Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από tora33: “στην επιφάνεια εργασίας στην δεξιά τέρμα οθόνη” το μονο καινουργιο ειναι το hangouts. Παράθεση από alfagamma: “Παράθεση από bandit650: “εκανα και εγω αναβαθμιση απο 3.9 σε 3.13. ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω. που ειναι η εφαρμογη mikey? ” Προβλημα μα τα mail εχεις?” de ειχα ουτε πριν . το ειχα φτιαξει στη 9 και παρεμεινε λειτουργικο. γιαυτο και δε ειχα κανει αναβαθμισεις ως τωρα” Αρα και εγω που δεν εχω προβλημα στην 3.11 φυσιολογικα δεν θα εχω …
-
Παράθεση από bandit650: “εκανα και εγω αναβαθμιση απο 3.9 σε 3.13. ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω. που ειναι η εφαρμογη mikey? ” Προβλημα μα τα mail εχεις?
-
Καλησπερα και απο μενα επειδη θελω να περασω την 3.13, τωρα εχω την 3.11 στο Hongmi μου, αλλα διαβαζω για καποια προβληματα (ειδικα αυτο με τα mail) ... ειναι γενικα προβληματα? ή αφορουν καποιες συσκευες? στο Hongmi υπαρχουν προβληματα?
-
Επειδή με την 11 στο κόκκινο ρύζι έχω κάποια θέματα σκέφτομαι μέχρι να βγει η επόμενη να κάνω μια αλλαγή.Ποια έχετε να μου προτείνεται που να δουλεύει σωστά και να έχει και θέματα;
-
εγω μολις τελειωσα ενα ραντεβου που ειχα ... κριμα αλλα δεν μπορω να ειμαι εκει....
-
Καλημερα Κατα 99% θα ερθω και εγω... το κακο ειναι οτι δεν θα ερθω μονος... αλλα με πολλες (παρα πολλες) αποριες καθως ειμαι νεος στο Xiaomi
-
Εγώ πάντως που την πέρασα προχθές το βράδυ την deodex δεν έχω κανένα πρόβλημα, μόνο τα κινέζικα στα θέματα. Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, στην οθόνη κλειδώματος σε μερικά θέματα βγάζει κινέζικα αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε; sent from my red rice using tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cas21: “Για το hongmi δεν δουλευει η πυξιδα και τα θεματα εχουν κινεζικα.Αν δεν βρεθει αλλος με περισσοτερες γνωσεις και πειρα νομιζω μπορω να βοηθήσω σαν beta tester.” H πυξίδα δουλεύει κανονικά αλλά πρέπει να κάνεις το εξής. Άνοιξε το GPS και πήγαινε κοντά στο παράθυρο για να πιάσεις έστω και 1-2 δορυφόρους. Άνοιξε τα DATA του τηλεφώνου ή το Wifi για να δουλέψει και το AGPS Άρχισε τα 8αράκια, και θα δείς ότι στο 4-5 οκταράκι που θα κάνεις η πυξίδα θα κάνει …