Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
Σου στελνω τισ φωτο
-
Αποστολη καλησπερα και καλο μηνα μια βοηθεια προσπαθω να εγκαταστησω το twrp_lavender_3.3.1_18-06-19_ssblue_internal διαβαζω τον οδηγο 2 που μου ειπες μου το αναγνωριζει στο fastboot divases αλλα οταν παω να το εγκαταστησω μου βγαζει οτι δεν βρισκει τον φακελλο. Εχω windows 10 pro64.Τι λαθος κανω.Ευχαριστω.
-
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα οπως ειπες ειναι ασχετος τι ειναι το twrp,πως φλασαρω στο κινητο,και πως κανω format data.Συγνωμη αλλα ειπαμε ειμαι ασχετος? θελω μια βοηθεια.Ευχαριστω
-
Καλησπερα.Τελικα τα καταφερα να το ξεκλειδωσω με τις οδηγιες σας.Τωρα τι κανω πως βαζω την ελληνικη και ποια?.Ευχαριστω.
-
Εχω βαλει 3 διαφορετικες ver το ιδιο μηνημα
-
Καλησπερα παιδια προσπαθω να ξεκλειδωσω το redmi note 7 και μου βγαζει το μυνημα στα κινεζικα ξερετε τι γραφει?
-
Αποστολη καλησπερα.Αυτο που ειδα στο pc εχει intel σου στελνω φωτο.Τι οδηγους πρεπει να βαλω.
-
Καλημερα και σε εσενα ευχαριστω για την απαντηση.ΟΙ οδηγοι μπορει να ειναι απλοι αλλα για εμενα που ειμαι ασχετος (σχετικα) και προσπαθω για μπρωτη φορα το επιχειρησμα μου φαινεται βουνο? ισως ξαναπροσπαθησω αργοτερα.Ευχαριστω.
-
Δυστυχως δεν εβγαλα ακρη με τους οδηγους,καθε βοηθεια ευπροσδεχτη.Ευχαριστω.
-
Καλημερα οντως ειναι global version το γραφει και στο κουτι
-
Καλημερα οντως ειναι global version το γραφει και στο κουτι
-
Καλημερα ευχαριστω για την απαντηση εχω xiaomi redmi note 7 4gb
-
Καλημερα σε ολους.Νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας για να βαλω ελληνικη rom. Ειδα τον οδηγο πολυ καλος εκανα οτι λεει και ειδα οτι ο booloader ειναι κλειδωμενος (Device unloked: false.Τι ενεργειες πρεπει να κανω για να τον ξεκλειδωσω.Ενημερωνω οτι δεν ξερω και πολλα,Ευχαριστω.