πως είναι θέμα που μπορεί να αφορά και τη συσκευή αυτή καθ αυτή αλλά και ίσως είναι θέμα ROM γι`αυτό το έγραψα κι εδώ. Μπορεί ο moderator να είναι διαφορετικός ! No hard feelings !!!!

• Εμένα δεν εμφανίζει ούτε την επιλογή για το VoLTE και ούτε τη δεύτερη επιλογή κάτω από τις κλήσεις μέσω WiFi. Ξαναέκανα αυτά από τον dialer αλλά πάλι δε τα εμφανίζει. Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να στα βγάλει;;

• Καλημέρα παιδιά ! Πήρα ένα 9Τpro πριν από 1 μήνα σχεδόν από MiStore Ήρθε με Miui 10 . Ενεργοποίησα το VoLTE και το VoWifi μέσω του dialer και έπαιζαν κανονικά σε vodafonecu. Αναβάθμισα σε Miui 11 και συνέχισαν να παίζουν κανονικά. Εχθές πέρασα την τελευταία XTRV και δε γυρίζει σε VoWifi με τίποτα πάρα μόνο με thn entolh 4636 και άνοιγμα κλείσιμο του διακόπτη τηλεφωνίας. Επίσης ενώ υπάρχει ο διακόπτης για τις κλίσεις μέσω WiFi δεν υπάρχει η επιλογή που υπήρχε στην official έκδοση για το προτιμόμε…

• Καλημέρα παιδιά ! Πήρα ένα 9Τpro πριν από 1 μήνα σχεδόν από MiStore Ήρθε με Miui 10 . Ενεργοποίησα το VoLTE και το VoWifi μέσω του dialer και έπαιζαν κανονικά σε vodafonecu. Αναβάθμισα σε Miui 11 και συνέχισαν να παίζουν κανονικά. Εχθές πέρασα την τελευταία XTRV και δε γυρίζει σε VoWifi με τίποτα πάρα μόνο με thn entolh 4636 και άνοιγμα κλείσιμο του διακόπτη τηλεφωνίας. Επίσης ενώ υπάρχει ο διακόπτης για τις κλίσεις μέσω WiFi δεν υπάρχει η επιλογή που υπήρχε στην official έκδοση για το προτιμόμε…