Γεια και καλη χρονια σε ολους.Εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν ειναι απο την rom 9.12.12 που εχω η καποια ρυθμιση στο κινητο.Εχω κατεβασει beat driver σαν οδηγος ταξι και θελω να κανω πλοηγηση σε χαρτες και σε προγραμματα πχ igo-nextgen,sygic χωρις ιντερνετ εχω συνδεση το beat με τα προγραμματα μου εμφανιζει τους χαρτες και τα προγραμματα αλλα δεν κανει πλοηγηση τι μπορω να κανω.Ευχαριστω.
Εχω κανει τα παντα με τους οδηγους τους driver ολα δεν μπορει να εγκαταστηση το twrp ειναι κομπλαρισμενω σε fastboot ο bootloader ειναι ξεκλειδωμενος καθε βοηθεια ευπροσδεχτη
Καλησπερα στην παρεα εχω βρει την εκδοση PixelExperience_lavender-10.0-20191211-1915-OFFICIAL Και θελω να την βαλω στο κινητο μου πως μπορω? και αν γινεται.Ευχαριστω
Καλησπερα.Να πω και γω την εμπειρια μου.Εχω το redmi note 7 περιπου 3μηνες με την βοηθεια των παιδιων εδω στο φορουμ καταφερα και αλλαξα την rom σε xtrv τωρα για gps εχω το nextgen,sygic τα δουλευω και τα δυο χωρις κανενα προβλημα το σημα ειναι αψογο παντου μεχρι στιγμης δεν μου παρουσιαζει προβλημα.