Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Καλησπέρα, όλα ΟΚ. Ξεμπλόκαρε τελικά. Απλώς τώρα κάθισα σε pc για να κλείσω το θέμα. Ενημερωτικά, τώρα έχει την MIUI 8 6.7.21 Beta. Το απόγευμα θα βάλω την δική σας. Άπαξ και έγινε το πρώτο βήμα, ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω μέχρι τέλους. Καλή συνέχεια κι ευχαριστώ

• Καλησπέρα και πάλι, πρωτού αναρτήσω αυτό τώρα, δοκίμασα οτιδήποτε μπορούσα να βρω είτε εδώ είτε σε άλλα sites. Το πρόβλημα παραμένει, η συσκευή μπαίνει σε fastboot mode μόνο, αλλά δεν βοηθάει. Σε κανονική εκκίνηση μένει κολλημένο στο mi logo. Με παρατεταμένο πάτημα του power button δεν σβήνει, αλλά κάνει επανεκκίνηση. Σε edl -με χρήση κουμπιών- μπαίνει αλλά δεν ξέρω αν και τι χρειάζεται να κάνω παραπέρα. Σας αναρτώ κάποια prtscrns, μήπως εσείς οι ειδικοί βγάλετε κάποιο πόρισμα. Η αλήθεια είναι ό…

• Μια τελευταία ερώτηση και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σου. Τώρα τι μου προτείνεις να κάνω? εκτός από το να το εκτοξεύσω

• Με το συνδυασμό. κρατώντας το Volume Down πατημένο δεν αλλάζει κάτι στην οθόνη του κινητου, παραμένει στο fastboot, Το μόνο που έκανε μετά από αρκετή ώρα ήταν να το δει στο device manager ως Android Sooner Single Adb Interface

• ευχαριστώ για την υπομονή σου.

• Τίποτα. Παραμένει στο Fastboot. Αν και από ότι βλέπω δεν λέει να κλείσει κανονικά. Κάνει reset όχι shutdown. όχι τπτ άλλο, σε ταλαιπωρώ και σενα

• τίποτε

• σε fastboot είναι η συσκευή. Αλλά από ότι κατάλαβα κατί δε σου αρέσει.

• Έτοιμο

• Το σύστημα είνα Win10 pro x64. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο, ενώ είχα ήδη διαβάσει για το θέμα του x64. Αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει γιατρειά για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

• Να σαι καλά για την άμεση απάντηση σου. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι κολλημένο στο mi. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να το φέρω σε Fastboot Mode. Πριν από αυτό δοκίμασα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo), αλλά όχι για kenzo να περάσω το land_images_6.7.21_20160712.0000.26_6.0_cn με το Miflash. To αποτέλεσμα δεν ήταν success, αλλά "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)"…

• lallagr, καλησπέρα και από μένα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που επεμβαίνω σε αυτό το θέμα και να με συμπαθάτε. αλλά είδα Redmi 3S και "μπήκα". Σήμερα πήρα στα χέρια μου το 3S, στο οποίο είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Η έκδοση που έχει είναι MIUI Global 7.3| Stable 7.3.10.0.0 (MALCNDE), όπως ακριβώς αναφέρεται μέσα. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι : 1) Είναι καλό που ο bootloader είναι unlocked? 2) Χρειάζεται να το γυρίσω σε developer rom, ώστε να μπορέσω μετά να περάσω την δική σας rom? 3) Σε περίπ…