Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
Παράθεση από makis1024: “Παιδιά κάποιος από Μυτιλήνη για τον tamtam, τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου. Ειλικρινά το λέω που να αναλάβει να του το φτιάξει. Μην μπλέκουμε με μεταφορές. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ α ρε μανωλη Παράθεση από mixaliscy: “Τι θέλει ?? Αφού είμαστε εδώ Edit - πήγα μέχρι τη σελίδα 360 και δεν βρήκα κάτι ” Παράθεση από pechr: “αν διαβασεις προσεχτικα γραφει team win recovery project. Tamtam μπες στη recovery και με ενα αλλο κινητο βγαλε φωτογραφια …
-
Παράθεση από makis1024: “Κατέβασέ το ζιπ κατευθείαν στο κινητό και κάνε την εγκατάσταση. Tam tam έχεις καμία συγγένεια με τον ζαμπέτα; γιατί σε αναφέρει σε ένα τραγούδι του. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” μονο με το σκυλο τον μαυρο τον black..... αντε ρε μακη και το κατεβαζω κατευθείαν, γινετε να διαλεγει ποιο θα βαλει και ποιο όχι? και το mi suite γιατι δε το βλεπει? ειπα να ανοιξω νέο θεμα αλλα ολη η κουβεντα εγινε εδώ μεσα ποιος θα βγαλει ακρη μετα αν ανοιξω θεμα? και τι να πω ότι…
-
Παράθεση από makis1024: “Τώρα με την επανεγκατάσταση το βλέπει ο υπολογιστής; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” εβγαλα μπαταρια επανεκινησα δειχνει όλα καλα το βλεπει και ο υπολογιστης ...........μονο .......που το ζιπ της τελευταιας ρομ που θελω να βαλω ....δε μου το αντιγραφει στο τηλεφωνο, μου γραφει ότι δεν είναι συνδεμενο ενώ ένα άλλο ζιπ που κατεβασα αυτό της αναβαθμισης του twrp το μετεφερε και μια άλλη ρομ την μεταφερει δεν ξερω μηπως εχει οριο mb κατεβασα και το mi suite και αυ…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από tamtam: “αν εκανα επανεγκατασταση τη ρομ δεν θα επανερχονταν οι ρυθμισεις όπως πριν? ” Υποθέτω πως ναι.Δεν κάνεις πρώτα ένα wipe cache/dalvik cache? ” Δέν έχει twrp αλλά mi recovery. ” μολις το εκανα και αυτό και περιμενω να κανει επανεκιννηση αλλα δε το βλεπω....... Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από tamtam: “αν εκανα επανεγκατασταση τη ρομ δεν θα επανερχονταν οι ρυθμισεις όπως πριν? ” Υποθέτω πως ναι.Δεν κάνει…
-
Παράθεση από makis1024: “en.miui.com/forum.php?mod=atta…Z8MHwxNjQyNTI%3D&mobile=2 Δεν το έχω δοκιμάσει μιλάει για το πρόβλημα σου ενεργοποίηση mtp How to Re Enable MTP Mode? - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Sory σε όλους που βάζω link από άλλο φόρουμ αλλά και αυτοί με xiaomi ασχολούνται και από ότι ξέρω συνεργαζόμαστε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” αν εκανα επανεγκατασταση τη ρομ δεν θα επανερχονταν οι ρυθμισεις όπως πριν?
-
δεν τα εχω καταφερει ακομα υπηρχε το clockwork το απεγκατεστησα και το επανεγκατεστησα, όταν ζητω ενημερωση προγράμματος με φτανει μεχρι το σημειο usb driver και μου δειχνει μονο τους φακελους του i386 kai amd δεν μου δειχνει παρακατω όμως εγω αναρωτιέμαι αφου δεν πειραξα το pc παρα μονο το τηλεφωνο μηπως πρεπει να ανοιξω κατι περισσοτερο στο τηλεφωνο και δεν το ξερω?
-
Παράθεση από makis1024: “Κάνε ένα driver clean, με όποιο προγραμματάκι θες, και συνδεσέ το μετά, μην βγάζεις το mi pc suit. Τι windows έχεις; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” εχω win10 δεν εχω mi pc suit, αλλα πριν κανω την λαλακια στο τηλ το εβλεπε το pc κανονικα σαν μοναδα όπως τους σκληρους μου και δε ξερω να κανω driver clean δε πειραξα τιποτα στο pc μονο το τηλ πειραξα γιατι αφου το εβλεπε τωρα δε το βλεπει? ενώ ακούγετε ότι συνδέεται?
-
Παράθεση από makis1024: “Developer options για να το ανοίξεις άγγιξε 8 φορές την έκδοση miui Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” to εκανα, πηγα επιλ προγραμματιστη και ενεργοποιησα εντπισμο σφαλματων και το ακουσα που κουμπωσε, αλλα δε το βλεπω στο pc πηγα διαχειρηση συσκευών το βρηκα με τριγωνακι χωρις λογισμικο ζηταω ενημερωση λογισμικού και δε βρισκει τιποτα Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από tamtam: “το δοκιμασα και αυτό και μου λεει να παω να κανω enable USB debugging in your device …
-
Παράθεση από tamtam: “εκλεισα κατά λαθος την επικοινωνια του usb με το pc, που το βρισκω για να το ανοιξω παλι? ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tamtam: “εκλεισα κατά λαθος την επικοινωνια του usb με το pc, που το βρισκω για να το ανοιξω παλι? ” Δεξί κλικ στο εικονίδιο ''Ο υπολογιστής μου''>> ''Διαχειριση''>> ''Διαχείριση συσκευών''>> ''Ελεγκτές ενιαίοιυ σειριακού διαυλου USB ” Παράθεση από tamtam: “από το τηλεφωνο χρηστο όχι από το pc ” Παράθεση από Opanos: “'Όταν το συνδέσεις στο pc, θα σου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psilos: “Καλησπέρα σε όλους! Σχετικά με το (missmatching image and device error) επειδή βλέπω ότι συμβαίνει σε πολλούς όπως και σε εμένα εγώ το ελυσα (δεν ξέρω αν ειναι σωστο) ανοίγοντας το αρχείο flash_all.bat με notepad+ βρήκα τη σειρά που γράφει missmatching την επελεξα έκανα delete μετα save και ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία...” Κάνε το αν θέλεις βήμα βήμα να το καταχωρησουν οι μοντ εδώ σαν εναλλακτική λύση Μπράβο πάντως !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας T…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tamtam: “μολις του λεω flash στη γραμμη που φαινεται η προοδος εγκαταστασης μου λεει : ακαθοριστο σφαλμα (miss maching imageanddivice error) ” εδώ ειναι η λύση στο προβλημα σου:xiaomi-miui.gr/community/index…ror-0x80004005-Missmatch/ εισαι τιτανοτεραστιος και σε ευχαριστω!!! ωστόσο η δουλεια που εχει γινει εδώ μεσα και που γινεται από ολους είναι ανεπαναληπτη και αξια συγχαρητηριων ” Παράθεση από themakos66: “επειδή αυτό το πρόβλημα το συνάντησα σε καθαρή εγκατά…
-
λιγη βοηθεια?????????????? παω να κανω μια "καθαρη εγκατασταση σε ένα καινουριο που πηρα και φοραει global αλλα δεν εχει ελληνικα κανω ολες τις πρέπουσες ενεργειες (πολύ προσεκτικα όλα τα βηματα) αλλαααααα........... μολις του λεω flash στη γραμμη που φαινεται η προοδος εγκαταστασης μου λεει : ακαθοριστο σφαλμα (miss maching imageanddivice error)