Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
Καλησπερα.Περασα την νεα rom πανω απο την παλια,μεχρι στιγμης κανενα προβλημα σε redmi note 7.Ευχαριστουμε παιδια συνεχιστε ετσι μπραβο.
-
Ολα οκ σε redmi note 7.Eυχαριστουμε.
-
Σε redmi note 7 ολα οκ την περασα πανω απο την παλια.
-
Σε redmi note 7 αψογα σε ολα.Μπραβο παιδια συνεχιστε ετσι.
-
Ολα οκ σε redmi note 7.Eυχαριστουμε παιδια.
-
root mediapad t1
D.kechagias - - HUAWEI
ΜήνυμαΓεια σε ολους.Μια ερωτησουλα βρηκα ολα τα αρχεια για το mediapad t1 8 μετα απο πολυ ψαξιμο τα εχω ολα σε ζιπαρισμενο φακελο μου ειπαν να δημιουργησω ενα φακελο dload στην καρτα sd και να βαλω τα αρχεια σαν update.app πως τα δημιουργω με την καταληξη app.Ευχαριστω.
-
root mediapad t1
D.kechagias - - HUAWEI
ΜήνυμαΔυστυχως δεν γινεται τιποτα.Μαλλον παω για service η υπαρχει και κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω.
-
root mediapad t1
D.kechagias - - HUAWEI
ΜήνυμαΓεια μαλλον εκανα μεγαλη βλακεια και θελω βοηθεια.Εβαλα twre για την συσκευη huawei t1 8 απο το play store δεν ξερω αν εκανε και μαλλον εσβησα τα παντα.Οταν το ανοιγω μου βγαζει την παρακατω εικονα και δεν κανει τιποτα καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω.
-
root mediapad t1
D.kechagias - - HUAWEI
ΜήνυμαΓεια σε ολη την ομαδα. Εχω το tablet huawei mediapad t1 8.0 pro εκανα root την συσκευη και εχω την εξης απορια μπορω να βαλω την δικια μας rom και πως αν γινεται.Ευχαριστω.
-
Σε redmi note 7 περασμενη απο πανω ολα οκ.Ευχαριστουμε παιδια.
-
Επιτελους τα καταφερα με την βοηθεια σας να ειστε παντα καλα ολοι σας
-
ωραια μπηκα εκανα οτι λεει ο οδηγος τωρα πως βαζω την ελληνικη ρομ ευχαριστω
-
Καλησπερα παιδια επανερχομαι στο γνωστο θεμα μeτα απο πολυ κοπο εφτασα σε ενα σημειο και στοπ δεν μπορει να μου ανοιξει το αρχειο twrp.Tι λαθος κανω
-
με βγαζει μενου με αυτες τις επιλογεσ που παω main menu reboot wipe data connect with miaassistant