Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Οντως κατα την διαρκεια της φορτιση;ς ηταν λιγο πιο ζεστο απο το συνηθισμενο Η μπαταρια ομως ειναι κακη βγαζω 3.5ωρες screen on time οταν με την αρχικη multilag rom που υποτιθεται ειναι προβληματικη εβγαζα 7ωρες και ειχα ακομα 30% μπαταρια Υπαρχει καπια καλη ρομ εκτος official με καλη μπαταρια και χωρις σοβαρα θεματα?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕγω παντος εχω vodafone Αλλα εκανα εγγραφη μεσω mail απλα μετα που συνδεθηκα με το κινητο εβαλα αριθμο και μ ηρθε ενα μηνυμα για επιβεβαιωση. αλλα αν θελει εργασιμες τοτε εχουμε ακομα... απλα ανησυχω μην τα εχω κανει λαθος και περιμενω τζαμπα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαιδια ξερεται καθολου ποσο καιρο θελει για να εγγριθει το αιτημα για το ξεκλειδωμα; το εχω στηλει απο το σαββατο. Εχω κανει ενεργοποιηση σιμ, συνδεση συσκευης και μαιλ.
-
οκ ευχαριστω μια αλλη απορια γινεται να κανω μονιμο root χωρις ξεκλειδωμα bootloader? με την global stable υπαρχει καποιος λογος που δεν γινεται το ξεκλειδωμα? θελω απλα να εχω μια stable με ροοτ και χωρις bloatware δλδ την global stable με μονιμο root και recovery γινεται?
-
Καλησπερα και απο μενα ειμαι νεος κατοχος ενος xiaomi redmi note 3 pro. Εχω ασχοληθει με το αθλημα σε πολλα κινητα και κυριος στο προηγουμενο μου κινητο galaxy s4. Αυτη την στιγμη το κινητο λεει οτι εχει εκδοση mui global 7.3 stable 7.3.6.0.0 και εχει ελληνικα, μπηκα εκανα και ενα check στον bootloader και ειναι ξεκλειδωμενος. Απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν ειναι official. Υπαρχει καπιος λογος να αλλαξω rom? Γτ δεν εχω βρει καποιο bug. Ολα δουλευουν, και βγαζει 7ωρες screen on time μεχρη το 30% …