τοτε κάτι έχω κάνει λάθος γιατί παταω το νουμερο αλλα και πάλι δεν κάνει κατι και το προγραμμα συνεχιζει να υπάρχει στο κιν μου και να ενημερώνεται κανονικα .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58568/
To εργαλείο αυτό πρέπει να το κατεβάσω στο κιν η στον υπολογιστή μου? Γιατί στον υπολογιστή δεν μου το ανοίγει. Μου ζητάει να του ορίσω με ποιο πρόγραμμα θέλω να το ανοίξω.
Α ωραία ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή για να σταματήσω το google duo? Γιατί μέσα απ' το play store δεν μου δίνει την δυνατότητα να το καταργήσω.
Kαλησπέρα σας. Πριν από κάποιες μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών στο xiaomi redminote 4x. Από τότε έχω πρόβλημα με την μπαταρία μου. Πέφτει πολύ γρήγορα χωρίς να τις κάνω ιδιαίτερη χρήση. Απ την αρχή που πήρα το κιν δεν κρατούσε πάνω από 12 ώρες. Το έχω έναν χρόνο και έχει λήξει η εγγύηση. Μίλησα με ένα τεχνικό και μου είπε οτι δεν φταίει η μπαταρία μου αλλά το λογισμικό μάλλον. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ?
Καλημέρα σας. Ξαφνικά σταμάτησαν να μου λειτουργούν τα θέματα και η ταπετσαρία. Oταν προσπαθώ να μπω από τις ρυθμίσεις μου λέει ότι δεν υποστηρίζονται στην περιοχή μου. Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα κάτι. Επίσης πρέπει να ξεκλειδώσω έτσι κι αλλιώς το bootloader?