Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Καλησπέρα και πάλι, πρωτού αναρτήσω αυτό τώρα, δοκίμασα οτιδήποτε μπορούσα να βρω είτε εδώ είτε σε άλλα sites. Το πρόβλημα παραμένει, η συσκευή μπαίνει σε fastboot mode μόνο, αλλά δεν βοηθάει. Σε κανονική εκκίνηση μένει κολλημένο στο mi logo. Με παρατεταμένο πάτημα του power button δεν σβήνει, αλλά κάνει επανεκκίνηση. Σε edl -με χρήση κουμπιών- μπαίνει αλλά δεν ξέρω αν και τι χρειάζεται να κάνω παραπέρα. Σας αναρτώ κάποια prtscrns, μήπως εσείς οι ειδικοί βγάλετε κάποιο πόρισμα. Η αλήθεια είναι ό…
-
Να σαι καλά για την άμεση απάντηση σου. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι κολλημένο στο mi. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να το φέρω σε Fastboot Mode. Πριν από αυτό δοκίμασα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo), αλλά όχι για kenzo να περάσω το land_images_6.7.21_20160712.0000.26_6.0_cn με το Miflash. To αποτέλεσμα δεν ήταν success, αλλά "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)"…
-
lallagr, καλησπέρα και από μένα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που επεμβαίνω σε αυτό το θέμα και να με συμπαθάτε. αλλά είδα Redmi 3S και "μπήκα". Σήμερα πήρα στα χέρια μου το 3S, στο οποίο είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Η έκδοση που έχει είναι MIUI Global 7.3| Stable 7.3.10.0.0 (MALCNDE), όπως ακριβώς αναφέρεται μέσα. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι : 1) Είναι καλό που ο bootloader είναι unlocked? 2) Χρειάζεται να το γυρίσω σε developer rom, ώστε να μπορέσω μετά να περάσω την δική σας rom? 3) Σε περίπ…