Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 173.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΕχει να πεσει κατάψυξη μετά! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)! Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose) iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware [Stable] Xiaomi.eu MIUI7-7.1.6.0 Stable Multi Rom Root flash with SP Flash T... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@hajis Όχι από το εργαλείο αλλά μόνος μου έγραψα μήνυμα σε θέμα που είχε ανοίξει άλλο μέλος! Κι εγώ έκανα δοκιμή αλλά Τζιφός! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕγώ από 8/1 και μήνυμα στο en.miui εδώ και μια βδομάδα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαXiaomi Redmi Note 3(3/32) Official stable 7.1.6 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΓια playstore είσαι εδώ(δεν έχει σχέση το κλείδωμα του bootloader μ'αύτο). Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε αυτό το Apk. => ORnqsQ - Μετέφερέ το στην συσκευή σου. - Πήγαινε στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο - Κάνε συνεχόμενα κλικ πάνω στην Έκδοση MIUI μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη πως είσαι προγραμματιστής - Πήγαινε στις Ρυθμίσεις =>Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές => Ενεργοποίηση ψευδών τοποθεσιών - Πήγαινε πίσω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ασφάλεια και Απόρρητο => Ενεργ…
-
Ο κωδικός είναι για το verification του mi account και δεν έχει καμία σχέση με το ξεκλειδωμα! Το sms μας λέει ότι έχει εγκριθεί ή αίτηση στην ουσία και μπορούμε να προχωρήσουμε στο unlock. Το μήνυμα μπορεί να έρθει μέχρι και 21 μέρες μετά την αίτηση(αν είναι όλα σωστά)! Όλα αυτά από το en.miui,αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠροσπάθησα να ξεκλειδωσω τον bootloader χωρίς να μου ερθει το μήνυμα αλλά μου έγραφε ότι δεν μπορώ ακόμα. Αίτηση είχα κάνει 8 Γενάρη(15 μέρες)! Έγραψα και μήνυμα στο φόρουμ τους πριν 5 μέρες αλλά ακόμα τίποτα,βέβαια λένε εκεί ότι μπορεί να κάνει και 21 μέρες για να έρθει το μήνυμα! Έχω περάσει την official stable 7.0.22.0 και μου έκανε αναβάθμιση σε 7.1.6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γνήσια,είναι πολύ καλύτερη από την πειραγμενη που ειχα(αν και δεν αντιμετώπισα προβλήματα)! Sent from my…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iliaspsi: “αυτα ακριβως εχω κανει αλλα κολλαει στο τελικο σταδιο λογω κωδικου τηλεφωνου (+30)” Καμία φορά τρώει κοληματα ο server τους,ξανά δοκίμασε αργότερα. Το +30 το επιλέγεις μέσα από την λιστα που εχει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαταρχήν σε παρακαλώ γράφε με μικρά! Πρέπει να είναι στα κινεζικα (με Google μετάφραση φυσικά). Το κινητό όπως έρχεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά,και βέβαια μπορείς να βάλεις άλλες rom όχι όμως την Ελληνική που κάνουν εδώ τα παιδιά. Θα σου πρότεινα να κατσεις να διαβάσεις λίγο εδώ μέσα και θα είσαι μια χαρά με την βοήθεια των παιδιών εδώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΤι πρόβλημα έχεις? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠρος mod-admin Ο οδηγός που έγραψε ο ninjamoz πιο πίσω καλό θα ήταν να μπει στους οδηγούς ή έστω στη πρώτη σελίδα σε λινκ για πέρασμα με fastboot(ή όπως αλλιώς λέγεται τουλάχιστον)! Όπως επίσης και το πέρασμα του play store! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν έχει Ελληνικα δεν είναι official,η τελευταία official stable είναι ή 7.1.6.0 chinese-english Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Πως συγχρονίζονται οι επαφές ρε παιδιά? Προσπαθώ 2-3 ωρες και δεν τα καταφέρνω! Έβαλα την official Chinese 7.0.22 και μου έκανε update σέ 7.1.6,αλλά επειδή είχα backup στο micloud μου επανέφερε όλες τις εφαρμογές με το playstore κανονικά αλλά δεν συγχρονίζει τις επαφές από το gmail μου,ούτε απ το micloud. edit:τελικά το έκανα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο,εξαγωγή από άλλο κινητό στο pc και εισαγωγή στο Rn3 :confused: Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από anpho81: “Παράθεση από ninjamoz: “αν σου λεει οτι εισαι οκ . προχωρα ” Πώς να προχωρήσω; Αφού στο unlock tool, μόλις βάλω τα στοιχεία μου μου ζητάει τον κωδικό ο οποίος δεν μου έχει έρθει. Το μόνο που μου έχει έρθει είναι το μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου για ξεκλείδωμα.” Χωρίς να ξέρω,μήπως σου ζητάει τον κωδικό απο το mi account? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑυτό πήγα να κάνω κι εγώ αλλά κολλησα στο πέρασμα της κινεζικής stable! Αλήθεια αν πάω να κάνω την διαδικασία με την πειραγμενη τι θα γίνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕγώ έχει 13 μέρες κι ακόμα τίποτα! Χτες προσπάθησα κάνα 3ωρο να περάσω την κινέζική γιατί έχω πειραγμενη και ετρωγα όλο άκυρο και τα παρατησα. Μετα διάβασα οτι πρεπει να κάνω κάτι στα win 10(ακύρωση ψηφιακής υπογραφής)για να περαστούν οι drivers! Όλο μου έβγαζε error στο flashtool όταν πήγαινε να συνδεθεί,ουτε να το μπρικαρω κατάφερα :p Σήμερα θα γίνει ξανά προσπαθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 κι εγώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk