Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Στον οδηγό αναφέρεται ότι πρέπει να έχει ξεκλειδώσει ο bootloader. Στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ασχοληθεί ποτέ.Ούτε και τα κουμπιά Volume- και Power Button ταυτόχρονα δεν βγάζει κάτι. Και το Chipset: Qualcomm MSM8928 αν βοηθάει αυτό. =============== Ιαν 20th 2018, 4:48pm =============== Τελικά μόνο εγώ είμαι με αυτό το πρόβλημα; Δεν έχει γίνει σε άλλον;
-
Παράθεση από derveni: “Γράψε λίγο το ιστορικό τι μεσολάβησε και είναι σε αυτήν την κατάσταση, βάλε και το κινητό σε φόρτιση μήπως έχεις βαθιά αποφορτιση μπαταρίας ” Το είχα αρκετό καιρό χωρίς να δουλεύει. Οταν το ξανά πήρα είναι νεκρό.Αλλαξα και μπαταρία και πάλι τίποτα δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι να δίξει ότι φορτίζει.Το άφησα και μια ολόκληρη ημέρα στην φόρτιση και πάλι τίποτα, =============== Ιαν 19th 2018, 3:14pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις πιο …
-
Πληροφορίες συσκευής
ΜήνυμαΔεν μπορώ να βρω τον σύνδεσμο που μου αναφέρεις. =============== Ιαν 19th 2018, 12:31pm =============== Σας ευχαριστώ τελικά βρήκα με το ΙΜΕΙ πληροφορίες και τελικά είναι γνήσιο. =============== Ιαν 19th 2018, 12:33pm =============== Τελικά το βρήκα και όλα εντάξει.
-
Πληροφορίες συσκευής
ΜήνυμαΑν είναι γνήσια η συσκευή η όχι.
-
Πληροφορίες συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους.Η ερώτηση είναι πως μπορώ με το IMEI να δω πληροφορίες για την συσκευή μου;