Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Η usb board φορτίζει και πάει και τάση μέχρι τα pin της μπαρταρίας αλλά χωρίς να ανάβει το λαμπάκει φόρτισεις.

• Ούτε με test point (βραχυκύκλωμα) Εγινε κάτι.Εκτός και αν δεν το κάνω σωστά.

• Δεν ανοίγει, ούτε και μπαίνει Fastboot @ mixaliscy

• Παράθεση από fog: “Μπορείς να μας δώσεις το ιστορικό; Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις, τι έχεις δοκιμάσει, τυχόν μηνύματα λάθους. Κινητό, rom κλπ. Όσο πιο αναλυτικά μπορείς. ” Εχω πάθει ότι και στο post 1.

• Ναι αντιμετωπίζω πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση @Bodai =============== Ιαν 24th 2018, 10:50am =============== Εχω κάνει τα πάντα και δεν λέει να περαστεί η rom στην συσκευή.Καμοιά βοήθεια βρε παιδιά μήπως και κάνω κάτι λάθος.

• Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα αυτό τελικά;

• Xiaomi Redmi Note 4G

alejandros1967 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Και τώρα το ποιο δύσκολο είναι ποια rom να είναι η σωστή;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Εφόσον δεν είναι κλειδωμένος ο bootloader πως θα ξεπεράσω το error (ping target failed);

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Στον οδηγό αναφέρεται ότι πρέπει να έχει ξεκλειδώσει ο bootloader. Στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ασχοληθεί ποτέ.Ούτε και τα κουμπιά Volume- και Power Button ταυτόχρονα δεν βγάζει κάτι. Και το Chipset: Qualcomm MSM8928 αν βοηθάει αυτό. =============== Ιαν 20th 2018, 4:48pm =============== Τελικά μόνο εγώ είμαι με αυτό το πρόβλημα; Δεν έχει γίνει σε άλλον;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Τελικά τι μπορεί να φταίει και βγάζει αυτό το error; Και ποια rom είναι η κατάλληλη;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Γράψε λίγο το ιστορικό τι μεσολάβησε και είναι σε αυτήν την κατάσταση, βάλε και το κινητό σε φόρτιση μήπως έχεις βαθιά αποφορτιση μπαταρίας ” Το είχα αρκετό καιρό χωρίς να δουλεύει. Οταν το ξανά πήρα είναι νεκρό.Αλλαξα και μπαταρία και πάλι τίποτα δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι να δίξει ότι φορτίζει.Το άφησα και μια ολόκληρη ημέρα στην φόρτιση και πάλι τίποτα, =============== Ιαν 19th 2018, 3:14pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις πιο …

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Εναι τελείως νεκρό.Δεν φορτίζει δεν μπαίνει πουθενά γενικά με το πάτημα πλήκτρων. Με το MiFlash το τελευταίο μου βγάζει error (ping target failed) Εχω δοκιμάση τα πάντα 3 PC και τίποτα δεν γίνεται όλο το ίδιο μήνυμα παίρνω. Στην διαχείριση συσκευών το βλέπει κανονικά.Τι μπορεί να φταίει τελικά;

• Δεν μπορώ να βρω τον σύνδεσμο που μου αναφέρεις. =============== Ιαν 19th 2018, 12:31pm =============== Σας ευχαριστώ τελικά βρήκα με το ΙΜΕΙ πληροφορίες και τελικά είναι γνήσιο. =============== Ιαν 19th 2018, 12:33pm =============== Τελικά το βρήκα και όλα εντάξει.

• Αν είναι γνήσια η συσκευή η όχι.

• Καλησπέρα σε όλους.Η ερώτηση είναι πως μπορώ με το IMEI να δω πληροφορίες για την συσκευή μου;