Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@Xristos Andreou9 ποια Ρομ έχεις και ποια θες να βάλεις;; Από την 9 στην 8 δεν μπορείς να πας...ότι και αν είναι το anti... ” Γιαννη οποιαδηποτε παλαιοτερη γιατι με αυτη που ειμαι τωρα παω να βγαλω φωτο και χαλιεμαι με το κινητο που εχω στα χερια μου, ειδικα οταν βραδιαζει, πριν ηταν κλασης ανωτερο...
-
Ρε παιδια μισο γιατι εχω μπερδευτει.. Πριν το update αν θυμαμαι καλα ημουν στην εκδοση 8.8.30 και Miui 9.5.. Φοραω china dev rom εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και αναμενω.. Πως μπορω να δω αν ειναι ενεργοποιημενο το ARB, και αν δεν ειναι τοτε μπορω να παω πισω η θα εχω προβλημα με την αιτηση για ξεκλειδωμα κ θα ξεκινησει παλι ο χρονος απ την αρχη??
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Deadcpu: “Παίζει να μη μπορείς να κάνεις και downgrade τώρα ” Τα πισωγυρισματα τέλος... ” Το "τελος τα πισωγυρισματα" να το δεχτω αλλα να φροντισουν τα μπουρδελ@ οταν δινουν update να ειναι στην τριχα κ οχι τριμπουρδελ@ σαν και αυτα που σκορπανε τωρα... Σορρυ για το υφος αλλα μας εχει αγανακτησει η Xiaomi τον τελευταιο καιρο...
-
Παράθεση από Germak: “αν επιτρεπεται εχεις παλιο account η νεο? ” Ναι εχω παλιο account!! Παράθεση από spideman3: “Μόνο 30 ημέρες? Μα εδώ γράφτηκε παντού για 60 ημέρες. Σκ@@@ Σκληροί έγιναν τα Κ@ργ@@λ@@ από κασέρι είναι φτιαγμένη η σκληραδα τους. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα 30 ημερες μου κληρωσε ο λαχνος, γινεται λιγο της κακομοιρας απ'οτι καταλαβαινω!!
-
Εκανα τωρα τη διαδιακασια για το ξεκλειδωμα παιδια, 720 ωριτσες αναμονη!!! Εγιναν σκληροι κ@ργιοληδες και εκει στην Xiaomi τελικα!!!
-
@NasDriver και @Germak σας ευχαριστω παρα πολυ και τους 2 παιδια για τις αμμεσες απαντησεις και τη βοηθεια σας!!!!
-
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Εκανα απ την αρχη extract παιδια, εσβησα τις 2 γραμμες που ειπε ο @NasDriver ξεκινησα το Miflash και τωρα μου δειχνει αυτο!!! ” Ανοιξε η συσκευη και εχει γεμισει ο τοπος Κινεζικα!!!!
-
Εκανα απ την αρχη extract παιδια, εσβησα τις 2 γραμμες που ειπε ο @NasDriver ξεκινησα το Miflash και τωρα μου δειχνει αυτο!!!
-
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Τωρα μου βγαζει αυτο ” Οι 2 πρωτες γραμμες ηταν αυτες που επρεπε να σβησω συμφωνα με τον οδηγο, με το σβησιμο εγινε ετσι!! Να δοκιμασω να ξεζιπαρω την ρομ απ την αρχη και να σβησω παλι??
-
Τωρα μου βγαζει αυτο
-
Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολους!!! Παιρναω την τελευταια china dev με mi flash, εχουν περασει 800+ δευτερολεπτα η μπαρα ειναι ολη πρασινη στο status μου γραφει κατι "diper.. /< product" κτλπ κτλπ και στο result μου γραφει flashing!!! Το Miflash δεν εχει κολλησει καπου η οτιδηποτε, ειναι φυσιολογικο ομως να κανει τοση ωρα??