Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από chrisnik: “Το 2api ειναι ενεργοποιημενο απο την xiaomi τουλαχιστον στις dev. Μαλλον κατι στο λογισμικο θα φταει. Εμενα μου τρεχουν ολες κανονικα!! ” Με κλειδωμένο και global official είσαι και παίζουν όλα οκ; ” Ειμαι με global dev κ ξεκλειδωτο bootloader. Το ξεκλειδωμα δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο. Εγω εχω την 6.0.13. Οι αλλες δεν μου αρεσαν καθολου. ” Μήπως οι Dev έχουν ενεργοποιημενο το API; Πώς μπορώ να το ελέγξω;

• Αααααα, νόμιζα μόνο για τον καιρό του widget. Στο wallpaper πάντα πάνω από Ευρώπη μου έδειχνε δεν το πείραξα ποτέ. Δες μήπως στις άδειες της εφαρμογής Ταπετσαρίες ή στην εφαρμογή Pixel Wallpapers 2018 δεν έχει πρόσβαση σε gps κλπ

• Παράθεση από mula: “@swimmer21 φίλε κου πως δείχνει την περιοχή που βρίσκεσαι? Άνοιξα gps μήπως πάρει το location αλλά τίποτα.. ” Αν εννοείς για το widget, πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να πας κάτω κάτω να κάνεις enable τον καιρό.

• Παράθεση από chrisnik: “Το 2api ειναι ενεργοποιημενο απο την xiaomi τουλαχιστον στις dev. Μαλλον κατι στο λογισμικο θα φταει. Εμενα μου τρεχουν ολες κανονικα!! ” Με κλειδωμένο και global official είσαι και παίζουν όλα οκ;

• Καλησπέρα, είμαι με official global pie με κλειδωμένο bootloader , και έχω θέμα με την gcam. Καμιά έκδοση δεν μου παίζει σωστά. Ανοίγουν κανονικά αλλά κολλάνε μετά από 2 δευτερόλεπτα και η εικόνα πάει διακεκομμένη λες και έχει lag , ενώ το μενού και οι ρυθμίσεις τρέχουν ρολόι οτιδήποτε άλλο δεν δουλεύει. Έχω βάλει πάνω από 10 εκδόσεις, δεν δουλεύει καμιά εκτός από μια arnova που δεν έχει το night sight. Τι φταίει; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Μήπως πρέπει να είμαι με unlocked bootloader;

• Παράθεση από FozGR: “Παράθεση από swimmer21: “PbTcAsm.png ” Τα εικονιδια πως τα εχεις κανει στρογγυλα?? Με novalauncher? ” Ναι με Nova Launcher Prime (γίνεται και με το απλό) και έχω κατεβάσει και βάλει αυτό το θέμα icons details?id=com.themezilla.pixelui

• Παράθεση από thodorisls: “και η δικια μου ” Pixel Experience Rom ;

• Παράθεση από sifario: “Ωραιο wallpaper που το βρήκες φίλε μου? ” Είναι live wallpaper από το Pixel 3. Δείχνει τον καιρό ζωντανά στην υδρόγειο και το βράδυ βλέπεις και τις καταιγίδες. Κατεβάζεις την εφαρμογή της Google details?id=com.google.android.apps.wallpaper Και μετά κανείς install το apk από το Pixel PixelWallpapers18_8.0arm64-PranavPandey.apk - Google Drive Θα τα βρεις μέσα στην εφαρμογή στο πεδίο ζωντανές ταπετσαρίες, έχει κι άλλες. Το widget πάλι είναι εμπνευσμένο από Pixel και θα το βρε…

• PbTcAsm.png

• Παιδια εκανα με επιτυχία downgrade από 10.0.3.0 σε 10.0.2.0 !! Κατέβασα το επίσημο stable zip και το έβαλα στον updater και το έκανε. Δεν άνοιξε όμως κατά την εκκίνηση, κόλλησε στο logo αλλά προχώρησε με Wipe Data μέσω recovery. Επίσης πέρασα και την Stable Pie πάλι μέσω του updater αφού γίνεται μόνο μέσω της 10.0.2.0 !! Είμαι με κλειδωμένο bootloader σε Global Version

• Παράθεση από makis1024: “Ναι τώρα το διάβασα , με wipe data θέλει να πει ο ποιητής όμως ότι θα γυρίσει στην 10.0.2.0; Παράξενα πράγματα... ” Εννοεί λογικά ότι για να δουλέψει και να μπορείς να κάνεις downgrade θέλει πρώτα wipe data. Δεν το δοκιμάζω ομως. Το arb ποιους επηρεάζει; Μόνο downgrade εκδόσεων android; Πχ από 9 σε 8;

• Ετσι κι αλλιώς θα περιμένω το OTA. Τι καλουδια θα έχουμε με το Android 9; Google camera, night mode και notifications;

• Παράθεση από makis1024: “Όχι δεν χρειάζεται... Και να ήθελες δεν μπορείς σε κλειδωμένο bootloader , ο updater κάνει update , ποτέ downgrade... ” Users have reported you can downgrade with the built-in updater to 10.0.2.0 but they needed to wipe data to get it to boot-up

• XIAOMI Mi8 GLOBAL STABLE MIUI 10.1.1.0 (12/0… | Xiaomi Mi 8 Παραπάνω λέει ότι πρέπει να είναι κάποιος στην stable 10.0.2.0 για να το κάνει μέσω του updater. Εγώ είμαι στην 10.0.3.0 η οποία αποσύρθηκε;;; Άρα πρέπει να κανω downgrade σε 10.0.2.0 για να περάσω αυτή με το Android 9

• Καλημερα στο φόρουμ! Είμαι με stable global version, χρειάζομαι ξεκλειδωμενο bootloader για να περάσω την stable με android 9 μέσω zip από το πρόγραμμα που έχει στο κινητό; Ξέρουμε πότε θα την πάρουμε με επίσημο OTA;

• Παράθεση από chrisnik: “Δεν θελει αιτηση. Το βαζεις σε fastboot κ τρεχεις το unlock tool για να μετρανε οι ωρες αντιστροφα ” Ισχυει αυτό; Δεν υπάρχει κίνδυνος για brick; Υπάρχει οδηγός;

• Καλησπερα στο φόρουμ, νέος κάτοχος του Mi8 από προχθές. Ξέρω από flashαρισματα και rooting, ποια είναι η διαδικασία για να βάλω twrp και να κάνω εγκατάσταση ότι rom θέλω πχ Pixel Rom χωρίς τον κίνδυνο για brick ή αυτά που λέτε σχετικά με arb που δεν είχα ξανασχοληθει στο παρελθόν; Το κινητό ήρθε με Global Rom σφραγισμένο με stable miui 10 Ευχαριστώ

• Καλησπέρα στο φόρουμ, κάτοχος από σήμερα και εγώ του Mi 8 ! Μόλις μου ηρθε, είναι η Global έκδοση σφραγισμένη και μόλις πήρε το update για το MIUI 10.0.3.0 OEAMIFH ! Κάποιες ερωτήσεις.. Έχω βάλει Ιταλία για να έχω το face unlock και το hide notch feature, όμως πως μπορεί η notification bar να δείχνει εικονίδια; Μόνο το wifi δείχνει και την ώρα, τις ειδοποιήσεις καθόλου, δεν γινεται να φύγει η ώρα και να δείχνει ειδοποιήσεις; Επίσης υπάρχει κάποιο apk για Gcam που να δουλεύει στο Android 8 και να…

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@swimmer21 δες εδώ. Αν σου έρθει κινέζικη έκδοση με global rom θα είναι ξεκλειδωτος ο bootloader οπότε θα πρέπει να κλειδώσεις σύμφωνα με τον οδηγό και να ξεκλειδώσεις με το δικό σου mi account. Πρέπει να περάσεις official global rom και να μείνεις με ξεκλειδωτο bootloader για να παίρνεις ΟΤΑ updates. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να κλειδώσεις με official global rom. ” Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Γιατί δεν πρέπει να κλειδώσω πάλι ενώ είμαι σε Global Rom α…

• Αν μου έρθει κινητό το οποίο θα είναι China Version με περασμένη Global Rom ποιον οδηγο πρέπει να ακολουθήσω; Έχει διαφορά αν μου έρθει με κλειδωμενο η ξεκλειδώτο bootloader; Απ' ότι κατάλαβα αν μου έρθει με ξεκλειδωμενο bootloader θα πρέπει να τον κλειδώσω πάλι περνώντας China Rom; Χρειάζομαι όμως συγκεκριμένο Dev mi account ή είναι απλή διαδικασία; Γενικότερα σε ποια κατασταση πρέπει να είναι για να έχω official global rom και να παίρνω Ota Updates; Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλαπλές ερω…