Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Παράθεση από billone: “Καλησπερα, Φοραω την 9.2 stable εχω αλλαξει πολλες ρομ και αρωμα αρκετες αλλα υπαρχει σοβαρο θεμα με το ακουστικο μου.Δεν ακουω τον συνομιλητη μου καθολου οταν ειμαι εξω. Τι να κανω, καποια λυση; Δεν παλευεται αλλο να μην ακουω τον αλλον ” και εμένα τα ίδια έπαθε. Αλλαγή ακουστικού.

• Παράθεση από karaban21: “a1; εσυ εκανες υποβάθμιση. ” Δεν ξέρω από που προκύπτει η υποβάθμιση. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την αγορά μου (καθότι συνήθως κανένας δεν είναι αντικειμενικός όταν σκάει τα λεφτά του) είναι η μέρα με τη νύχτα οι δυό συσκευές. Τραγικό ghosting η οθόνη led, παντελής απουσία υποστήριξης σε λογισμικό, φοβερές υπερθερμανσεις το καλοκαίρι, πιο αργό αποτύπωμα, πιο αργό στην απόκριση, το ακουστικό άρχισε και τα φτύνει, το ίδιο και τα κάτω ηχεία παραμορφώνουν αρκετά με τον και…

• Παράθεση από makis1024: “Το Omega Ντεν έχει Global. Πέρασε το τελευταίο twrp του Γιώργου για omega. twrp_omega_3.1.1-0_miui-hellas Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Και μετά κράτα nandroid Backup και πέρασε με wipe cache και dalvik την τελευταία stable xtrv aroma. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…A9ma-Stable-V9-2-1-0-zip/ ” Το αναβάθμισα το twrp. Έλεγα να βάλω κινέζικη γιατί έχει καλή διαχείριση ενέργειας( απ'οτι γραφουν στο ξένο φόρουμ) Γνωρίζω οτι δεν έχει global. Αρ…

• Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μετά από λίγο λιγότερο από ένα χρόνο συμβίωσης με την συσκευή την αντικατέστησα με το Α1. Πλέον θα γίνει εφεδρική και λέω να την αναβαθμίσω. Έχω το teamwin 3.0.2 by mic και την 8.1.2.0 XTRV beta. Έλεγα να βάλω την 9.2.1.0 κινέζικη. Τί χρειάζεται να κάνω; Την βάζω από το την εφαρμογή ή μπαίνω σε TWRP? Εάν χρειάζεται να μπω σε TWRP κάνει αυτό που έχω; ή χρειάζεται κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά και πάλι

• ενα μεγαλο ευχαριστω στους derveni και demakhs που με βοηθησαν να περασω μια σοβαρη rom. Ερχομενος απο Lenovo και Oneplus, ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο η συσκευουλα και να συμπορευτουμε αρκετο καιρο μαζι.

• 4rLKcAJ.png =============== Φεβ 22nd 2017, 4:47pm =============== Παράθεση από demakhs: “Περνάς official με το κινεζικό mi pcsuite για να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις twrp κ να περάσεις μετά από αυτό, την ελληνική ή την Ευρωπαϊκή.. Αν θες το βλέπουμε μαζί το βράδυ.... ” θα ημουν υποχρεος αν με βοηθουσες!!!!

• Καλησπερα και απο εμενα, νεος κατοχος της εν λογω συσκευης. Με κλειδωμενο bootloader. Το αγγλικο mi pcsuite δεν αναγνωριζει την συσκευη και το κινεζικο εχει διαφορετικο interface απο αυτο των φωτογραφιων στο νημα. Μπορω να περασω την ελληνικη ρομ μεσω της σουιτας με κλειδωμενο bootloader? Αν ναι,οταν ερθει μηνυμα να τ ξεκλειδωσω θα αλλαξει κατι στην Rom? επισης οπως εχει το κινητο τωρα δεν ενεργοποιειται το wi-fi, βγαζει σφαλμα των gapps. εχει τυχει σε καποιον αυτο?