Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Σε ευχαριστώ πολυ! Σε πόσες ώρες γίνεται το ξεκλείδωμα πλέον; Θα χάσει την εγγύηση αν κάνουμε αυτή τη διαδικασία;

• Επισης, αν μου έρθει με global rom αλλά σαν κινητό είναι από Κίνα, θα πρέπει να κανω κάποιες κινήσεις να ξανακλειδωσω τον bootloader και να τον ξεκλειδωσω πάλι με δικό μου account?

• Καλησπέρα στο γκρουπ, σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής, θέλω όμως αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις.. Αν πάρω global θα έχω 2 χρόνια εγγύηση από Ελλάδα; Πχ ο Κωτσοβολος κλπ μεγαλα καταστήματα έχουν την global; Αν το πάρω και ξεκλειδώσω bootloader να περάσω κάποια rom, χάνω την εγγύηση ή είναι οκ η xiaomi με αυτά; Για να ξεκλειδώσω bootloader κανω online αίτημα στην xiaomi; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο πριν την αγορά; Κάποια παρτίδα κλπ; Ευχαριστώ πολύ

• Λοιπόν η έκδοση του gadget bridge με τα ελληνικά ως γλώσσα συσκευής δεν μου δουλεύει βγάζει άλλες γλώσσες κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή (ισπανικά, γερμανικά) στα μενού.. Έβαλα την προηγούμενη με το fix για τους 18 χαρακτήρες.. Δουλεύει μια χαρά αν και κολλάει κάποιες φορές δεν μου εμφανίζει αποστολέα και μήνυμα.. φτιάχνει με επανεγκατάσταση και συγχρονισμό με την εφαρμογή mi fit.. Επίσης παρατηρώ ότι για ένα μήνυμα που θα μου έρθει μπορεί και να κάνει δόνηση 5-6 φορές, με αποτέλεσμα η μπαταρ…

• Ρολοι δουλεύει αυτό με τους 18 χαρακτήρες.. Μπραβο φίλε! Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι πρώτα σου δείχνει ένα εικονίδιο τύπου we chat με διπλή δόνηση και χωρίς κείμενο, απλά να σε ενημερώσει ότι σου ήρθε μήνυμα από το fb messenger και μετά πάλι διπλή δόνηση με εικονίδιο πιο μικρό και από κάτω όνομα και μήνυμα σε scrolling, θα προτιμούσα να μην έδειχνε καθόλου το πρωτο κομμάτι που έχει μόνο εικονίδιο και δόνηση και να περνάει κατευθείαν στον αποστολεα/μήνυμα.. Όπως και να έχει έβγαλα τις ειδο…

• Παράθεση από lousou: “Παράθεση από swimmer21: “Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα... Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά; Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα... =============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm =============== Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του.. Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων; ” Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι.Έχω κάνει αρκετές διορθώσεις. Ο…

• Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα... Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά; Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα... =============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm =============== Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του.. Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων;

• Περιμενουμε με αγωνία, μπράβο παιδιά

• Βγηκε και η 3.0.1 δεν βρήκα διαφορές όμως.. Παιδιά και εμενα αναγνώριση κλήσης δεν έχει.. Μόνο μια φορά μου εμφάνιζε όταν είχα βάλει γλώσσα συσκευής τα αγγλικά, και αυτά με μου τα εμφάνιζε ελληνικά με ερωτηματικά. Στην έκδοση από PlayStore αυτά.. Τώρα ούτε επιλογή για εμφάνιση πληροφοριών καλούντα έχω σε Nexus 6P. Υπάρχει τρόπος να δείχνει ελληνικά χωρίς ερωτηματικά; Και αν ναι πως; Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ειδοποιήσεις και περιεχόμενα μηνύματος πάλι στα ελληνικά;

• Βγαλανε τον συγχρονισμό με το Google Fit ή εγώ δεν το βρίσκω;

• Mi Band 2: The New Successor!

swimmer21 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ.. Νέος κάτοχος του mi band 2 και εγώ αλλά θα ήθελα να έχει συνεχόμενο heart rate monitor ακόμα και στον ύπνο και να μπορώ να βλέπω τους χτύπους της καρδιάς ή κάποιο history αργότερα.. Κατέβασα το Mi Heart rate από το PlayStore (αγόρασα το pro με συνεχόμενο tracking για πάνω από 10 λεπτά) δουλεύει αλλά μετά από κάποια ώρα σταματάει και δείχνει το mi band disconnected.. Έχει κανείς αυτή την εφαρμογή; Του κάνει το ίδιο πρόβλημα; Τι χρησιμοποιείτε για συνεχόμενο heart rate monit…