Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.

• Καλησπέρα σας , Αγόρασα στις 22/10/2019 το Xiaomi redmi note 7 . και διαπίστωσα ότι είχε θέμα το ακουστικό δεν με άκουγαν όταν με καλούσαν . Το πάω πίσω την δεύτερη ημέρα και του λέω θέλω αντικατάσταση λόγω DOA και μου είπε θα πρέπει να το δει τεχνικός αν το έκανες εσύ ή είναι του κινητού θέμα αλλά αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει μόνο να στο φτιάξουμε . Δεύτερης ημέρα κινητό και θα μου το άνοιγαν να μου φτιάξουν δεν δεχόταν την αντικατάσταση της συσκευής . και φυσικά δεν μπορώ να βρω πουθενά τ…

• Ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις... Ισως το εχω στο μυαλο μου λογω με αυτα που γινονται με το κινητο της samsung.. Εχει την global rom υπαρχουν πολλα ειδη..?

• Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα . Ποια είναι η φυσιολογική θερμοκρασία της μπαταρίας τώρα πχ μου δείχνει ότι είναι στους 31 βαθμούς κελσίου . Όταν το φορτίζω είναι πολύ ζεστή η πίσω πλευρά . Να αρχίσω να ανησυχώ δεν θέλω να έχω την ίδια κατάληξη με το galaxy s7

• Παράθεση από demakhs: “Προσηλυτισμός λέγεται αυτό, πρόσεχε!!!! ” χαχαχα ..!! Με επηρεάσατε για να λέμε την αλήθεια αλλά νομίζω θα έχει καλό αποτέλεσμα ...

• Παράθεση από demakhs: “Παίζει να είναι και το μεγαλύτερο vfm των τελευταίων ετών.... Αν απογοητευτώ από το redmi pro που περιμένω, θα ξανα-πάρω το rn3 pro για....3η φορά... Πάρτο με την global, σβουντούρα του Ελληνικό πληκτρολόγιο και ετοιμάσου για χαμηλές και υψηλές πτήσεις... ” χαχαχα τα λες και ωραία ..!! Το έκανα παραγγελία απο το vickmall χτες

• Παράθεση από geoanto555: “Το χω κανα 6 μηνο ίσως και παραπάνω... Δεν μου αρέσει το ότι θα το πάρεις τζάμπα και εγώ το πλήρωσα 230 ευρώ... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις που το παω.... Στα λεφτά του δεν θα βρεις κάτι τέτοιο. ” χαχαχα κατάλαβα ..!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από safari13: “δεν με πειράζει που δεν έχει Ελληνικά . ” Ok...πάρτο έτσι.. Άσε που θα πάρει και Ελληνικά σύντομα. ” Εσύ φίλε μου το έχεις ? Και αν επιτρέπεται πόσο καιρό το έχεις ? Κάτι που να μην σου αρέσει ...?

• Για τη ROM είχαμε πει να πάρω με Official Stable Global Rom για να μην το πειράξω καθόλου δεν με πειράζει που δεν έχει Ελληνικά .

• Παιδιά σας έχω ζαλίσει αλλά είμαι πολύ αναποφάσιστος με την αγορά του redmi note 3 pro . Είχα το Lg g2 η ναυαρχίδα της Lg και μου χάλασε σε ένα χρόνο οθόνη και δεν ήταν μέσα στην εγγύηση διότι λέει ότι είχε άλατα και δεν φτιαχνόταν . Έχω αποφασίσει να μην δώσω πάνω από 200 ευερώ αυτή τη φορά . Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες πως σας φαίνεται το redmi note 3 pro αν αξίζει η αγορά του και μέχρι στιγμής αν σας έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα . Θα ήταν χρήσιμη κάθε σας πληροφορία . Είμαι 21 ετών φοιτη…

• Λάθος εγώ παιδιά . ¨Έχω βάλει στην τράπεζα κάποια χρήματα αλλά δεν μου τα έχει εμφανίσει ακόμα και γι αυτο δεν μπορώ να κάνω την αγορά .

• Παιδιά πήγα να κάνω αγορά απο Vickmall και δεν με αφήνει να το αγοράσω λόγω capital control . Από που αλλού μπορώ να το παραγγείλω ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από safari13: “play store για να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ? ” Κατεβάζεις google keyboard και είσαι οκ.. ” Να σαι καλά φίλε για τις γρήγορες απαντήσεις ..Ευχαριστώ..!!!!

• Καλησπέρα Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ρωτάω εδώ . Όταν πάρω το redmi note 3 pro με official global stable υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο play store για να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ?

• Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις ..!! όποιος έχει να συμπληρώσει κάτι πολύ ευχαρίστως ..!!!

• Παράθεση από iAmLiakos: “Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος για το τι θα παραλάβεις, πάρε την International έκδοση του Redmi Note 3 Pro και ζήτα τους να μην βγάλουν ούτε τη ζελατίνα. Δηλαδή όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο. Έτσι είσαι 100% σίγουρος οτι θα έχει Official Global Stable rom. ” H international έκδοση έχει playstore ? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ερθει το κινητό και να μην χρειαστεί να πειράξω τίποτα να μην έχει bugs από unofficial Rom και να έχει play store

• Αν πάρω με official ROm (chinese and English ) υπάρχει τρόπος να του βάλω play store ?

• Παράθεση από chrdes: “Όταν κάνεις την παραγγελία επιλέγεις με ποια ρομ το θέλεις. Εσύ θα επιλέξεις την official global stable. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 ” ναι αλλά δεν εγκαθιστούν δικές τους unofficial rom που δεν είναι αξιόπιστες ?

• ωραία αν το παραγγείλω απο vickmall θα πρέπει να τους πω να είναι official global stable και να μην το πειράξουν καθόλου ..?

• δεν με πειράζει να είναι Αγγλικά ..:)

• και θα έχει google play store ?