Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Παράθεση από alvin1983: “Όχι όχι προχώρα εσύ κανονικά να ξεκλειδώσεις και να πας στην 9.5.13.0 global stable. ” Ειμαι ηδη unlocked, ειχα απο περσι λογοαριασμο mi account που ειχα ξεκλειδωσει για το 4Χ, με το που συνδεσα το Mi8 μου εγραφε οτι ειμαι unlocked! Οποτε περναω μεσω xiaomi flash tool την OEMIFA global stable και ειμαι οκ? Ειμαι safe ετσι?
-
Παράθεση από NasDriver: “Με όσα έχουν γίνει, ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλεις china rom, να ξεκλειδώσεις με τον δικό σου λογαριασμό και μετά να πας σε global ” Χμμμμ καταλαβα θα γινει η ζημια και θα χουμε τρεξιματα μετα! Θα περιμενω τοτε να περασει λιγος καιρος να γινει η καταλληλη μαγειρικη και να κανω την διαδικασια να μεταβω σε δικη μας ARΩMA ROM μια και καλη!!! Σε ευχαριστω πολυ @NasDriver !!!
-
Παιδες τη βοηθεια σας να καταλαβω 2 πραγματα γιατι διαβαζω οδηγους απο δω απο κει στο φορουμ και τα χω μπερδεψει στο μυαλο μου! Κατ'αρχας η συσκευη μου ειναι unlocked απ'οταν μου ηρθε την τσεκαρα και με το προγραμματακι που βρηκα σε οδηγο του φορουμ! Επισης πριν ενα χρονο ειχα κανει λογαριασμο mi account και ειχα ξεκλειδωσει ενα 4Χ που ειχα και με το που συνδεσα το Mi8 μου ελεγε οτι ειναι ηδη unlocked! Παραθετω παρακατω screenshot να δειτε, θελω να μεταβω σε global stable που ανεφεραν και τα παι…
-
Χαιρετω και εδω την ομορφη παρεα!! Κατοχος του Xiaomi Redmi Note 4x με XTRV arΩma rom απο χθες με την βοηθεια καποιων παιδιων του φορουμ και ξεκινησα να δοκιμαζω εκδοσεις της gcam κυριως σε indoor φωτογραφιες αλλα καταληγω σε αυτο που ελεγε ο φιλος συμφορουμιτης @Antretng να παιρνω δηλαδη πιο κακα αποτελεσματα απ'οτι με την stock καμερα!! Εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη εκδοση gcam με συγκεκριμενες ρυθμισεις?? Γνωριζω οτι βιαζομαι αλλα δεν εχω πολυ χρονο σπιτι λογο δουλειας και εξω περιο…
-
Α ωραια χαιρομαι!!! Ειχα κανει την αιτηση προ ημερων και χθες το βραδυ ξεκλειδωσα τον bootloader! Θα περιμενω να κατεβει η Rom και συνεχιζω στο βημα 5! Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Γιωργο!!! =============== Δεκ 9th 2017, 6:14pm =============== Μολις καταφερα να εγκαταστησω την ARΩMA ρομ!!! @George Kaggelaris σε υπερ ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου και τα υπολοιπα παιδια για τους οδηγους που εχουν φτιαξει!!! Καποια τελευταια ερωτηματα εχω και δε θα σας απασχολησω αλλο! Η στοκ κα…
-
@George Kaggelaris εχω το εξης προβλημα στο πρωτο βημα: δεν μπορω να βαλω το κινητο σε λειτουργια EDL (Emergency Download Mode) Ενω δινω την εντολη adb reboot edl κανει επανεκκινηση και ανοιγει κανονικα. Ουτε σε Rcovery Mode μπαινει δεν μου εχει τις επιλογες download κτλπ μονο Reboot, Wipe και Connect with MIAssistant. Δοκιμαζω την τελευταια εκδοχη με την εντολη "edl.cmd" ενω το εχω σε fast boot mode και παλι δε γινεται τιποτα.. Τι κανω λαθος?? Και επισης στην διαχειριση συσκευων δεν βλεπω το Po…
-
- Οριστε το screenshot @George Kaggelaris !!! - Θα ξεκινησω να διαβαζω απ την αρχη εναν εναν τους οδηγους και οπου εχω προβλημα θα σας ενοχλησω ξανα παιδια!! Σας ευχαριστω πολυ ολους που ασχολειστε!!!
-
Χαιρετω το φορουμ! Εδω και λιγες μερες και εγω κατοχος της αγαπημενης μας συσκευης! Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι κυριολεκτικα εχω χαθει.. Θελω να περασω την google cam για να βελτιωθει η καμερα, δεν με ενδιαφερει να αλλαξω κατι αλλο! Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινει αυτο? Το μονο πραγμα που εχω πειραξει στη συσκευη ειναι να την ξεκλειδωσω! Εχω μπερδευτει με το τι πρεπει να κανω (ροοτ, εγκατασταση καποιας ρομ κτλπ) και με ποια σειρα.. Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα…
-
Παιδια καλησπερα, κατοχος και γω της συσκευης Redmi note 4x snapdragon και εχω το εξης προβλημα: Κατεβασα την εφαρμογη Mi Unlock στον υπολογιστη για να ξεκλειδωσω bootloader και ενω κανω log in κανονικα στην σελιδα που σε προτρεπει η εφαρμογη οταν συμπληρωνω τα στοιχεια μου και παταω Apply Now μου λεει συνεχως ''Please input correct name'' ενω βαζω το σωστο ονομα που εχω και στην εφαρμογη στο κινητο!!! Σας εχει συμβει κατι αναλογο?? Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει??