Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 173.

• Προσπάθησα να κάνω unlock(χωρίς να έχει έρθει sms) αλλά το σύστημα με πετούσε στην σελίδα της αιτησης ξανα, οπότε ξανά έκανα αίτηση μετά από 35 μέρες που ειχα κάνει πάλι! Λέτε να έφαγα ακυρο γιατί πέρασε ένας μηνας :p ? Έκανα και ένα complain και είμαι έτοιμος (να περιμένω ένα μήνα ακόμα )! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @kynegeiros Όντως αυτή που εβαλες είναι αλλη, είναι dev για custom recovery και όχι fastboot! Επίσης θα απαλαγεις απ'αυτα τα κινέζικα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @mouzi Με ποια rom ξεκλειδώσες? Λέτε να δοκίμασω κι εγω την τύχη μου? Είμαι με stable 7.1.6 multi eu. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει το ξέρω ότι αυτά αλλαζουν, εξάλλου κι εγώ 170€ το πήρα και αρκετά νωρίς (15/12)αλλά η τιμή που το έχουν τα περισσότερα είναι η μέση τιμή και όχι οι προσφορές,κουπόνια κτλ.! Πάντως για να πούμε την αλήθεια αν ψαχτεις βρίσκεις καλές τιμές απέξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που έχει το redmi note 3 3/32 165$? Εγώ το βλέπω 200€ στο igogo.es! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα συμπληρωνω ένα μήνα από την αίτηση και ούτε φωνή ούτε ακροαση! Ευτυχώς έχω βάλει την stable eu multi και είμαι μια χαρα. Δεν έχω δοκιμάσει όμως ξανά εδώ και 15-20 μέρες να κάνω την διαδικασία ξεκλειδωματος,βαριεμε να περναω την κινεζική dev και ξανά μάνα πίσω αν δεν γίνει κάτι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από manospo: “Ναι δεν έχω καταλάβει που Στέλνω το μην αίτηση? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ εισαι Apply for unlocking Mi devices Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ από 8/1 και ακόμα τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ελευθέρωσαν το ξεκλείδωμα ή δεν κατάλαβα καλά! Unlock Your Mi Device: English Version of Mi Unlock App and Site Available! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Edit:Ακυρο,τελικά είναι το επίσημο unlock tool στα Αγγλικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαβάζω σε ξένα φόρα ότι Ρώσοι DEVS προσπαθούν να σπάσουν το κλείδωμα του bootloader και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από manwlis77: “εγω πάντως έχω την 6.1.29 και δεν έχω κανένα παράπονο” Πότε την εβαλες? Μιλάμε για την multi από xiaomi.eu ετσι. Εγώ χθες προσπαθούσα να συνδεθω στο mi account μαυτην αλλά δεν με άφηνε,και την πέρασα και δύο φορές ώσπου αγανακτησα και έβαλα την stable multi 7.1.6 xiaomi. eu! Το βραδακι που μπήκα στο en.miui έγραφε ότι έχει πολλά bugs και την κατέβασαν για διορθωμα,ίσως σήμερα να την ξαναβαλανε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εμένα μου το έκανε αυτό με το processing και απενεργοποίησα το windows defender γιατί έσβηνε κάτι από το sp flashtool,βέβαια εγώ έχω win10. Απενεργοποίηστε τα όλα και ξανά κάντε αποσυμπίεση! Μην ξεχνάτε από win8 και πάνω την ψηφιακή υπογραφή! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την έχω από χτες και τα πάει περίφημα! Στην αρχή έβαλα την dev 6.1.29 και ενώ έμπαινε κανονικά δεν μπορούσα να συνδεθω με το mi account(έτρωγε και κάτι τρελά lag),παιδευομουν 3-4 ώρες ώσπου αγανακτησα και έβαλα την multi stable eu. Μετά διάβασα στο en.miui ότι όντως είχε προβλημα και την κατέβασαν για φτιαξιμο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από dimi1982: “Εχω βαλει την dev 6-1-29 multi αλλα εχω προβλημα με το mi account,δεν μαφηνει να βαλω τον λογαριασμο μου,κατω κατω γυρναει γυρναει και γραφει ¨checking find device status.... Την εχω περασει δυο φορες αλλα ακρη δεν εβγαλα!” Τελικά δεν έβγαλα άκρη και πέρασα την 7.1.6 stable multi και δουλεύει μέχρι στιγμής αψογα, έκανα και restore το backup που είχα πάρει και είμαι όπως ήμουν πριν με την Αγγλοκινεζικη stable αλλά με Ελληνικά! Edit:Όντως είχε πρόβλημα ή 6.1.29 dev multi,κα…

• Εχω βαλει την dev 6-1-29 multi αλλα εχω προβλημα με το mi account,δεν μαφηνει να βαλω τον λογαριασμο μου,κατω κατω γυρναει γυρναει και γραφει ¨checking find device status.... Την εχω περασει δυο φορες αλλα ακρη δεν εβγαλα!

• Εσεις που εχετε το προβλημα με το processing,απενεργοποιηστε τα antivirus(κτλ.) γιατι σβηνει καποια αρχεια απ το spflashtool και δεν αφηνει να δουλεψει!

• @Pachenko_Gr Το pro είναι για Ινδια,για Ευρώπη ακόμα όχι (και μάλλον θα αργήσει ή Xiaomi να έρθει ευρωπη!)! @Dante Μα οι rom βγαίνουν μόνο για Sp Flashtool. Edit:προφανώς θα βγουν και για αυτό ε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα συνmiuiτες! Αν το pro έχει κλειδωμένο bootloader,με πιο τρόπο φλασαρουμε εφόσον οι Qualcomm δεν δουλεύουν(αληθεύει αυτό?)με sp flashtool? Αν όντως δεν υπάρχει τρόπος μέχρι να ξεκλειδώσει,εισαι εγκλωβισμένος με την rom που έρχεται? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Σε refund από eBay με PayPal πόσες μέρες κάνει να φανεί το ποσό στη Revolut? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ΧΙΑΟΜΙ REDMIΙ ΝΟΤΕ 3

dimi1982 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Στο en.miui.com για root: Root All MIUI Version (v7.1.7 rooted) + SuperSU - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk